Wkanl

Hoe je vriendje ruimte te geven

Het is een lopende grap dat mannen hebben veel persoonlijke ruimte, maar als je vriendje is het een doet het vragen mag, het niet meer grappig. Hier zijn enkele tips die u zullen helpen uw relatie geven de afstand die hij nodig heeft.

Stappen

Hoe je vriendje ruimte te geven. Begrijp dat het goed is om je vriendje ruimte te geven.
Hoe je vriendje ruimte te geven. Begrijp dat het goed is om je vriendje ruimte te geven.
 1. 1
  Begrijp dat het goed is om je vriendje ruimte te geven. Hoe eerder je accepteert dat het normaal, gezond, en absoluut noodzakelijk voor een bloeiende relatie, hoe beter het zal zijn voor jullie beiden.
  • Als de dingen zijn het bereiken van breekpunt in je relatie, probeer dan laten de situatie te gaan voor een tijdje. Probeer niet te controleren wat hij doet of fixeren op wat je krijgt niet uit de relatie, als je laat de dingen zijn, hebben ze vaak een manier van de vaststelling zelf.
  • Realiseer je dat je vriendje is meer kans om te breken met u als u houdt adem in zijn nek dan wanneer je hem de ruimte die hij hunkert geven.
 2. 2
  Om opheldering vragen over wat er gaande is. Zonder dat het lijkt paranoïde of hysterisch, te openhartig in het stellen van je vriendje wat hij ziet als de ruimte wordt gegeven, en hoeveel tijd hij zou willen.
  • Ga er niet vanuit het ergste, als hij geeft nog steeds tekenen van de zorg over jou en willen je zien, het houden van uw koel is het beste wat je kunt doen. Misschien is hij benadrukte van een hoge werkdruk of ondergesneeuwd met examen studies. Vergeet niet, kan het niet eens worden over jou.
  • Toen hij geeft zijn redenen, beloon hem met je. Dit kan dwingen je om je eigen motieven te onderzoeken voor het zijn met hem, als het uit liefde, moet je het gevoel dat dit vertrouwen, maar als het is voor de veiligheid, geld, vertrouwen, enz., moet je even de tijd neemt opnieuw te onderzoeken uw relatie.
 3. 3
  Iets regelen in der minne. Wil hij een paar dagen of weken meteen, of wil hij een vaste planning te veranderen, zoals het hebben elke zaterdag naar zichzelf?
  • Visualiseer jezelf als persoon onderhandelen over iets volkomen redelijk, daarna, ga je gang en te onderhandelen over het zonder extra bagage.
  • Niet bedelen. Er is geen kwaad in hem af en vragen om hulp, extra tijd samen, of een indicatie van uw toekomstige richting elkaar, maar bedelen is buitengewoon kinderachtig en onaantrekkelijk.
  • Wat je ook doet, niet weg te lopen in een nijdig of gooi een fit. Beide reacties worden berekend aan hem trekken nog verder in zijn schulp, waardoor hij zich gerechtvaardigd in willen meer ruimte!
 4. 4
  Besteed tijd aan jezelf. Gevoel verloren als hij vraagt ​​voor de ruimte is een goede indicatie dat je het nodig hebt zo veel als hij dat doet - zo niet meer. Gebruik deze tijd om je leven en emotionele toestand aanschouwen. Word de sterke, zelfverzekerde en onafhankelijke vrouw die je altijd al wilde zijn, je hoeft hem niet nodig hebt om uw vrede en geluk te garanderen.
  • Plan leuke activiteiten zoals vrijdag nachten met je vriendinnen.
  • Genieten van het buitenleven. Lange wandelingen, wandeltochten, klimmen, zwemmen, zeilen, enz., zal uw humeur aanzienlijk verbeteren.
  • Herontdekken of ontdek een nieuwe hobby.
  • De banden met oude vrienden.
  • Meer betrokken bij je carrière richting en werken aan het krijgen van een.
  • Verander je haarkleur of kledingkast. Worden nieuwe en verbeterde!
  • Blijf gezond en fit, niet mogelijk om deze tijd uit elkaar om een ​​reden voor het laten van je gaan worden. De oefening zal je geest helder, los opgehoopte woede, en het vergroten van je zelfvertrouwen.
  • Vergeet niet, een zelfverzekerde vrouw met een gevoel van haar eigen doel is zeer aantrekkelijk, dus je zult moeten doen jullie beiden een gunst door het onthouden van je eigen kracht.
 5. 5
  Werk aan je eigen slechte gewoonten. Als u een slechte gewoonten die zijn houden u van uw ware potentieel, is dit het moment om ze te veranderen.
 6. 6
  Wees geduldig. Als u wilt dat de relatie te doen slagen, dan hou van de ruimte voor de kansen het biedt u beiden.
  • Neem de tijd om elkaar te herontdekken. Waardoor de relatie voelt fris en nieuw is een geweldige manier om terug te krijgen van uw momentum.
  • Als u toestaan ​​dat je vriendje de ruimte om na te denken, doen de dingen die hij liefheeft, en met zijn vrienden, zal hij beseffen hoeveel hij.
 7. 7
  Respect voor zijn keuzes en zijn vrijheid. Als een man kan zijn met iemand die van hem houdt om wie hij is, zal hij gedijen!
  • Hoe meer respect en vrijheid die je je vriendje te geven, hoe meer hij zal waarderen dat met u in de eerste plaats.
  • Wees er zeker van dat hij respecteert uw keuzes en vrijheid terug; vergeet niet, je doel is om de relatie meer in evenwicht, niet alleen scheef in de andere richting te maken.
 8. 8
  Als zijn beste vriend. Voeden van uw relatie door middel van gezonde interactie zorgt ervoor dat u zowel voelen zich gelukkiger en veiliger.
  • Luisteren als hij praat en niet onderbreken. Als u reageert, blijf positief en ondersteunend.
  • Houd een ontspannen houding. Als je leert hoe om hem gerust te stellen, zal hij binnenkort beginnen uit te gieten al zijn gedachten en gevoelens.
  • Vergeet niet, mannen moeten ook veilig voelen.
  • Nogmaals, zorg ervoor dat hij heen en weer beweegt. Immers, het zijn beste vrienden is een tweerichtingsverkeer!
 9. 9
  Doe dit niet om te zetten in een spel. Als je niet bereid bent om je vriendje behoefte aan ruimte te eren, heeft hij waarschijnlijk verstandig om je erom vraagt.
  • Aan de andere kant, als je het gevoel dat je vriendje is het spelen van games met u, bel hem op. Als hij niet bereid is om op te treden als een volgroeide volwassene, overwegen om hem ruimte voor onbepaalde tijd.
 10. 10
  Ontspannen en het meisje waar hij verliefd werd. Wees gelukkig en zorgeloos, leren van jezelf te houden zo veel als je van hem houdt, en vinden constructieve manieren om tijd en uit elkaar te delen. Als je eenmaal hebt de balans naargelang, zul je nooit terugkijken.