Wkanl

Hoe tot op heden een hopeloos romantische persoon, wanneer u niet hopeloos romantisch


Bent u met iemand die is gefascineerd door verhalen, diners bij kaarslicht, en ouderwetse ridderlijkheid? Als u en uw significante andere hebben zeer verschillende ideeën over wat romantiek zou moeten zijn, hier is hoe het reine te komen met uw verschillen komen.

Stappen

Hoe tot op heden een hopeloos romantische persoon, wanneer u niet hopeloos romantisch. Begrijpen dat er een reden dat we worden aangetrokken door de mensen die we worden aangetrokken.
Hoe tot op heden een hopeloos romantische persoon, wanneer u niet hopeloos romantisch. Begrijpen dat er een reden dat we worden aangetrokken door de mensen die we worden aangetrokken.
 1. 1
  Begrijpen dat er een reden dat we worden aangetrokken door de mensen die we worden aangetrokken. Dit komt omdat relaties zijn de leren speeltuin van het leven. Hoe kiezen we ervoor om met anderen geeft ons informatie over onszelf. Als we zien dingen die we graag bij anderen, het verlicht de dingen die we willen en te bewonderen in onszelf. En als we dingen zien die ons niet aanstaat in anderen, is vaak signalen dat we iets in onszelf hekel.
 2. 2
  Bedenk wat uw mening over u zegt. Bijvoorbeeld, als je wilt dat ze "hopeloos romantisch," je kan hebben van uw eigen "hopeloos romantisch" kant die je wilt meer aandacht te brengen. Als je een hekel aan dat ze zo hopeloos romantisch, kan het betekenen dat je het idee van zijn gesloten romantiek in jezelf, en hun romance dient om u te herinneren aan alle van de manieren waarop je pijn als je diep verbonden waren aan iemand.
 3. 3
  Geef jezelf toestemming om de wereld anders te zien. Je hoeft niet om de wereld te zien als een hopeloze romanticus doet om te verhouden tot een. Je perceptie - evenals hunne - verdienste heeft, en is waardig van uw waardering en aandacht.
 4. 4
  Heb romance niet te verwarren met het materialisme. Hopeloze romantici kunnen onderhoudsarme data / partners. In plaats van te hoeven wow met dure cadeaus, diners, en vakanties, kan je ze dan met gebaren die minder duur zijn. Het nemen van late-night wandelingen, het koken van een chique diner thuis, en het schrijven van liefdesbrieven zijn slechts een paar dingen die je kunt doen om je hopeloos romantische partner tevreden te houden zonder dat de bank.
 5. 5
  Denk aan een aantal dingen die je partner accepteert over jou. Er is waarschijnlijk iets waar je gepassioneerd over dat je partner niet zijn. Als ze accepteren en aan te moedigen deze passie, waardeer ik, en zoeken naar de gunst terug te keren. En, als uw partner niet uw ideeën of belangen te aanvaarden, dit misschien een goed moment om te praten over hoe je kunt zowel uw relatie gezonder door het waarderen van elkaars eigenheid te zijn.
 6. 6
  Vergeet niet de essentie van romantiek doet iets dat je normaal niet zou doen, simpelweg omdat je zorg. U mag nooit een bos bloemen te kopen voor jezelf, en dat is precies wat maakt het speciaal. De ontvanger weet je deed het gewoon om te laten zien zorg, en om geen andere reden.