Wkanl

Hoe je over bindingsangst

Ben je verliefd op je partner, maar angst commitment? Bent u bang van de gedachte dat met hen de rest van je leven? Hier is hoe je jezelf kunt helpen veranderen van uw standpunten.

Stappen

Hoe je over bindingsangst. Stel jezelf de vraag "waarom?".
Hoe je over bindingsangst. Stel jezelf de vraag "waarom?".
 1. 1
  Stel jezelf de vraag "waarom?" Waarom ben je bang voor inzet? Is het je partner? Ben je bang om gekwetst? Noteer deze vragen en antwoorden. Het is belangrijk om te weten wat het probleem is voordat je kunt beginnen met een antwoord te komen.
  • Als de centrale kwestie is uw partner, Stap 3 is van vitaal belang. Je nodig hebt om elk aspect van je relatie te beoordelen en hoe ieder van u te maken met de veranderingen die komen. Door dit te doen, kunt u vinden dat je bijdraagt ​​aan het probleem ook, maar ga gemakkelijk op jezelf.
  • Als uw primaire angst om gekwetst, nogmaals, neem een ​​moment om na te denken over waar je bent. Als je ver genoeg mee in de relatie zich afvragen wat er gaat gebeuren, beslissen of je geloof in jullie beiden uit te vinden hebben.
 2. 2
  Lees je lijst aan jezelf. Heeft deze antwoorden zinvol? Uit te breiden op hen in het kleinste detail je kunt gaan in. Neem elke vraag vanuit verschillende invalshoeken; misschien verspreid dit proces in de loop van een paar dagen, zodat je niet overhaaste beslissingen te maken in de hitte van een moment.
 3. 3
  Maak een nieuwe lijst van de dingen die je leuk vindt aan je partner. Weet je nog wat dwong je om ze te kiezen en waarom je geïnteresseerd blijft. Heb je de beste tijd samen? Hou je van de manier waarop ze behandelen je? Schrijf alleen de dingen die je graag zien in hen. Negeer fysieke aspecten, zoals je wilt richten op hoe je emotioneel te verbinden.
 4. 4
  Neergezet "wat als" vragen, en schrijf alle mogelijkheden. Doe er niet een kant! Houd in gedachten dat op elk tweede, je relatie zou kunnen worden voor altijd veranderd door een enkel besluit. Beschouw de mogelijkheid voor.
 5. 5
  Vergelijk de lijsten. Onderstreping / benadrukken de twee belangrijkste dingen op elke lijst. Vraag jezelf af: "Zijn deze goede redenen om bang te zijn?" en "Zijn dit goede redenen om mijn partner lief te hebben?"
 6. 6
  Beseffen dat als je partner huwelijk of een gezin zou willen, je te bang om ja te zeggen zou zijn. Denk na over hoe je partner zou nemen. Als ze een bindingsangst die past bij jou, ben je waarschijnlijk op dezelfde pagina, maar het krijgen van waar dan ook kan een tijdje duren! Als uw partner is te popelen om te nemen over de volgende stappen in het leven, overwegen hoe urgent deze dingen zijn. Zouden ze bereid zijn om een ​​bedrag van tijd om te helpen krijg je comfortabel en aangepast aan het idee van je toekomst samen wachten?
 7. 7
  Denk na over je leven met een gezin. Denk na over de goede gedachten, niet de slechte, zoals uw eerste huis samen, het onderwijs van uw kind om te lopen, brengen ze naar hun eerste dag van de kleuterschool, het onderwijs hen de kwaliteiten van het leven zullen ze moeten weten. Als je niet van plan op het hebben van kinderen, na te denken over het zijn altijd met uw partner, zittend op een terras in de ochtend gewoon te praten met elkaar, na te denken over het perfecte leven met je partner.
 8. 8
  Confronteer hen over je angsten. Leg uit waarom je nog niet wilt commitment. Het probleem niet direct bij hen echter. Spreken over het algemeen, want dit is een algemeen probleem dat je hebt. Als u hebt vastgesteld dat uw partner is niet het probleem, uit te leggen dat je angst is het probleem. Houd het gesprek rustig, en niet slachtoffer je partner.
  • Praat met je partner over veranderingen in uw leven. Is iets aan de hand dat je niet de tijd voor inzet hebben? Leg uit wat er allemaal gaande is.
  • Excuses aan hen na het werken dingen uit. Het is leuk om ze mee uit eten of iets anders leuk om te laten zien hoeveel je zorg voor hen doen.

Tips

 • Heeft uw beslissing niet heroverwegen nadat dingen zijn uitgewerkt. Tenzij er iets komt en het absoluut noodzakelijk is, moet je niet meer te vrezen inzet.

Waarschuwingen

 • Uw partner kan anders zijn dan je had verwacht reageren. Leg aan je partner dat het hen niet dat is het probleem, het is je. Dit waar is, dus denk niet dat je liegt ze.