Wkanl

Hoe maak je een goed excuus om je huiswerk niet wordt afgewerkt

Oke, oke, dus je huiswerk niet gedaan. Hier zijn enkele suggesties om u te helpen te komen met een geweldig excuus voor het niet hebben afgemaakt.

Stappen

Hoe maak je een goed excuus om je huiswerk niet wordt afgewerkt. Evalueren of het de moeite waard om te liegen tegen je leraar.
Hoe maak je een goed excuus om je huiswerk niet wordt afgewerkt. Evalueren of het de moeite waard om te liegen tegen je leraar.
 1. 1
  Evalueren of het de moeite waard om te liegen tegen je leraar. Als u al op school en gewoon vergeten om het te doen, dan ben je waarschijnlijk uit geluk hier. Maar als je thuis de nacht vóór en wil gewoon niet om je huiswerk te doen, na te denken over uw mogelijkheden. Leraren zijn over het algemeen vergeven van studenten die hun huiswerk vergeten bij zeldzame gelegenheden, ze boos op die degenen die herhaaldelijk vergeet. Dus, voordat u beslist niet om je huiswerk te doen en om in plaats daarvan te komen met een excuus, vraag jezelf af of het de moeite waard om geduld uw leraar verspillen aan deze opdracht. Immers, kan er een tijd waar je echt nodig hebt om een ​​excuus te gebruiken komen. Niet alleen nemen de gemakkelijke uitweg nu als het je later zal kosten. Maar als je eenmaal hebt besloten dat je een excuus nodig hebt...
 2. 2
  Besteed tijd aan het nadenken over mogelijke verklaringen dat klinkt geloofwaardig. Met andere woorden, zullen deze moeten worden dingen, die realistisch en waarschijnlijk kunnen voorkomen met iedereen (ongeacht of ze zijn werkelijk waar) dat de leraar, die je de opdracht gaf, is het niet waarschijnlijk gemakkelijk weg te ontslaan in hun geest als onzin. Een goede manier om te beginnen zou zijn om je af te vragen wat voor soort excuus persoonlijk zou klinken geloofwaardig aan u, of als alternatief vraagt ​​een vertrouwd persoon die je kent voor ideeën. Enkele voorbeelden van wat zou kunnen werken zijn:
  • De goede oude "Mijn hond heeft mijn huiswerk" excuus. Als u niet een hond hebben, dit zal zeker niet werken, maar in gedachten houden dat je hond van een vriend kan gebruiken, vooral als je een vriendin met haar huisdier te komen over de laatste paar dagen gehad. Beter nog, neem een ​​stukje kladpapier of notebook papier, en scheur het omhoog in een paar maten van brokken variërend klein tot groot.
   • Als je ze echt wilt truc uit, ga dan naar een grap winkel en koop een pakket van valse hond kwijlen, maar vijftien cent kost waardig. Wrijf het kwijlen over de stukjes papier, waardoor het een beetje nat, maar niet al te doorweekt. Als u niet wilt dat het nep kwijlen kopen gewoon gebruik maken van water.
  • Vertel je leraar dat je een noodsituatie had bij je thuis op het moment dat je normaal zou hebben klaar met het werk, en dat is de reden waarom - in dit geval - het is niet gebeurd.
  • Zeggen dat je hebt andere huiswerkopdrachten die botste met de uiterste datum voor deze ene, en dat dit in de weg stond (het is raadzaam om netjes vragen om een ​​termijnverlenging na) hadden.
  • Zeggen dat je per ongeluk verloor het huiswerk instructies, en zijn niet gerealiseerd met het tot nu toe.
  • Voor essays, zeggen dat je het niet kunt krijgen afgedrukt, omdat de printer is bijna leeg of u het in de printer.
  • Voor online opdrachten, vertel hen dat uw computer crashte gisteravond of uw internet werd afgesneden.
  • Voor huiswerkopdracht die een boek vraagt, vertel hen dat je links het boek thuis of in je kluisje.
 3. 3
  Denk na over hoe je leraar zou kunnen ontdekken dat je liegt. Als je naar een kleinere school, zorg ervoor dat het niet in dezelfde excuus gebruiken over en weer, want het is waarschijnlijk dat andere leerkrachten weten al dat je een excuus hebben gebruikt. Ook denken over de vraag of de leraar zou kunnen praten met iemand anders die je leugen kunnen onthullen. Bijvoorbeeld, als u de "familie noodsituatie" excuus te gebruiken, na te denken over de vraag of de leraar is waarschijnlijk je ouders bellen om je verhaal te bevestigen. Pas uw excuus dienovereenkomstig.
 4. 4
  Bereid je voor om niet te geloven. Uw docent heeft waarschijnlijk gehoord duizend excuses voor, dus voorbereid wanneer hij of zij vraagt ​​uw excuus. Komen met een interessant achtergrondverhaal dat is gedetailleerd, maar niet te gek. Als je nerveus en struikelen over je woorden als je leraar vragen, dan is hij of zij waarschijnlijk niet geloven dat je de waarheid spreekt.
 5. 5
  Bereid om te komen met nog meer excuses. Als, bijvoorbeeld, u zegt dat uw printer kapot was en je kon je opdracht niet af, zal je leraar waarschijnlijk je vragen waarom je niet e-mailen naar een vriend en hebben ze print het uit. In dit geval, bereid zijn om make-up nog een excuus, en misschien een paar meer na dat. Dit geldt voor veel van de hierboven genoemde voorbeelden, zoals het vergeten een boek of met computer crash.
 6. 6
  Wees beleefd en beklagenswaardig. Wanneer je je leraar te vertellen dat je je huiswerk niet doen, zo beleefd en spijt mogelijk. Bieden om het in zo snel mogelijk, en smeken om vergiffenis. Ook portretteren jezelf als het slachtoffer van de situatie. Verschuiven de schuld aan je hond, computer, enz., zolang het maar van je af wordt verschoven. Het kan in deze situatie nuttig zijn om te huilen, als je goed nep tranen kan beheren.
 7. 7
  Blijf bij je verhaal. Je leraar zou je het niet geloven, maar als je overtuigend en betrokken zijn, zal het moeilijk voor hen om zeker te weten dat je liegt wel. Maar wees bereid om extra hard te werken voor minstens een paar weken om het vertrouwen van uw leraar te herstellen.

Tips

 • Ga niet overboord met het geven van uitleg details achter uw excuses. Vaak is de leraar zal veel minder geïnteresseerd in het horen over deze, dan in het weten wanneer het je van plan bent om het huiswerk te voltooien en inleveren door.
 • Het weggeven van te veel informatie kan ook - soms - maak het duidelijk dat je bent oneerlijk (als u bent). Geven slechts een nadere toelichting als het gevraagd - anders vasthouden aan het geven minimale informatie bij het maken van het excuus.
 • Wanneer u van plan bent om h / zij vertellen dat je het vergeten, gaan in de klas vroeger, zodat je kunt praten met de leerkracht als ze niet druk!
 • Het is de moeite waard het volgen van deze soort excuses up met een soort van een eerlijke uitleg over hoe en wanneer u van plan het huiswerk gedaan en ingeleverd te krijgen - als op die manier je leraar is veel meer kans om toelagen te maken.
 • Gebruik je gezond verstand bij het afhalen van uw excuus keuze om te gebruiken op een bepaalde persoon. Wat zou kunnen gemakkelijk werken aan een persoon zal niet per se op een ander. U moet uw beste oordeel te gebruiken.
 • Als je nep hond kwijlt niet kunt vinden, kunt u uw eigen maken met 1 kopje water en 3/4 kopjes bakpoeder of reuzel.
 • Zeggen dat iemand stal uw USB en kon het niet vinden.

Waarschuwingen

 • Het is niet raadzaam om er een gewoonte van te maken, tenzij je echt niet de zorg over uw kwaliteiten en zijn bereid om de mogelijke negatieve gevolgen van het verwaarlozen van je studie te accepteren.
 • Als je al berucht voor het maken van excuses, het is waarschijnlijk de moeite waard komt schoon en toegeven je gewoon niet rond te eindigen het huiswerk.
 • Liegen is een slechte gewoonte om in, als op de lange termijn kan het leiden tot penibele situaties en geven u een slechte reputatie.
 • Maak niet up leugens, tenzij u absoluut moet, de gevolgen van gepakt zijn veel erger dan als je gewoon naar buiten komen reinigen en te zeggen dat je de opdracht niet voltooid.