Wkanl

Hoe kom je op je leraar goede kant

Ooit het gevoel dat een leraar je haat? Misschien is het niet jouw schuld, maar misschien is het. Draaien hun frons op zijn kop door het toepassen van deze tips om uw dagelijks leven! Ze zijn ook mensen!

Stappen

Hoe kom je op je leraar goede kant. Tred te houden met uw school werk.
Hoe kom je op je leraar goede kant. Tred te houden met uw school werk.
 1. 1
  Tred te houden met uw school werk. Leerkrachten haat niets meer dan het hebben van te dwingen studenten om hun huiswerk te doen en te zien de kids 'ogen roll (dat kan soms beledigend). Als je echt wilt zijn favoriet van een leerkracht doen extra werk of zet extra inspanning in al uw werk. Wie weet, kan je zelfs extra krediet te krijgen voor het! Toon interesse in het onderwerp je leraar is lesgeven.
 2. 2
  Haal hem / haar een geschenk. Je kon ze kopen een goedkope heden als een kaars, maar als je het zelfgemaakte het zou laten zien dat u hen waardeert.
 3. 3
  Houd altijd uw benodigdheden georganiseerd. Dit zal de leerkracht dat je echt om je opleiding te tonen, plus het zal u helpen bijhouden van opdrachten!
 4. 4
  Stipt. Dat wordt aangegeven AUB KLASSE NIET SKIP! Altijd te laat of niet komen opdagen bij allen is de snelste manier om op de slechte kant van een leraar. Als je toevallig te laat, echter leg uw reden (indien mogelijk, breng een brief van een ouder of een pass) en excuses.
 5. 5
  Niet overboord te gaan. Worden leuk maar overdrijf het niet. Een goed geplaatste compliment en algemene beleefdheid krijg je zo veel verder dan dat het een zuigen up. Wees vriendelijk, maar nogmaals, niet al te vriendelijk. Humor kan je ver komen, maar grappen op ongelegen momenten zijn zeer schadelijk voor je status. Ontdek hoe vriendelijk je kunt krijgen met je docent worden observeren hoe ze in wisselwerking met je klas en de andere studenten. Zie wat voor advies andere studenten moeten geven over haar. Als ze is super streng en laat geen onzin, moet je heel goed worden gedragen in die klasse. Als ze lijkt minder streng, probeer grapjes met haar, het maken van een paar interessante en bij voorkeur relevante opmerkingen of grappen over hetzelfde onderwerp als de les, maar stoppen als lijkt te verstoren of vervelend haar.
 6. 6
  Wees beleefd! Mouwvegen wordt niet op prijs gesteld. Leraren zijn uw superieuren, en verdienen het grootste respect. Een van de oudste en beste manieren om iemands gunst te winnen is om beleefd. Laat je leraar zien dat je blij om in zijn / haar klas. Het is zo simpel als dat. Complimenten zijn altijd goed, maar alsjeblieft niet overboord te gaan en een zuigen-up. Dank hen voor de les en zijn zeer hoffelijk. Vergeet niet ze zijn ook mensen, ongeacht hoe vreemd ze lijken op keer. U kunt haar hulp te bieden als blijkt dat ze zouden kunnen gebruiken, maar als ze je weigert, maak het niet een gewoonte, zal het alleen haar ergeren.
 7. 7
  Nooit roddelen over de leraar naar je vrienden. What goes around comes around, dus uit wat je zegt. Klagen over tests of huiswerk wordt algemeen aanvaard, maar persoonlijke beledigingen of aanvallen zijn een NO. Toon interesse en dank uitbundig na de uitleg.
 8. 8
  Op speciale gelegenheden zoals kerst, verjaardagen en de dag van leraren, het is oke ze zich speciaal tekenen van waardering te geven. Het is optioneel en als je besluit om een ​​klein cadeautje te geven het hoeft niet om een ​​duur item, het kan eenvoudig of handgemaakt zijn. Het moet niet iets te persoonlijk, maar kan een beetje persoonlijk, bijvoorbeeld als ze praat altijd over een speciaal huisdier ze heeft, laat haar een thema-fotolijstje. Een veilige gok is iets voor het onderwerp ze les geeft, als een affiche in het Frans voor de Franse les. Boeken zijn goed.
 9. 9
  Stel vragen! Docenten als studenten die nieuwsgierig zijn om meer te weten over iets. Gewoon niet te veel vragen stellen. Een hier of daar in orde is, het toont je oplet.
 10. 10
  Als u het gevoel dat als je leraar wordt gefrustreerd vertel hen dat je hoopt dat ze zich beter voelt.
 11. 11
  Praat met hen! Als u de laatste les van de dag, vertel hen een grap of iets wat je weet het lachen zullen maken. Of als je weggaat zeggen "Bye! Zie je later!". Misschien als je ze ziet lopen in de hal golf aan hen of gedag zeggen. Docenten als studenten die zich om hen heen. Tuurlijk, af en toe een beleefde student is prima, maar ze gaan voor de mensen die verknoeien en zijn ok met het! Heb een goede houding en vertrouwen.

Tips

 • Wees altijd netjes en opgeruimd!
 • Wees zo subtiel mogelijk met uw complimenten, niets is erger dan je leraar weet je zuigen-up!
 • Wees niet nep met de leraar. Als op een dag je het gooien van propjes en het krijgen van detentie, dan is de volgende dag je kussen aan de docent, (s) hij zal weten dat er iets speelt.
 • Maak nooit je slechte gewoonten duidelijk.
 • Glimlachen als je leraar loopt in de klas en neem deel in de les.
 • Docenten kijken de studenten voor hun behandeling van andere studenten. Als u mishandelen anderen, zal de leraar hebben weinig respect voor u.
 • Proberen om je leraar te begrijpen, en je krijgt een veel gemakkelijkere tijd hebben. Als je dat niet doet, vraag hen te verduidelijken.
 • Niet "fake it". Uw docent is slim genoeg om te zien dat je niet echt zorgen over het onderwerp. "Ik denk echt dat de geboorteplaats van generaal MacArthur is een fascinerende plek. Kunt u ons meer over vertellen? Alsjeblieft? ' Leraren zouden liever je hard geprobeerd in iets wat je misschien niet genieten dan het gevoel dat je het maken van plezier van het onderwerp.
 • Deze goede relatie tussen u en uw leraar kan voordelig zijn. Ze kan u laten opnieuw nemen testen, en bieden u extra hulp als je erom vraagt. Wees voorzichtig niet te overdrijven over de laatste, want dit zal een grote hoeveelheid mensen om je haat te veroorzaken. Ook als u een huiswerkopdracht vergeten, probeer flipping via uw bindmiddelen als hij / zij gaat door - vaak, zullen zij de gemiste huiswerk laten glippen. Zorg ervoor om het te hebben de volgende dag, dat wel.
 • Vloeken en jargon is een grote turn-off, maar nooit op school. Althans niet in de buurt docenten en beheerders.

Waarschuwingen

 • Als hij / zij niet meer noemen je uit in de klas tijdens de recitatie, niet het gevoel je hebt vervangen. Ze wil gewoon weten over je klasgenoten, ook. Dus niet stoppen met het zetten van uw hand omhoog want uiteindelijk zal hij / zij opnieuw om u te bellen in de klas.
 • Niet bedriegen of iets te doen ter waarde van schorsing tijdens een van de lessen van uw leraren '. Ze kunnen je niet meer vertrouwen en slaan geen acht op u te allen.
 • Wees voorzichtig niet te overdrijven over de laatste, want dit zal een grote hoeveelheid mensen om je haat te veroorzaken. Ook als u een huiswerkopdracht vergeten, probeer flipping via uw bindmiddelen als hij / zij gaat door - vaak, zullen zij de gemiste huiswerk laten glippen. Zorg ervoor om het te hebben de volgende dag, dat wel.
 • Geven van geschenken aan een leraar kan worden beschouwd omkopen en niet alle leraren zien dit in een positief licht, dus wees voorzichtig!
 • Geen aandacht besteden aan een van die plaagt als "Teacher's Pet". Ze zullen een slechte reputatie te krijgen, dus dan wie het laatst lacht zult moeten?
 • Overdrijf het niet! De leraar zal ziek van je krijgt en dan heb je het tegenovergestelde effect bereikt!
 • Wat je ook doet, je een grap niet spelen op je leraar of vertel harde grappen, of het gezicht dat hij / zij 'll maken kan het laatste wat je ooit zult zien.
 • Deelnemen aan vragen die u het antwoord te weten, omdat je leraar kan gewoon bellen je naam op een vraag die je niet eens weet te beantwoorden.
 • Zorg ervoor dat niet tijdens de les kauwgom eten of kauwen.