Wkanl

Hoe maak je een dokter toe

Als u Swoon de minuut Dr McDreamy (of McSteamy) uit de populaire tv-show "Grey's Anatomy" siert het kleine scherm in huis, of als je altijd al aangetrokken tot mensen die in het bezit krachtige baan, bent u misschien geïnteresseerd in dating een arts. En als je erin slaagt om een ​​arts te date te vinden, terwijl je misschien denken dat als je eenmaal in een relatie met een arts je thuis bent vrij hebt ingevoerd, zijn er een paar aspecten die je moet overwegen voordat je volledig inzetten.

Stappen

Hoe maak je een dokter toe. Van plan om vele avonden en / of dagen alleen doorbrengen.
Hoe maak je een dokter toe. Van plan om vele avonden en / of dagen alleen doorbrengen.
 1. 1
  Van plan om vele avonden en / of dagen alleen doorbrengen. Afhankelijk van zijn of haar beroep, kan uw honing te trekken midnights in het ER of moeten haasten in het midden van de nacht om een ​​baby te leveren. Omdat op oproep is gemeengoed voor veel artsen, dus het kan een ervaring van half afgewerkte evenementen en onderbroken slaap goed, tenzij je uit een 9 tot 5 specialist.
  • Comfortabel bijwonen van evenementen of vrienden te ontmoeten voor het diner sans uw doc datum. Gedurende ten minste het eerste jaar, zijnde een arts is meestal niet altijd een 9 tot 5 positie. Hij of zij zal vaak weg worden opgeroepen om deel te nemen aan een noodsituatie en uw diner plannen of avond met vrienden zal moeten doorgaan zonder bedrijf uw arts date's. Het is van vitaal belang voor het belang van je relatie en je gezond verstand dat je je comfortabel in je eigen huid bent om verder te gaan met uw plannen en niet gewoon thuis blijven - of erger, te beginnen piekeren - alleen maar omdat hij of zij niet kan maken. Het komt met het grondgebied, dus wennen aan het vroeg.
  • Ga met de stroom bij het plannen veranderen. Een stijve plannen maker zal niet overleven in een relatie met een drukke arts. Leer hoe om te gaan met de stroom mee en als plannen veranderen, voorkomen dat je overstuur.
 2. 2
  Realiseer je dat de patiënten van uw document komt eerst. Zo hard als dit is voor te stellen, kan het je verjaardag, maar uw arts vriendje of vriendinnetje heeft een zeer zieke patiënt die zijn of haar aandacht nodig heeft. U moet af en toe een offer te brengen, zodat hij of zij kan gaan werken van tijd tot tijd. Begrijpen dat de zorg voor anderen is een deel van zijn of haar baan. Niet jaloers of defensief te krijgen wanneer hij of zij heeft te haasten naar de zijkant van een zieke of hulpbehoevende patiënt. Realiseer je dat de zorg voor anderen en het hebben van een goede bed manier is niet alleen een deel van het werk - het is de hele reden waarom je geliefde koos voor geneeskunde en help anderen omarmen.
 3. 3
  Leren omgaan met werk afleiding. Als hij of zij is "op afroep", is er geen manier waarop je kunt volhouden dat hij of zij de mobiele telefoon uit te schakelen. Begrijp dat je deelt je doc vriend of vriendin met patiënten en in orde zijn met deze realiteit.
  • Als de beltoon telefoon is echt vervelend, overwegen om hem te vragen of haar om het op trillen of een minder irritante ringtone.
  • Vermijd het maken van een gezicht of rollen je ogen als zijn of haar telefoon gaat - zelfs als je met een gevecht. Een deel van dating een arts betekent dat je elk moment, elke dag kan worden onderbroken.
 4. 4
  Hem of haar uw arts niet te maken. Het is de menselijke natuur te willen uw arts vriendje of vriendinnetje te checken elke pijn of steek je ervaart. Wil je je geliefde te kijken naar je lichaam klinisch zonder enige waardering, op een onpersoonlijke manier? Dat is een harde mentale tik een arts te maken om iemand die hij / zij houdt behandelen. Ook als je constant vragen om gratis medisch advies, kan het vervelend worden en de indruk wekken dat je een hypochonder. Vergeet niet dat een van de nummer een regels van dating is om een ​​beetje mysterie te verlaten, vooral als het gaat om uitstrijkjes en palen. Uw doc datum zou liever alle medische gepraat werd er op het werk.
  • Probeer niet om uw document date te slim af met populair-wetenschappelijke kennis. Je zou de meest fascinerende verhandeling over het behandelen van de nieuwste 'griep hebt gelezen, maar tenzij je ook medisch opgeleid en opgehaald die informatie van gerenommeerde medische bronnen die uw document datum zou vertrouwen op, doe niet alsof je alle antwoorden. Met alle middelen proberen om intelligente gesprekken over de maatschappelijke kosten van pandemische griep uitbraken en uw ideeën voor een betere ontwikkelingsland medische toegang te houden, maar doe niet alsof je weet hoe je daadwerkelijk iets te behandelen.
  • Vraag om een ​​verwijzing als je echt bang bent over iets. Als hij of zij die moedervlek heeft gecontroleerd en denkt dat het goed is, maar je bent nog steeds geobsedeerd, vragen om een ​​doorverwijzing en ga naar uw huisarts of een specialist.
  • Verwacht niet dat hem of haar om u te behandelen voor elk probleem. Veel artsen zullen niet behandelen familieleden, omdat ze het gevoel alsof het is onethisch. Verwacht niet dat omdat je uit een arts, zult u automatisch 24/7 zorg. Ga op de veronderstelling dat je zal blijven bezoeken van uw huidige team van artsen en eventueel vragen om zijn of haar mening van tijd tot tijd, indien nodig.
 5. 5
  Realiseer je dat je bent niet de enige die wil dokter toe. Of u opgenomen om een ​​arts te landen of het gebeurde gewoon dat je moest een verbinding met iemand en hij of zij bleek een document te zijn, is de kans groot dat er een zee van mensen die er zeer geïnteresseerd in dating een arts ook. In plaats van jaloers of gaan op de verdediging, nu is het tijd om innerlijke kracht, zelfvertrouwen en onafhankelijkheid zo doc-fans zullen niet boos of lastig te genereren.
  • Wees jezelf. U zult merken dat andere mensen over zichzelf op een feestje kan dalen tot uw arts vriendje of vriendinnetje te spreken of te handelen overdreven bezorgd op een etentje. Proberen niet te concurreren door het spelen van hun spel - is de kans groot, uw document vriendje of vriendinnetje kan die mensen zien voor wie ze zijn. Besteed meer tijd aan het cultiveren van uw eigen wow-factor op evenementen, of het vinden van iets meer interessant om mensen te praten over dan het feit dat je een relatie met een arts.
  • Vergeet niet waarom je samen bent. Hij of zij kan houden uw woeste onafhankelijkheid of gevoel voor humor - waarschijnlijk de elementen die hem aangetrokken of haar om u in de eerste plaats. Vergeet niet dat je bent een uniek individu is en dat uw document is niet uit omdat je hem of haar in een positie van macht.
 6. 6
  Haal het meeste uit vakantie keer samen. Wanneer uw doc datum kan echt even weg van ziekenhuis of medische praktijk en niet op afroep of zelfs verantwoordelijk voor het geven van advies, het is meestal vakantie tijd. Van plan om weg te komen van uw gebruikelijke plaats en reizen, zodat je hem kunt hebben of haar helemaal voor jezelf. Ga interstatelijke of in het buitenland en blijf losgekoppeld van de gebruikelijke dag-doe-dag routines. Dit zal jullie beiden volop gelegenheid om quality time alleen door te brengen en om veel meer te leren over elkaar geven.
  • Uiteraard, net als bij elke date, wees niet opdringerig over ergens heen. Hef het als een optie om te zien of uw document date wil graag ergens samen te gaan tijdens zijn of haar vakantie.
  • Wees voorbereid op de mogelijkheid van een vrijwilligerswerk vakantie ergens uitdagend. Als uw document date houdt vrijwilligerswerk, moet u hop aan boord en toonhoogte in ook. Het is leuker als je beide betrokken.

Tips

 • Laat ruimte voor uw doc date te ontspannen - Don 't veronderstellen dat alleen maar omdat hij of zij is buiten dienst dat je hem de hele nacht kunt slepen of haar uit om een ​​dance festival. Net als je wilt om te ontspannen na het werk, wees attent van nood uw document datum om dit te doen.
 • Hoewel dating een arts (omwille van de dating iemand die arts is) fijn kan zijn in het begin, als je het gevoel alsof deze relatie wordt steeds ernstig, overwegen waarom je echt daten deze persoon. Als het vanwege zijn of haar werk, kan het tijd om afscheid te nemen. Een hele relatie kan niet worden gebouwd op basis van iemands werk of waargenomen prestige. We worden vaak bevinden ons aangetrokken tot de mensen die kwaliteiten hebben we gewoon niet ontdekt in onszelf hebben. Die kwaliteiten moeten in je eigen leven geleefd worden en niet geprojecteerd op iemand anders. Dit betekent zeker niet dat niemand kan datum artsen (of ministers of politici of enige andere persoon in een machtspositie.) Let op. De loting om de macht zal zeker slijten. Het zal jammer zijn als dat gebeurt nadat je kinderen hebt. U moet dan nog aan die kwaliteiten die je liefde te vinden, in jezelf. Als je dat doet, zul je niet zo aangetrokken tot iemand anders die hen vertoont. Je zal meer "vrij" om liefde die niet is gebaseerd op uw eigen behoeften te kiezen.
 • Wees begrip wanneer hij of zij wordt weggeroepen voor het werk, maar niet een deurmat niet geworden. Wanneer werk niet belt, zet je voet neer en aandringen dat hij of zij aanwezig zijn.
 • Leer van het begin af aan niet afhankelijk te zijn van het hebben van hem of haar thuis in de nacht om te slapen. Na een aantal maanden of jaren van dating, kunt u een bed delen. Maar sommige mensen vinden dat ze niet goed kunnen slapen zonder hun 'co-piloot' en zal wakker blijven of slapen slecht totdat hij of zij aankomt thuis. Een van de grootste problemen met deze is dat wanneer hij of zij krijgt eindelijk naar huis van het zijn op oproep, bed is de eerste plaats uw document zal het hoofd (als de zon opkomt). Helaas voor u, kan het tijd om buiten te werken, de leiding nemen van de kinderen (als u later op) of gewoon klaar zijn voor de dag.
 • Accepteer het als onderdeel van de persoonlijkheid van uw document date's als hij / zij is constant vol van medisch advies en lifestyle suggesties primair gebaseerd op medisch bewijs. Sommige artsen echt in hun werk en eenmaal betrokken zijn, kan maken over uw gezondheid in het bijzonder omdat ze zo bewust van alles wat er mis kan gaan. Sommige artsen dit doen en anderen niet, het is gewoon een van beide manier.
 • Wees attent van dating stuff-ups op de rekening van uw arts vriend. Het is een bekend feit dat slimme mensen vaak meer tijd besteden aan prestaties dan op het ontwikkelen van relaties, en kan dus een hardere tijd te ervaren krijgen dating "precies goed." Als je meer comfortabel met de relatie kant, help hem of haar naar manieren om een ​​goede verbinding te maken en zich prettig voelt ontdekken. Als je beiden ongemakkelijk, elkaar helpen. En als je allebei geweldig met dating, lucky you!

Waarschuwingen

 • Vraag nooit uw arts vriendje of vriendinnetje naar iets dat zijn of haar werk, zoals het schrijven van onwettige recepten in gevaar kunnen brengen doen.
 • Geneeskunde is over de zorg voor zieke mensen en als zieke mensen te maken die u wilt gag, heden een advocaat. U hoort een kant van telefoongesprekken die kan behoorlijk onaangenaam.
 • Denk niet dat de artsen zijn rijk. Integendeel, artsen maken vaak minder geld dan hun accountants. Er zijn vele documenten die niet beschikken over betaalde vakanties, hebben enorme leningen voor studenten af ​​te betalen, moeten volledig voor hun eigen pensioen plus betalen om hun kinderen op te voeden. De glorieuze dagen geld van de geneeskunde zijn vrijwel voorbij.
 • Weet je doc datum niet vragen om zijn of haar dag vertellen, tenzij hij of zij biedt aan. Duwen voor exacte details kan ertoe leiden dat uw doc datum om echt ongemakkelijk te voelen - de dag kan moeilijk zijn geweest en hij of zij niet wil niets over de ervaring openbaren. Bovendien, nooit vragen uw document datum om geduldige vertrouwelijkheid schenden, dat is heilig. Went niet weten alle Nitty Gritty details en dankbaar zijn voor kleine wonderen.
 • Forceer jezelf niet op hem of haar tijdens de werkuren. Als je gekleineerd voelt, kan je de drang om gewoon opdagen in het ziekenhuis voor wat aandacht. Niet alleen zal je het ziekenhuispersoneel ergeren, kon je het zetten van leven patiënt in gevaar door te proberen om je vriend of vriendin van het werk afleiden. Bovendien zal het niet veel van opdringerig om de afstand tussen u en hebt je date af of je hebt wat nodig is om te gaan met zijn of haar carrière keuze te maken.