Wkanl

Hoe je vriendje terug te krijgen, toen hij brak met u

Wanneer uw vriend zegt dat het voorbij is, het eerste wat je wilt doen is om hem te bellen, vertel hem hoe je je voelt en hopen dat het zien van hoeveel je gewond bent en hoeveel je van hem houdt, hij gaat u terug. Maar voordat je dat doet, lees deze belangrijke stappen om te begrijpen welke fouten je maakt en hoe om te stoppen met het maken van die fouten en beginnen met het doen van het juiste ding dat je veel op het krijgen van uw ex-vriendje terug zeker zal helpen.

Stappen

Hoe je vriendje terug te krijgen, toen hij brak met u. Als u al belt je ex eindeloos, moet je nu stoppen met alle contact.
Hoe je vriendje terug te krijgen, toen hij brak met u. Als u al belt je ex eindeloos, moet je nu stoppen met alle contact.
 1. 1
  Als u al belt je ex eindeloos, moet je nu stoppen met alle contact. Maak hem niet bericht, bel hem, tekst hem, niets. Door het stoppen van contact je geeft je vriendje ademruimte. Hij kan nu ontspannen zonder de constante dreiging van een ex-vriendin hem lastig vallen. Dit geeft hem ook de kans geven om te beseffen dat hij een fout heeft gemaakt.
 2. 2
  Voordat je iets anders doet, proberen te begrijpen waarom de relatie beëindigd. Was het een plotselinge dood van je relatie? Was het een gevecht of een argument? Of heb je het gevoel dat hij langzaam verdwenen? Als je eenmaal begrijpt hoe beter de redenen waarom hij brak met u, bent u goed op uw weg naar de vaststelling van uw moeilijke relatie.
 3. 3
  Als het was een argument dat leiden tot het break-up, je moet nu eerlijk de redenen voor de argumenten en gevechten te evalueren. Was het je eerste gevecht of was het consistent? Een gevecht betekent niet veel. Mensen vechten, breken en make-up de volgende dag. Maar als dit een patroon, betekent dit grotere problemen in een relatie als geheel. Als de strijd was minor, moet je wachten op een paar dagen voor hem om in contact komen met jou. Zodra hij beseft dat hij was opvliegend, is het waarschijnlijk dat hij gaat u terug.
 4. 4
  Op dat moment, gewoon achterover leunen en ontspannen en laat hem verontschuldigen en uitleggen zijn gedrag.
 5. 5
  Nu, als je denkt dat je iets fout hebt gedaan, is het nu tijd om te accepteren en toegeven dat je fout zat. Echt te begrijpen dat als je hem pijn veroorzaakt, hij moet nu echt genoeg van je acties.
 6. 6
  Een andere reden waarom mensen breken is waarschijnlijk de meest moeilijke. Dit is wanneer er ogenschijnlijk niets mis met de relatie, en toch je vriendje wil eruit. Als dit is wat er gebeurd is, moet je volledig te accepteren dat je vriendje kwijt attractie.
 7. 7
  In dit geval is de enige manier om je vriendje terug te krijgen is door het herscheppen attractie. Herinner hem waarom hij gedateerd u in de eerste plaats, mooi, en brengen herinneringen die je samen hebt gehad. Misschien zal hij beseffen dat hij mist wat je twee had.

Tips

 • Niet bellen je ex-vriendje tien keer per dag. Hoewel het lijkt alsof je niet kunt leven zonder hem, door te bellen en hem te sms'en herhaaldelijk je alleen het maken van de situatie nog erger.
 • Werk aan recreëren attractie. Het klinkt misschien makkelijker gezegd dan gedaan, dus check de artikelen aan het einde van deze pagina die zijn opgenomen als extra middelen om meer te leren over de re-creëren van aantrekking en het krijgen van uw ex-vriendje terug met behulp van de aantrekkingskracht triggers.

Waarschuwingen

 • Vergeet niet dat tijdens het werken op het reproduceren van aantrekking om je vriendje terug te brengen, je uit elkaar moet zijn totdat u klaar bent om hem terug te zien zijn. Voordat u hem in staat om je te zien, moet je eens onweerstaanbaar aantrekkelijk geworden omdat het zijn vers uit een break-up, hebben we de neiging om een ​​complete puinhoop, dat is zeer onaantrekkelijk voor de ex-vriendjes zijn.