Wkanl

Hoe maak je een mannelijke manicure uitvoeren

Een mannelijke manicure is niet moeilijk te bereiken, maar er zijn een paar kleine dingen die je zou kunnen verwaarlozen als je niet zeker bent over hoe je een complete manicure voeren.

Over het geheel manicuren nagels van de man vergelijkbaar manicure een vrouw maar heeft een iets andere benadering vereist.

Stappen

Hoe maak je een mannelijke manicure uitvoeren. Houd mannelijke nagels kort.
Hoe maak je een mannelijke manicure uitvoeren. Houd mannelijke nagels kort.
 1. 1
  Houd mannelijke nagels kort. Zij moet worden geknipt dwars en diende in een ronde of vierkante vorm. Houd de randen bleef heel netjes.
  • Bestand de top van de nagels in een richting. Dit voorkomt het ontstaan ​​van scherpe randen, die de nagels benadrukt.
 2. 2
  Buff de nagels met behulp van een spijker buffer met of zonder olie, afhankelijk van de persoonlijke voorkeur. Voor de olie-methode, gebruikt de buffer zelf plaatst het in de nagels in een horizontale wijze van de basis van de nagel aan de top. Als je niet bekend bent met hoe je buff, is de zwarte kant van de buff eerst gebruikt, gevolgd door de witte kant, en aangevuld met de grijze kant. Als het gebruik van de olie-methode, voeg geschikte nagel olie voorafgaand aan polijsten en gaan zoals eerder geschetst.
 3. 3
  Borstel uit elke spijker stof rond de randen op de vingers.
 4. 4
  Denk aan de toepassing van de producten. Veel mannen zouden liever alleen snijden en polijsten en niet producten toegepast te hebben. Het is nuttig, echter, om een ​​duidelijke base coat en top coat te gebruiken - het zal niet voor de hand, maar kan enige bescherming en glans te bieden.
  • Die vochtinbrengende crème op de nagelriemen zal helpen om ze zacht te houden.
 5. 5
  Als je het verstrekken van manicure voor mannen in een salon, vraag uw klant of hij tevreden is met de manicure en suggereren dat hij een boeking maken voor een andere manicure in nog eens twee tot drie weken.

Tips

 • Als u werkt in een salon die manicures geeft, overwegen om een ​​handmassage als een extra service.
 • Polijsten kan de natuurlijke nagel lagen ondermijnen; als zodanig moet alleen worden uitgevoerd met tussenpozen van twee tot drie weken en niet vaker.
 • Bij polijsten, altijd til de buff tussen elke slag, dit vermindert stress op de nagels.

Waarschuwingen

 • Het knippen van uw nagels korter dan het witte gedeelte van je nagel kan maken ze bloeden.

Dingen die je nodig hebt

 • Nagelknipper / schaar
 • 3-weg-buffer
 • Nagel olie (optioneel)
 • Vegen doek