Wkanl

Hoe kunt u uw kapsel in een omgekeerde broodje

Een omgekeerde broodje is een stijlvolle en toch tamelijk zorgeloze manier om haar te houden van je gezicht en schouders. Dit broodje is niet zo netjes als een strakkere versie van de klassieke broodje, maar het is ideaal voor de lol, casual gelegenheden en omdat het makkelijk te doen door jezelf, het is een goed jaar voor elke keer dat je on-the-go.

Stappen

Hoe kunt u uw kapsel in een omgekeerde broodje. Bind je haar in een omgekeerde paardenstaart.
Hoe kunt u uw kapsel in een omgekeerde broodje. Bind je haar in een omgekeerde paardenstaart.
 1. 1
  Bind je haar in een omgekeerde paardenstaart. Om dit te doen, gewoon das een lage paardenstaart. Vervolgens direct boven de elastische, twee secties maken van haar. Trek de paardenstaart door de opening die is gemaakt.
  • Als je dit doet, houd een haar band op de pols van je dominante hand.
 2. 2
  Houd het uiteinde van de paardenstaart en trek het recht omhoog, naar de hemel.
 3. 3
  Beginnen draaien het haar rond je vinger.
 4. 4
  Trek de draai recht naar beneden. Wikkelen van de twist rond de basis van de paardenstaart, naar links trekt, dan eindelijk boven. Ga door tot het broodje samen strak wordt getrokken.
 5. 5
  Houd het broodje stevig in je dominante hand. Met uw andere hand omlaag brengen van het haar band je op je pols geplaatst aan het begin en stevig wikkel rond voet van het broodje. Je kan het gemakkelijkst vinden om twee haar banden te gebruiken om het broodje te beveiligen voor fysieke activiteiten, zoals hardlopen. Echter, voor de meeste niet-inspannende activiteiten, moet het broodje te houden met een gelijkspel.

Alternatieve methode

 1. 1
  Maak een broodje door voortdurend je haar draaien.
 2. 2
  Scheid de haren direct boven en trek het broodje door. Gedaan.
 3. 3
  Afgewerkt.

Tips

 • Het maken van de draai strak en met vochtig haar kan helpen houd deze ondersteboven broodje samen beter.
 • Dit is geweldig voor de zomer, uitgaan en voor de andere dagelijkse gebeurtenissen. Het is niet aan te raden voor een formele vergadering hoewel, als het de neiging om vrij snel los te maken, waardoor een slordiger, meer casual look.
 • Om niet teveel haarlak, meestal, zult u niet nodig hebben. De nieuwste trend is om een ​​beetje haar in je gezicht of een beetje opknoping omlaag hebben, maar als je niet van dat, kan een of twee kleine clips helpen netjes het op.
 • Vergeet niet dat oefening baart kunst! Als je niet krijgt het de eerste keer blijven proberen. Je zult het snel genoeg!
 • Zorg ervoor dat het broodje is niet te los!
 • Bobby pins zijn een belangrijk materiaal wanneer het proberen om je haar te houden in een Upside Down Bun. Ze zijn in principe de belangrijkste materiaal nodig. Je zou niet willen dat al je harde werk uiteen te vallen.

Waarschuwingen

 • Als je een veel haar en vinden dat het weegt je naar beneden en veroorzaakt hoofdpijn, probeer het broodje uit voordat je het draagt ​​op een evenement of op het werk. Anders zou je moet het nemen uit halverwege de dag!

Dingen die je nodig hebt

 • Elastiek / andere geschikte haarbanden of grote spin clips
 • Accessoires zoals clips, etc. indien gewenst