Wkanl

Hoe maak je een ballet broodje maken

Het maken van een sterke, duurzame ballet broodje is zeer eenvoudig, maar het kan een beetje oefening nemen als je niet bekend bent met het. Ga over deze stappen en proberen het maken van een broodje in huis voordat je het gebruikt voor de klas of een voorstelling.

Stappen

Hoe maak je een ballet broodje maken. Zet een extra elastiek om je paardenstaart, alleen voor extra veiligheid.
Hoe maak je een ballet broodje maken. Zet een extra elastiek om je paardenstaart, alleen voor extra veiligheid.
 1. 1
  Borstel je haar, zorg ervoor dat er geen klitten.
 2. 2
  Trek terug in een paardenstaart met een kam of borstel om de oneffenheden te verwijderen. Indien nodig, spuit het haar met een sneldrogende haarspray (een goedkoop merk is oke). Je hebt al gebruik gemaakt van een kam of borstel om de klonten te verwijderen, zodat u kunt nu gebruik maken van haarlak (optioneel, afhankelijk van de stijl van je haar) te glad met je hand al die bosjes en in het broodje.
 3. 3
  Zet een extra elastiek om je paardenstaart, alleen voor extra veiligheid. Het is belangrijk om een ​​sterke basis voor uw broodje hebben zodat het niet naar beneden vallen.
 4. 4
  Scheid je paardenstaart in de helft.
 5. 5
  Neem een helft en draai de hele bundel samen, strak.
 6. 6
  Strak wind de haarlok rond de paardenstaart houder, alsof krullen eromheen, niet overheen. Je moet waarschijnlijk gebruik heavy-duty haarspelden zoals Scunci Bobby Pins te houden van je haar. Ze zijn ongeveer 5€ 0,00 voor 18. De meeste mensen vinden dat een werkelijke haar pin versus een bobby pin hun haar beter te kunnen vasthouden. Wil je de dikkere soort te krijgen, vooral als je dik of krullend haar, omdat de dunne zijn gemakkelijk verbogen.
 7. 7
  Bevestig het haar. U kunt dit doen door een bobby pin in als je broodje alsof het een klok. 00:00, 03:00, 06:00 en 09:00. Als de eerste helft van je broodje voelt een beetje wankel, zet meer bobby pinnen in de gewenste plaats.
 8. 8
  Herhaal dezelfde stappen voor de tweede helft van je paardenstaart.
 9. 9
  Voor extra veiligheid, bedek je broodje met een haarnetje die overeenkomt met uw haarkleur. (Hint: Als je blond haar, gebruik dan niet de grijze haren net want dan uw broodje ziet paars Als je een brunette, gebruik dan niet de blonde haar net, want dan heb je een lichtere broodje dan de rest van. je haar en dat geeft je de lucht van zijn onprofessioneel en / of kleurenblind.)
 10. 10
  lichtjes spuiten met haarlak lichtjes>.
 11. 11
  Als u een zeer dun haar kunt deze stappen kunt doen maar zonder twee gedeelte maar alleen met behulp van een.
 12. 12
  Afgewerkt.

Tips

 • Vergeet niet, dit is niet de enige manier kunt u uw haar in een knot. Veel mensen zetten hun haar in een paardenstaart, verdraait dan is het hele haar en draait het rond totdat het op een broodje, dan zet de pennen inch
 • Zorg ervoor dat deze bobby pinnen met uw haarkleur. Het ziet er vreemd als je donker haar met lichte pennen of andersom.
 • Als je haar in laagjes geknipt, of een andere soortgelijke haren knippen, zal een deel van je haar te kort om je paardenstaart te bereiken. Je kunt gewoon pinnen die haartjes naar beneden met wat bobby pinnen, of, als u wilt, een aantal leuke clips.
 • De locatie van de paardenstaart de positie van het broodje bepalen. Een broodje ziet er goed uit als het net onder de kruin van het hoofd. Er het ziet er elegant en geeft u een betere lijn.
 • Gebruik dezelfde kleur haar net als je haar. Of als je lichtbruin haar en blonde highlights en je een donut gebruiken gebruiken een blonde donut.
 • Als je haar is lang, niet standaard formaat bobby pinnen gebruiken. Ze zullen niet houd je haar omhoog.

Dingen die je nodig hebt

 • Zware bobby pins of haarspelden die overeenkomen met je haar
 • Haarnet die overeenkomt met uw haarkleur
 • Reguliere bobby pinnen die passen bij uw haarkleur
 • Haarspray
 • Paardenstaart houders
 • Kam
 • Een spiegel of een soort van reflecterende apparaat