Wkanl

Hoe je vriendje te kussen voor de eerste keer

Het kussen van een jongen kan op sommige momenten moeilijk lijken. Hier is wat advies om voorbij deze eerste barrière.

Stappen

Hoe je vriendje te kussen voor de eerste keer. Praten.
Hoe je vriendje te kussen voor de eerste keer. Praten.
 1. 1
  Praten. Het kan verstandig zijn om je vriendje te praten alvorens de rijken van fysieke romantiek. Hij mag niet het gevoel klaar, in welk geval kussen is best met rust gelaten.
 2. 2
  Denk aan de timing! Zorg ervoor dat je klaar voor wat er gebeurt zijn. Ken uw grenzen en weet je comfort zone.
 3. 3
  Houd het prive! Zoek een plek waar je bent waarschijnlijk niet gestoord te worden. Tussenkomst op dit speciale moment konden de spullen van ernstige verlegenheid. Zodra u zowel comfortabel met het, zou je uiteindelijk kussen voor vrienden of wie dan ook onder de omstandigheden.
 4. 4
  Bewegen in! Om verder te gaan vanaf hier, als u wilt dat het anders en uniek te maken, probeer dan een ander artikel. Voor een eerste kus, echter, is het waarschijnlijk het beste om eenvoudig zijn. Soms is romantisch. Druk zachtjes en sluit je ogen. Kantel je hoofd en trek hen binnen
 5. 5
  Kus hem. Als je gaat om meer dan een kusje te doen, na te denken over het kussen gedurende ongeveer 10 seconden en vervolgens uit elkaar te trekken.
 6. 6
  Evalueren! Denk na over dingen die je wilt de volgende keer en dergelijke te wijzigen. Veel plezier ermee!

Tips

 • Niemand bij zijn volle verstand wil iemand met een slechte adem te kussen. Poets je tanden, en wacht totdat u zeker weet dat uw adem ruikt niet alvorens op dat speciale moment. Mondwater helpt!
 • Probeer het kauwen op een mint voordat je kussen.
 • Niet te opgehangen op details. Soms is het best gewoon aan de slag en hebben dat speciale moment. Gedoe te veel meer dan haar alleen maar in de weg.
 • Maak het niet te lang maken. Als u de kus te lang het zal beginnen te dringen op de grens van seksualiteit, en dat is niet romantisch.

Waarschuwingen

 • Voel je niet onder druk gezet om iemand te kussen. Als je nog niet klaar bent, hij of zij moet begrijpen (en als hij of zij dat niet doet, zij of hij is het niet waard tijd te verspillen dan).
 • Neem het niet te ver! Als u op de kus te ver en start verder fysiek contact kunt u uw partner freak out!
 • Als je kus te vaak, zal het zijn "magie" te verliezen. Bewaar het voor speciale gelegenheden, dan zal het beter lijken.
 • Zoenen niet iemand die je niet lief! Dit alleen maar leidt tot problemen.