Wkanl

Hoe maak je een Turks meisje naar je wilt

Dus, heeft een prachtige Turkse meisje gevangen uw oog. Als je bent dodelijk wanhopig, volgt u deze stappen en onvermijdelijk dat Turks meisje zal net als jij en ofwel willen je vrouw, vriendin of althans vriend zijn.

Stappen

Hoe maak je een Turks meisje naar je wilt. Wees sociaal en spraakzaam.
Hoe maak je een Turks meisje naar je wilt. Wees sociaal en spraakzaam.
 1. 1
  Smile. Turkse meisjes zijn van nature aangetrokken tot gelukkige mensen omdat ze zijn heel warm en goedlachs zelf, dus aarzel niet en lachen vaak.
 2. 2
  Te reinigen. Turkse meisjes behoren tot de schoonste in Europa, het Middellandse Zeegebied en het Midden-Oosten. Dus voordat je zelfs denken over het naderen van haar, zorg ervoor dat je vlekkeloos-goede mondhygiëne, mooie geur, gewassen haar. Je zou hard ingedrukt om elke zichzelf respecterende Turks meisje dat geldt ook voor de vette I-haven't-washed-in-dag kijken vinden.
 3. 3
  Wees sociaal en spraakzaam. Turkse meisjes zijn erg sociaal en staan ​​bekend als erg spraakzaam, spraakzaam en luid. Dus dont be shy en heel, maar wel speels en soms luid.
 4. 4
  Hebben een gevoel voor humor. Net als alle andere meisjes, Turkse meisjes als jongens met een gevoel voor humor en een goed gevoel voor humor is een van de top dingen een Turks meisje zoekt in een partner.
 5. 5
  Be buitenlander. Het hebben van een buitenlands paspoort werkt meestal. Kunt u Spice het met zware accenten spreken. Wees niet verrast met mislukte Turkse mannen die kunnen worden dragen dezelfde kwaliteiten met u. Ze hebben niet het paspoort.
 6. 6
  Te passen. Turkse mensen zijn genetisch heel fit en goed kijken en liever hun partner hetzelfde te zijn. Dus ga naar de sportschool vaak, zwemmen, gewichten heffen, om het even wat. Vervelend, maar het zal de moeite waard als je eenmaal hebt het meisje van je dromen in je armen.
 7. 7
  Wees speels. Turken zijn de meest speelse mensen in de wereld. Plagen haar een beetje, ze houdt ervan.
 8. 8
  Rijk worden. Omdat je nodig hebt om het meisje met cadeaus en verrassingen bederven. Ook met haar naar de dure plaatsen of vakanties zou het lukken.
 9. 9
  Be uitgaand. De meeste meisjes houden van dit. Wees niet bang om te praten met haar. Flirt een beetje, Turkse meisjes zijn er vrij zeker van zichzelf, dus je bent waarschijnlijk een beetje terug te krijgen.
 10. 10
  Worden opgeleid. Turkse meisjes zien onderwijs als een zeer belangrijke factor in het leven en voelen zich aangetrokken tot succesvolle mannen. Geen Turks meisje zal willen om uit te gaan met een verliezer, en ze zullen niet willen worden om u te ondersteunen terwijl je werkloos bent.
 11. 11
  Wees als een gentleman. Turkse vrouwen gedragen zich als echte dames dus ze willen dat hun man te gedragen als een echte gentleman. Dus, vergeet niet om zacht en beleefd.
 12. 12
  Wees aardig. Want, zelfs als deze tips niet werken (hoewel ze echt moet) je zult nog steeds haar als een vriend, en een Turk is een vriend die je wilt hebben.

Tips

 • Het is handig als je van het strand, aangezien je zult veel tijd doorbrengen daar vanaf nu met uw nieuwe Turkse vriendin. Ze houden van het strand. Het is net als hun tweede huis. Hun favoriete zomer activiteit is simpelweg gewoon te relaxen in de zon hele dag en lijden aan huidkanker na 40ies.

Waarschuwingen

 • Controleren of ze een vriendje al voordat je probeert flirten met haar. Dan gewoon negeren als ze een, als de man is niet in de buurt.