Wkanl

Hoe je iemand voor de eerste keer te kussen

Kussen iemand die je wilt voor de eerste keer kan worden spannend, maar u kunt nerveus voelen. Maar maak je geen zorgen - als je iemand wilt zoenen voor het eerst alles wat je hoeft te doen is ontspannen, comfortabel met je lichaam, en volgen een paar eenvoudige richtlijnen. Als je iemand wilt zoenen voor de eerste keer, volg gewoon deze eenvoudige stappen.

Stappen

Hoe je iemand voor de eerste keer te kussen. Zorg ervoor dat uw partner klaar is.
Hoe je iemand voor de eerste keer te kussen. Zorg ervoor dat uw partner klaar is.

Bereid om te zoenen

 1. 1
  Verfrissen uw adem. Het hebben van verse, zoenen adem is een belangrijk onderdeel van het hebben van een knock-out eerste kus. Zorg ervoor dat u uw tanden geborsteld en gebruik mondwater enige tijd voor de kus, of dat je gekauwd mint kauwgom of zuigen op een pepermuntje voor de kus. U kunt dit doen een uur of zo voor - u niet wilt dat uw adem te Minty of het zal uitzien als je een beetje te hard om klaar te zijn voor de kus geprobeerd.
  • Als u had een diner of aten vóór de kus, moet u voorkomen dat het bestellen van alle voedingsmiddelen die zwaar in knoflook, uien, of intense specerijen.
 2. 2
  Stel de stemming. Het is belangrijk om je eerste kus delen in een intieme en romantische sfeer. Je eerste kus kan iets wat je onthouden voor de rest van je leven zijn, dus je moet het speciaal. Je hoeft niet een duizend kaarsen of serenade de persoon uit te brengen, maar je moet de ideale tijd en plaats te kiezen voor een kus.
  • Kus in de avond. Zoenen als de zon ondergaat of nadat het is gevallen is romantischer dan kussen overdag. U zult ook het gevoel minder schuw over je eerste kus als je kussen in het donker.
  • Kus ergens prive. Kies een eigen locatie die vrij is van afleiding of toeschouwers, zodat je echt kunt focussen op je kus. Kies een afgelegen bankje, een mooi plekje in de buurt van een strand of een meer, of zelfs uw eigen balkon.
  • Zien er leuk uit. Dress up een beetje aan te geven dat je op het punt om een ​​bijzonder moment te hebben. Je wilt niet je eerste kus in uw sportschool kleren hebben.
 3. 3
  Zorg ervoor dat uw partner klaar is. Dit is een belangrijk punt. U kunt de stemming en de voorbereiding van uw adem alles wat je wilt, maar niets wat je doet zal uit of je partner is niet klaar voor de kus. Voordat u de kus delen, zorg ervoor dat je partner heeft tentoongesteld tekenen van smaak je, of het nu door te gaan op een date, je aanraken, of zelfs je vertellen hoe hij of zij zich voelt.
  • Als je partner blijft staren in je ogen, lichtjes aanraken van u, en lacht, dan weet je dat ze klaar is voor de kus.
 4. 4
  Vergeet niet om wat zoenen valkuilen te vermijden. Voordat u klaar voor de kus te krijgen, moet u ervoor zorgen om het rustig aan en te zacht. Als je te agressief of ruw is, zal uw partner de verkeerde boodschap, en de kus zal voelen te geforceerd. Hier zijn een aantal dingen te vermijden voordat je gaan voor je eerste kus:
  • Tongzoenen. Niet onmiddellijk shove je tong in de mond van je partner en overal vertrekken speeksel. Als uw partner is vet en wordt zachtjes haar tong met de jouwe te raken, dan kunt u in gaan voor een Franse kus, maar probeer dit niet in de eerste paar seconden van uw traditionele kus.
  • Bijten. Knabbelen op lip van je partner of zelfs de tong kan een kinky manier om Spice up your kisses zijn. Maar als je dit doet tijdens je eerste kus, zal uw partner worden overrompeld en kan zelfs achteruit te springen.
  • De roaming-handen. Je moet fysiek contact te maken met je partner, beweeg je lichaam dichter, en streel hoofd of schouders van je partner met je handen. Je moet niet tast uw partner in elke ongepaste plaatsen tijdens je eerste kus. Dit is veel te doen te veel in een keer, en zal komen als sleazy en zal uw eerste kus voelt onoprecht.

Zoenen

 1. 1
  Maak fysiek contact. Beginnen te bewegen dichter bij de persoon die je wilt zoenen, of het nu door het bewegen dichter bij elkaar als je gaat zitten, het zetten van uw arm om de persoon, of borstelen away haar van de persoon. Als u begint met het aanraken van de persoon, houdt zijn blik je bedoelingen duidelijk te maken.
  • Je eerste kus zal meer natuurlijk gevoel als je al de persoon en comfortabel mee te raken. Je handen moeten niet rove om eventuele ongepaste plaatsen - hou het PG.
  • Uw fysiek contact zou zelfs beginnen vanaf wat licht en zacht plagen. U kunt speels raken of licht duwen de andere persoon, totdat je acties worden ernstiger.
  • Probeer het maken van een romantische compliment voordat je in voor de kus. Gewoon zeggen, "Je ogen me gek" of "Je ziet er zo mooi vanavond."
 2. 2
  Dichter tot je gezichten zijn gewoon centimeter uit elkaar. Zodra je fysiek contact hebt gemaakt, manoeuvreren jezelf totdat je gezicht is een paar centimeter afstand van het gezicht van je partner. Je moet oogcontact, en je kunt zelfs een beetje om uw affectie voor de persoon glimlach.
  • Ga dichterbij totdat je heupen bijna raken, en gebruik je handen om de persoon wangen, haren, of schouders grazen.
  • Een traditionele zoenen positie is wanneer de man slaat zijn armen om een ​​meisje de taille terwijl ze wraps haar armen over haar schouders en achter zijn nek - kunt u denken aan dit als de "slow dance" positie.
 3. 3
  Kiss. Zodra je in positie, is er niets meer te doen, maar zoenen. Aarzel niet. Als je hebt beiden maakte het zo ver, dan is het duidelijk dat u enthousiast bent over zoenen elkaar. Zachtjes leunen dichter en lock lippen. Vergeet niet om het rustig aan. Heb je lippen raken zachtjes als je je voelt de persoon uit. Houd je lippen net iets uit elkaar, en blijven kussen van de persoon voor vijf of tien seconden voordat loslaten.
  • Houd uw handen actief terwijl je kussen. Gebruik je handen om het gezicht uit, beroerte zijn haar, of strelen zijn nek beker. Je hoeft niet te overdrijven met de handen. Maar zorg ervoor dat je hele lichaam is betrokken, zodat uw kus is nog zoeter.
 4. 4
  Weg te trekken. Langzaam weg te trekken van de persoon. Niet abrupt stoppen met de kus en weg te trekken met je hele lichaam, springen mijlen afgezien van uw kussen partner. In plaats daarvan, houden fysiek contact tijdens het wegrijden en het houden van blik van je partner. Houd strelen je partner zachtjes met je handen om haar te laten weten hoe geweldig de kus was.
  • Neem de tijd om weg te trekken van fysiek contact. Als je te abrupt, kan uw partner denkt dat je niet in.

Reageert adequaat na de kus

 1. 1
  Ga in voor nog een kus als het goed voelt. Als je gewoon fysiek contact niet breken of je blijft staren in de ogen van je partner, dan moet je houden het kussen trein rollen. Licht beroerte haar of wang van uw partner en bewegen in voor nog een kus. Je moet nog steeds het rustig aan als je je voelt de ander uit, maar je kan een beetje meer vet en avontuurlijk als uw kussen vordert.
  • Als het goed voelt, kunt u langzaam in de Franse kus. Maar zorg ervoor dat je partner is ook zachtjes met zijn tong zodat je hem niet overrompelen.
 2. 2
  Hoeft niet teleurgesteld zijn als het niet goed gaat. Als de eerste kus was niet zo goed als je had verwacht, maak je geen zorgen. Eerste kusjes zijn vaak onhandig omdat beide mensen nog steeds om elkaar te leren kennen, en uw kussen zal verbeteren met de praktijk. U kunt een pauze nog een keer te nemen en proberen als het goed voelt.
  • Zelfs als het niet goed gaat, moet u nog steeds zachtjes weg te trekken van de persoon en verder gaan. Blijf niet stilstaan ​​bij wat er is gebeurd, en succes voor uw volgende kus visualiseren.

Tips

 • Hebben een mint voordat je in voor de kus.
 • Alleen zo ver gaan als je je comfortabel gaat voelen. Heeft alles wat je niet wilt doen niet doen.
 • Zorg ervoor dat je echt weet de persoon.
 • Als je tanden tegen het lijf, het is oke, als je houdt van de jongen / meisje, zullen ze denken dat het is leuk en je kunt blijven vergrendeling.
 • Als je echt hebt gekloofde lippen, niet zoenen. Iedereen heeft lippen gesprongen op een punt, zodat het vinden van een betere tijd voor het kussen.