Wkanl

Hoe maak je een eerste kus hebben

Ben je klaar om - of worden gekust? Is er een speciaal iemand die je wilt? Als u nog niet hebt meegemaakt je eerste kus, het kan een enorme uitdaging zijn. Voor de toepassing van dit artikel, gaan we doen alsof we allemaal hetero, maar passen de tips als je wilt!

Stappen

Hoe maak je een eerste kus hebben. Maak jezelf te zoenen.
Hoe maak je een eerste kus hebben. Maak jezelf te zoenen.

Meisjes

 1. 1
  Maak jezelf te zoenen. Niet alleen zullen deze tips u helpen zich zekerder voelen als je in voor een Liplock, zullen ze ook verzenden subtiele hints dat je klaar bent om te worden gekust bent.
  • Draag lipstick of lippenbalsem. Sla de plakkerige lipgloss.
  • Houd uw adem fris. Pop een mint vooraf in plaats van kauwen mint kauwgom, waar je moet een manier vinden om uit te spugen vinden.
  • Ruiken geweldig. Voordat u af te spreken met je man, douchen af ​​en gebruik geparfumeerde vochtinbrengende crème of een paar spritzes van parfum.
 2. 2
  Leunen in en maak oogcontact. Leun je hoofd op je man schouder alsof je op het punt om in slaap te vallen. Kijk naar hem op - als zijn arm gaat rond om u te laten, ga dan voor de. Zo niet, of als hij niet lijken te nemen dingen op dezelfde manier waarop je bent, zou hij nog niet klaar zijn. Gewoon ontspannen voor nu.
 3. 3
  Hint dat u wilt een kus. Er zijn een paar dingen te doen om het idee van zoenen alsof hij dacht van het te planten. Probeer deze:
  • Kijk naar zijn lippen. Laat je blik en je oogleden te halfstok, dan langzaam, terug te kijken naar hem op en geef hem een ​​beetje vriendelijke glimlach.
  • Oplopen tot je armen slingeren om zijn nek, of licht spelen met de haren bij zijn hals. Dit zal hem laten weten dat je klaar om van dichtbij en persoonlijk zijn.
  • Langzaam leun je gezicht dichter bij zijn. Bewegen in communiceert dat je klaar bent voor meer contact bent.
 4. 4
  Beschouw het voortouw nemen. Sommige jongens zijn erg verlegen, en zelfs degenen die niet zijn geboord over en over ongewenste aanrakingen. Beschouwen hem zachtjes kussen op de wang om hem te laten zien dat je in orde bent met touch. Jongens hebben een reputatie als zijnde pervs, maar veel jongens maken over het te ver gaan.
 5. 5
  Nodig hem uit om je te kussen. Yep, sommige jongens echt nodig een gegraveerde uitnodiging. Laten we zeggen dat je hebt geprobeerd om hem te laten zien dat je klaar bent, en hij geïnteresseerde ziet, maar je kunt gewoon niet om hem om je te kussen. Zeg iets als: "Kunnen we gewoon nu kussen? ' Als hij niet je dan kussen, is hij niet van plan om.
 6. 6
  Houd het zacht op het eerste. Niet brengen de tong, tanden of sterke omhelst op de eerste paar kussen. In plaats daarvan, houd je lippen zacht en lichtjes scheidden, en vermijd plooien.
  • Voor meer techniek tips, zie.

Jongens

 1. 1
  Get zelfverzekerd. Heb je dit! Zo handelen als het. Niet slouch, uit de weg haar, mompelen, of weigert haar blik te ontmoeten. In plaats daarvan, toon haar dat je vertrouwd bent met jezelf bent en ze kunnen comfortabel met u, ook. Maak oogcontact, spreek duidelijk, en over het algemeen handelen alsof je zelfverzekerd.
 2. 2
  Opruimen en kijken zoenen. Als je er zo aantrekkelijk mogelijk te maken, zult u niet hoeft te werken helemaal zo moeilijk om haar te overtuigen dat je een kus waard.
  • Scheren. Of niet. De meeste meisjes liever een man met een glad gezicht, maar sommige zoals het gezicht van hun man ruw. Te weten wat je meisje houdt.
  • Houd wat pepermuntjes handig. Pop ene wanneer je voelt dat je adem steeds muf.
  • Probeer zo algemeen schoon mogelijk. Neem een ​​douche, trok schone kleren, en slijtage deodorant en een beetje (als echt klein) beetje cologne.
 3. 3
  Respect voor haar privacy. De meeste meisjes zullen niet willen om uit te maken in het bijzijn van anderen, vooral als dit is haar eerste zoen. Zoek het juiste moment wanneer je alleen kunt zijn. Privacy is belangrijk.
 4. 4
  Kijk naar signalen. Let goed op, want soms de signalen kan verwarrend zijn - zij kan flirten met u, dan klap je op de kop. Dit kan gewoon terughoudend spelletjes, of zij kan echt conflict.
  • Stel jezelf de volgende vragen: Heb jij en je date lijken een gezellige, warme, dicht tijd samen te hebben? Is zij flirten met je door middel van lichaamstaal? Heeft ze likte haar lippen, of beet op haar onderlip, terwijl op zoek naar jou? Heeft ze gevonden excuses om je aan te raken vaak? Als u er zeker van deze dingen, voor te bereiden om te zoenen!
 5. 5
  Maak oogcontact. Als ze is comfortabel en niet weg te kijken, dan is ze klaar. Vergrendelen ogen als je praat met haar, toen ze praat, en tijdens momenten van stilte.
 6. 6
  Breek de aanraking barrière. Te beginnen met kleine lichamelijk contact vertelt haar wat er gaat komen en geeft haar de kans om terug te komen als ze ongemakkelijk. Probeer deze als je niet zeker weet wat te doen:
  • Sla je arm om haar schouders
  • Haar hand vasthouden
  • Vegen haar haren uit haar gezicht.
 7. 7
  Trek haar in langzaam. Bereiken rond haar taille met een of beide armen, en haar zachtjes te trekken naar u toe. Als ze geïnteresseerd is, zal ze de hint te krijgen en bewegen, als je voelt haar weerstaan, hoewel, back off.
  • Niet squish haar tegen je en dan maal je bekken tegen haar.
  • Heb een eerste kus niet gebruiken als uw persoonlijke verontschuldiging te betasten, te grijpen, of om te bekend. Wees een gentleman.
 8. 8
  Gaan voor de kus. Zodra ze is dichtbij en je bent er vrij zeker van dat ze gekust wil worden, is het tijd om de deal af te dichten!
  • Kijk in haar ogen. Merk op hoe we noemen oogcontact tweemaal? Erg belangrijk. Laat haar weten dat je haar echt zien.
  • Kijk naar haar lippen. Doel, kerel. Zorg ervoor dat je weet waar je naartoe gaat.
  • Leunen langzaam en voorzichtig poetsen je lippen over de hare. Maak je geen zorgen chique techniek of gaan snel op de eerste paar kusjes - u kunt later gaan met dat.
 9. 9
  Loopt die fijne lijn en maken het een echt een uitstekende kus, een die is romantisch, teder en onvergetelijk. Uw mond moet niet overdreven worden geopend of gesloten, en het moet niet papperig of te strak (ontspannen). Laat het niet gaan te lang (meer dan, zeg, 20 seconden) of laat het zijn te kort (3 seconden is niet genoeg) - denk rond de 10 seconden of zo. Een kleine hint van tong is leuk als ze lijkt wel gewillig, maar maken het flirterig en niet indringend. Kijk voor meer techniek tips.
 10. 10
  Eindigen het voorzichtig. Gewoon zwijgen en haar, het beëindigen van de eerste kus in een prachtig, intiem moment.

Tips

 • Gewoon ontspannen, het zal je kus nog beter te maken.
 • Mensen zeggen dat dit zal een moment dat je onthouden voor de rest van je leven, en niet op te blazen - gewoon vergeten dat. Voor het grootste deel, de eerste kus is onhandig, en zenuwslopend, en u zult waarschijnlijk iets stoms als stap op zijn / haar tenen te doen. Het is niet echt een big deal als kleine dingen mis. Veel plezier - de andere persoon is in dezelfde positie en hij / zij is net zo druk maken over wat hij / zij verkeerd doet. U zult beseffen wanneer het moment rijp is, een semi-automatische piloot neemt omdat het zo natuurlijk.
 • Maak je geen zorgen over de details - hoeveel je hoofd kantelen, wanneer u uw ogen sluit, hoe lang te blijven, etc. Iedereen heeft intuïtie en zoenen is een zeer intuïtieve activiteit. Het zal allemaal blijken prima.
 • Houd in gedachten dat veel mensen zijn verlegen over zoenen - maar dit betekent niet dat ze niet wil je kussen. Besteed aandacht aan lichaamstaal. Als je denkt dat je iemand zou kunnen lijden aan deze kwaal, probeer hen te kussen! Slechts rekening te houden met hun reactie. Als ze weg te trekken, of zijn verrast of anderszins niet geïnteresseerd in de kus, zijn volwassen erover en niet persoonlijk op. U kunt het later opnieuw proberen, tenzij je bent afgewezen flat out.
 • Een goede manier om een ​​eerste kus hebben, is naar een film. Simpel, maar effectief. Hopelijk met je geliefde zal je hand vasthouden en vervolgens, geleidelijk dichter tot je zo dicht als je kunt zijn zonder kussen. Hij / zij moet de boodschap snel te krijgen, en als hij / zij niet, misschien s / hij is gewoon nog niet klaar.
 • Als je weet voor een feit dat hij wil je kussen - bijvoorbeeld, heeft hij verteld je vrienden - maar hij is gewoon nerveus, wees niet bang om hem te vragen! Het werkt.
 • Als je het niet erg hebben van een onpersoonlijke eerste kus, doe mee aan een spelletje Truth or Dare. De meest populaire dare is om iemand te kussen. Wees echter gewaarschuwd: je kan uiteindelijk kussen iemand die je niet veel bijzonders (tenzij je een vriend om je geliefde je kussen durft). Hetzelfde geldt voor Spin de fles. (Houd in gedachten je hebt geen controle in het laatste.)

Waarschuwingen

 • Kijk uit voor mono (klierkoorts) en orale herpes. Niet iedereen zoenen als ze een koortslip of iets anders rond hun mond gebied, het kan een teken zijn van herpes zijn.