Wkanl

Hoe je een 13-jarige jongen om je te kussen

Dit artikel zal u helpen om een ​​13-jarige jongen om je te kussen.

Stappen

Hoe je een 13-jarige jongen om je te kussen. Zorg ervoor dat hij je leuk vindt!
Hoe je een 13-jarige jongen om je te kussen. Zorg ervoor dat hij je leuk vindt!
 1. 1
  Zorg ervoor dat hij je leuk vindt! Als hij je niet mag, dan is dat zijn verlies, maar als je hem echt leuk, geef hem de tijd. Hopelijk zal hij komen rond!
 2. 2
  Maak je klaar. U wilt kijken elkaar gezet. Maar zorg ervoor dat je eruit als jezelf! Als hij houdt niet van de echte jij, het is niet bedoeld om te worden. Probeer voor een zoete stralende look die uw natuurlijke schoonheid in plaats van het verbergen van je gezicht zal verbeteren. Ook te veel base of stichting kon smeren op zijn gezicht terwijl je zoenen. Ten slotte, op iets licht op je lippen, zoals sommige kersen of aardbeien lipgloss.
 3. 3
  Krijg hem alleen. Praten, lopen ergens samen, niets rond andere mensen is een geweldige setting om je move te maken!
 4. 4
  Flirt! Als je praat, raakt zijn arm ofzo! Maak oogcontact. Dit verzekert hem dat je comfortabel om hem heen zijn. Plagen hem lichtjes en ontspannen. Ga niet te overboord hoor! Je kon hem afschrikken!
 5. 5
  Zorg ervoor dat je iets om over te praten. Het kan echt lastig wanneer je helemaal alleen met de jongen die u wilt. Het is belangrijk om te luisteren, maar als hij zegt niets, beginnen te praten over iets grappigs een van je vrienden deed eerder die dag of week. Hopelijk draagt ​​hij meer nadat u laten zien dat u comfortabel genoeg om een ​​gesprek te blijven met hem.
 6. 6
  Maak uw verhuizing. Zoek een mooie rustige omgeving waar je alleen bent. Zorg ervoor dat je niet in een gebied met weinig ruimte om te bewegen. Ga naar een mooie rustige omgeving met veel ademruimte. Als je kunt hem niet alleen te zijn, zeggen: "Ik moet nog wat frisse lucht. Wil gekomen? '
 7. 7
  Kus hem! Dus je bent helemaal alleen en je waarschijnlijk gewoon had een leuk gesprek. Zo niet, pretenderen te kijken naar de sterren en wolken voor een tweede, haal diep adem, draai terug naar hem, en glimlach. Als hij glimlacht terug, goed. Zo niet, probeer dan om de stemming nog verder te verlichten. Dan, naast hem zitten of staan ​​direct voor hem. Laat hem je open voor hem. Kijk dan in zijn ogen voor een tweede en glimlach, kijk naar zijn lippen, dan weer opzoeken. Dit is het universele teken voor, "He, kerel, ik wil je kussen." Als hij begint langzaam te komen naar u toe, nu is je kans! Als hij begint je kussen, niet bevriezen! Hij zal denken dat je huiverig hem zoenen zijn, zo ontspannen, leunen in en kus weg!

Tips

 • Zorg ervoor dat je mint kauwgom of pepermuntjes met u te allen tijde! Je weet nooit wanneer het moment komt!
 • Ga gemakkelijk op de make-up! Niemand wil een meisje met wasbeer ogen en een cakey kijken gezicht!
 • Zorg ervoor dat uw lippen, gezicht en zelfs haar is gehydrateerd en zacht! Zoenen gesprongen lippen is onaantrekkelijk! Je gezicht moet zo zacht en glad als je kunt beheren en je haar moet zacht zijn zonder al te veel product, zodat hij zijn handen drift op je gezicht en in je haar kunt laten.
 • Altijd kleden dienovereenkomstig! Als het 90 graden buiten en uw favoriete overhemd is lange mouwen, zoek iets anders. Je gaat nog erger zweten als een hond kijken.
 • Wees jezelf! Hij houdt je waarschijnlijk voor u! Zelf veranderen nooit voor een kerel!
 • Denk aan goede onderwerpen op voorhand, zodat wanneer de tijd komt je iets om over te praten. Voorbereiding is niet schadelijk voor iedereen!
 • Niet blijven proberen nadat hij nee zegt, dat zal alleen hem zeggen gemene dingen aan jou of over jou.
 • Als je niet je kus te krijgen, het is in orde! Er zijn veel andere jongens die er zijn, en als je wil een kus van een 13-jarige, is de kans groot dat je niet zorgen te maken over trouwen binnenkort.

Waarschuwingen

 • Dit alles hangt af van wat deze man is als, zo, nogmaals, niet alleen volgens het boekje! Voeg uw persoonlijke touch aan deze situatie.