Wkanl

Hoe maak je een kus te krijgen van een meisje dat je wilt

Is er een meisje dat je heb willen kussen, maar weet alleen niet hoe? Blijf lezen om een ​​betere kans hebben op het krijgen om haar te kussen!

Stappen

Hoe maak je een kus te krijgen van een meisje dat je wilt. Word vrienden met haar.
Hoe maak je een kus te krijgen van een meisje dat je wilt. Word vrienden met haar.
 1. 1
  Word vrienden met haar. Veel lachen en crack sommige grappen. Wees altijd aardig voor haar en maak kennis met flirterige vrienden met het meisje te zijn. Breek de aanraking barrière met haar en dichter.
 2. 2
  Wanneer je begint te denken over willen haar om je te kussen, kijk naar haar lippen heel veel! Weet het grapje kissy tuit omhoog gezicht dan lachen om te laten zien dat je een grapje, zodat ze niet te bang.
 3. 3
  Start doorschemeren dat je haar veel. Laat het zien in je ogen. Veel lachen en op een sexy manier. Kijk haar in de ogen en glimlach. Meisjes houden van dat.
 4. 4
  Vraag haar uit. Sommige meisjes zullen niet wil je kussen, tenzij u al uit te gaan. Zeg iets als "wat als we gingen naar buiten? ' of "Hey, hoe zou je je voelen als ik je mee uit vroeg? '. Ik persoonlijk hou van deze lijnen en denken dat ze zijn zo schattig!
 5. 5
  Vind een excuus om haar naar een plek waar je niet wordt gestoord brengen. Als op school, breng haar naar de sportschool tijdens de lunch, er is een kans dat het misschien leeg zijn.
 6. 6
  Kus haar. De meeste meisjes verwachten jongens om de eerste stap te zetten, zodat ze misschien niet kus je eerst. Vertonen tekenen dat je wilt haar te kussen. Leunen in een klein beetje, of iets kantel je hoofd.
 7. 7
  Kijk voor signalen van haar. Kijk of ze wil dat je haar te kussen. Ze kijken naar je lippen? Is ze leunend in? Is ze staren je op een vreemde manier, alsof ze in gedachten verzonken? Al deze borden zijn een groen licht voor u.
 8. 8
  Ga er voor. Als ze vertoont tekenen dat ze wil je kussen, leunen in langzaam en kantel je hoofd. Als ze leunt in een te blijven, zo niet, kunnen ze ofwel worden verrast, of ze is niet geïnteresseerd. Als ze trekt weg, ze is nog niet klaar.
 9. 9
  Kus haar. Zie hoe een meisje voor meer info Kiss. Toen ze weg trekt, heeft ze gedaan. U kunt de weg te trekken, maar niet te snel.

Tips

 • Zorg ervoor dat ze wil je eerst kussen. Als je niet zeker bent, geef haar een kus op de wang te voren en zien hoe ze reageert op die.
 • Hebben een frisse adem. Kauwen op kauwgom (spuug het uit voordat je haar te kussen!) Of eet een munt.
 • Niet haasten. Ze zou kunnen krijgen ongemakkelijk.

Waarschuwingen

 • Deze pagina is niet gegarandeerd dat deze stappen zullen werken, omdat elk meisje is anders. Ze zou bang zijn als ze nog nooit eerder gekust, dus niet persoonlijk op als ze is nog niet klaar.

Dingen die je nodig hebt

 • Pepermuntjes
 • Chap-stok
 • Een meisje
 • Wat vertrouwen