Wkanl

Hoe je een man om te breken met zijn vriendin te krijgen en haak je met je

Heeft u een jongen vriend die langzaam maar zeker wordt steeds aantrekkelijk voor u? Heeft hij al een vriendin? Wil je uit te gaan met hem? Lees dan dit artikel, wees geduldig en de resultaten kan eindigen in uw voordeel.

Stappen

Hoe je een man om te breken met zijn vriendin te krijgen en haak je met je. Houden de communicatie gaan.
Hoe je een man om te breken met zijn vriendin te krijgen en haak je met je. Houden de communicatie gaan.

Mededeling

 1. 1
  Houden de communicatie gaan. Probeer met hem te praten meer dan hij praat met zijn vriendin. Als hij praat met zijn vriendin een keer per week, dan is de tekst / praat met hem om de 2 dagen. Houd de sappen stromen en hem niet vervelen. Maar ga niet te obsessief geworden met hem of hij zou voelen als hij wordt verstikt.
 2. 2
  Hoeft zijn vriendin niet noemen. Als hij brengt haar op, Laat hem weten dat je niet wilt over haar te praten door snel, maar toch soepel veranderen van het onderwerp. Niet dingen als dat ze bij elkaar zijn schattig of dat ze maken een geweldig stel zeg. Je kunt hem denken dat je niet geïnteresseerd bent en dat je goed met hen dateren zijn.

Geslacht het omhoog

 1. 1
  Draag leuke kleding. Uw kleding zou moeten zijn sexy maar classy. Houd uw haar en make-up natuurlijke terwijl nog op te vallen. Je wilt hem om te zien dat je fysiek aantrekkelijk ook.
 2. 2
  Flirten met andere jongens of praten over andere jongens je wilt. Een gegarandeerde manier om een ​​man tot je aangetrokken te maken is door hem jaloers en het maken van jezelf lijken onbereikbaar. Praat met andere jongens en geef ze aandacht toen hij in hetzelfde gebied. Observeren zijn reactie. Als hij is staren naar je terwijl je dit doet, is het waarschijnlijk een goed teken.
 3. 3
  Parfum walk-up. Draag een lekker ruikende parfum en loop door hem. Observeren zijn reactie als je eenmaal voorbij.

Andere methoden

 1. 1
  Zorg dat je er voor hem. Maak jezelf de persoon die hij komt als hij heeft problemen of behoeften advies. Als hij nodigt u uit om een ​​evenement, doe je best om daar te zijn. Je wilt jezelf presenteren aan hem als iemand die betrouwbaar is en betrouwbaar.
 2. 2
  Versterking van de vriendschap. De meeste goede relaties zijn gebaseerd uit een aanvankelijke vriendschap. Breng tijd door met hem regelmatig en gewoon om hem beter als een persoon te leren kennen, zonder druk of verwachtingen.
 3. 3
  Liegen niet. Je moet nooit liegen over jezelf en vooral over zijn vriendin. Als de man je ontdekt dat je tegen hem gelogen over iets zo fundamenteel, is er geen kans dat hij zal nooit uit te gaan met je.
 4. 4
  Smile Smile als je hem ziet. Dit zal hem laten weten dat u tevreden bent om hem te zien. Als je hem ergens ziet, hoi zeggen om hem te laten weten dat je hem ziet.

Tips

 • Zeg niet dat hij te breken met zijn vriendin. Het zal alleen duw hem van je af. Laat hem beslissen dat op zijn eigen.
 • Hebben altijd een frisse adem, draag deodorant, en hebben een goede persoonlijke hygiëne
 • Wees jezelf. Als hij niet leuk van je om wie je bent, hij is het niet waard.
 • Doe dit niet als je op zoek bent naar een langdurige relatie. Als hij is het type dat bereid is om haar te verlaten voor u, dan zal hij het type om u te verlaten voor iemand anders te zijn.
 • Als er oogcontact, kan hij zijn interesse.
 • Zorg ervoor om hem te troosten en flirt met hem! Flirt veel! Als u bent flirterige rond zijn vriendin wees voorzichtig, kan dit leiden tot een argument!
 • Herinner me nooit liegen, want als je liegt ze zal net als de andere u in plaats van de echte jij dan zullen ze niet zoals jij meer zo altijd jezelf.
 • Als je de man die je wilt ergens waar je niet zou verwachten om hem te zien, ga naar hem toe en begroeten hem! Als zijn vriendin er is, kunt u overwegen een knuffel.
 • Als ze dat doen uiteenvallen, een paar weken wachten voordat je hem uit te vragen.
 • Voel je niet slecht als ze niet willen dat je op het einde. Dat betekent gewoon dat ze niet de juiste persoon voor je. Er zijn genoeg vissen in de zee.
 • Proberen om hun aandacht te krijgen. Word lid van een club of groep die ze zich bevindt zal ze denken dat je echt de juiste persoon bent voor hen.
 • Vraag hem niet uit als hij breken met zijn vriendin. Het zal je promiscue kijken, en hij zou kunnen worden op de rebound en accepteren, zelfs als hij niet zoals jij. Wacht minstens een maand.

Waarschuwingen

 • Probeer dit niet als hij is een familie man die kinderen met zijn partner heeft. U kan worden opgevat als een home-wrecker en een familie thuis te vernietigen.

Dingen die je nodig hebt

 • Sms of instant messaging
 • Cellphone
 • Facebook, Twitter, Myspace of Skype (als hij er een heeft)
 • Moed om daadwerkelijk met hem praten
 • Vertrouwen