Wkanl

Hoe om toe te geven aan een voet fetish

Deze pagina is te laten zien hoe om toe te geven aan je partner dat je een voet fetish.

Stappen

Hoe om toe te geven aan een voet fetish. Maak subtiele hints, kijk naar je partners voeten nu en dan en laat je zien doen.
Hoe om toe te geven aan een voet fetish. Maak subtiele hints, kijk naar je partners voeten nu en dan en laat je zien doen.
 1. 1
  Maak subtiele hints, kijk naar je partners voeten nu en dan en laat je zien doen.
 2. 2
  Nadat dit gedaan is, bieden je partner een voetmassage (zie hieronder) op een regelmatige basis, zal dit laat je partner om zich wennen met u raken hun voeten.
 3. 3
  In een tijd van passie of, langzaam jezelf naar je partners voeten. Als ze begint te laten zien wat ongemak of afkeer die je kent om te stoppen.
 4. 4
  Als ze niet is begonnen met een of andere vorm van afkeuring te tonen, ga dan verder met de gebruikelijke vorm van het tonen van affectie. Worden dat de teen zuigen, voet likken, zoenen, of welke wijze, vorm, of vorm je fetish neemt. Door dit te doen kan haar tips geven dat misschien dit is wat ze nodig heeft om te geven om u tevreden.
 5. 5
  Op het juiste moment (bij voorkeur een rustig iemand, zeg alleen samen, om dat te doen onder anderen kan leiden tot een aantal spot) haar gewoon vertellen dat je een voet fetish. Gezien het feit dat eerdere hints niet succesvol zijn geweest, zal ze geen enkel probleem te zien en u zult uw leven een beetje beter blijven van uw kant. Toch kunnen ze wat verstoring in deze, eerder tekens hebben aanvaard als het spelen of experimenteren.
 6. 6
  Zijn dit het geval is, dan zitten haar neer en gewoon praten het door, want het is niet een relatie busting kwestie.
 7. 7
  Flat out compliment voeten van je partner tijdens een massage en zelfs hun tenen.
 8. 8
  Heb vertrouwen in je aanpak. Verberg enige schaamte. Dit zal uw fetish lijken meer acceptabel en zal haar in staat stellen om meer geacclimatiseerde worden.

Tips

 • Als ze houdt van nagellak, zeg haar dat ze een bepaalde kleur moeten proberen, of een bepaalde kleur zou goed op haar voeten te kijken. Deze werkt als een charme. Later zal ze merken dat je altijd naar ze kijken en beginnen te vragen. Hopelijk ze vindt het niet raar.
 • Zodra ze terug is in uw appartement / huis, niet alleen rip off haar schoenen uit en beginnen met je weg met haar voeten. Dit in de meeste gevallen tot problemen.

Waarschuwingen

 • Uw partner kan een voordeel zien van deze, en begin je dwingt te ruiken / likken / kus haar voeten voor lange bedragen van de tijd.