Wkanl

Hoe om iemand voorgoed te verlaten

Ben je vast in een eeuwige cyclus van de sloop en het maken van up? Doe de woorden "Het is voorbij!" lijken niets meer te betekenen? Maar deze keer, bedoel je dat, en je hebt besloten dat het echt voorbij. Hoe ga je voorgoed te verlaten?

Stappen

Hoe om iemand voorgoed te verlaten. Ben je geest opgebouwd.
Hoe om iemand voorgoed te verlaten. Ben je geest opgebouwd.
 1. 1
  Ben je geest opgebouwd. Dit is het moeilijkste deel. Zorg ervoor dat dit is wat je wilt. Als u denkt dat er nog iets achtergelaten in van je voor deze persoon, de kans groot dat u zal teruggaan en zullen deze stappen te herhalen keer op keer. Stop aarzelen.
  • Een schriftelijk overzicht van alle redenen waarom dingen beter zal zijn als de relatie voorbij is. Denk aan wat er zal gebeuren als je bij deze persoon, en hoeveel jaren van je leven kun je uiteindelijk de uitgaven op een ongezonde relatie. Houd deze lijst bij u te allen tijde.
 2. 2
  Plan vooruit. Heb een dag wanneer u besluit het voorbij is en je gaat om verder te gaan. Niet alleen springen en laat op een impuls. Als je kunt, praat met die persoon en zeggen: "Als huurprijs is up deze maand, ga ik naar een andere plek te vinden" of "Ik ga met mijn ouders" of "Je moet vertrekken aan het einde van deze maand. " Dit geeft de persoon de tijd om afspraken te maken. En, het is veel makkelijker om terug te gaan in een opwelling dan het is om terug te komen op een rustig en duidelijk het voornemen.
 3. 3
  Snijd alle communicatie. Zelfs als u van plan om vrienden te blijven, is het een goed idee om contact met deze persoon te vermijden gedurende ten minste een maand nadat je het uitmaakt. Anders is het zeer gemakkelijk voor hen te glijden terug in hun oude rol in uw leven en start de cyclus weer opnieuw.
 4. 4
  Geef niet op. Sta niet toe dat de persoon om u te zuigen in dezelfde oude argumenten, schuld reizen, of drama. Vermeld je intentie en loop weg. Zaak gesloten. Er is niets meer te doen, maar volgen door. Als deze persoon is vasthoudend, lees hoe je een controlerende of manipulatieve relatie te beëindigen.
 5. 5
  Eenmaal op uw eigen, verwen uzelf. Als je dat niet doet, kan je verveeld of verdrietig te krijgen en noemen deze persoon. Doe een beroep op uw vrienden en familie, maak wat nieuwe vrienden en voortdurend iets achter de hand te hebben. Met andere woorden, houd jezelf zo druk als mogelijk!
 6. 6
  Probeer niet te brengen oude herinneringen. Als vrienden beginnen te praten over deze persoon, vertel hen u niet wil over praten, of het nu goed of slecht. Ontdoen van geschenken, foto's, en alle andere overblijfselen van de relatie - of in ieder geval zet ze weg uit het zicht. Als je een harde tijd, volg de stappen in Hoe te krijgen over een break-up.
 7. 7
  Bereid je voor op speling. Uw ex kan dingen zeggen tegen je vrienden, familie of collega's en maak je er slecht uitzien. Kan hij of zij nog niet klaar om los te laten zoals je deed zijn geweest. Wees de volwassen is en lachen over. Geef niet toe aan de verleiding om jezelf te verdedigen en duidelijk uw naam. Dat maakt van een monoloog naar een dialoog. Iedereen met integriteit zullen de woorden van je ex te nemen met een korreltje zout, met name als ze zeggen dat je zwijgen en onaangetast.
 8. 8
  Verder te gaan. Vergeet niet dat dit was gewoon niet de "een". Ach, de dingen niet werken. Dit is het leven. Wees optimistisch - Een van de redenen kan het moeilijk zijn om een ​​relatie voor een goede einde is, want het is makkelijk om hopeloos te voelen na de break-up. Genieten van het single zijn.

Tips

 • Als dit een huwelijk, zijn er juridische problemen die moeten worden uitgewerkt, zoals echtscheiding, het bepalen van voogdij, enz. Overweeg al deze factoren in de planningsfase, zodat je voorbereid bent wanneer je eigenlijk vertellen de persoon die u 're verlaten.

Waarschuwingen

 • Als je snel-to-be ex is bijzonder manipulatief, bezitterig, of regelen, bereid je voor op mogelijke pesterijen en / of stalking. Bescherm uzelf.