Wkanl

Hoe je verveling te overwinnen op school

Dagdromen, je willen dat je thuis waren, weggestopt in op de bank, het bekijken van uw favoriete tv-show het eten van een zak popcorn bij je leraar vraagt ​​wat de vierkantswortel van 2.8897687 is. Je moet eerlijk zijn-school is niet de meest spannende of opwindende ding uitgevonden, maar het is verplicht om te gaan. Met wat hulp, maar u kunt er doorheen te krijgen zonder te sterven van verveling.

Stappen

Hoe je verveling te overwinnen op school. Deelnemen aan discussies in de klas en meedoen aan activiteiten in de klas.
Hoe je verveling te overwinnen op school. Deelnemen aan discussies in de klas en meedoen aan activiteiten in de klas.
 1. 1
  Deelnemen aan discussies in de klas en meedoen aan activiteiten in de klas. U kunt meer geïnteresseerd zijn dan je denkt!
 2. 2
  Smile. Iets kleins als dit lijkt misschien niet veel, maar het kan veranderingen in de houding van andere volkeren 'rechts en links te brengen. Het zal ook u lijkt op een vriendelijk, vrolijk, leuk en warm persoon te zijn. Je moet een paar nieuwe vrienden snel genoeg als je een goede houding te houden.
 3. 3
  Blijf geconcentreerd. Om te slagen op school, moet je de juiste geest frame hebben. Denk aan het als dit, nu hard werken en de vruchten plukken later. Laat geen vrienden leiden je van de weg naar succes.
 4. 4
  Inboezemen discipline. Probeer altijd aanwezig op school te zijn. Dat betekent alleen maar afwezig jezelf wanneer je ziek bent of als er een noodgeval in de familie zijn. Plan uw vakanties en afspraken voor het weekend of de tijden wanneer de school niet in zitting is. Altijd op tijd voor school. Terwijl je leraar is lesgeven, zwijgen, tenzij hij vraagt ​​naar antwoorden. Als je vriend wil met je praten in de klas, verandert het onderwerp van discussie om iets aan het onderwerp dat wordt onderwezen in de klas relevant.
 5. 5
  Organiseer uw studie. De notities als je denkt dat je leraar is lesgeven iets zinvols voor je examens. Ook, hebben een plan voor wat je gaat studeren. Inclusief alle vakanties, breaks en film uitjes en wat niet in je studieplan. Het is het beste als je kon aanraken over elk onderwerp in een week.
 6. 6
  Relax! Misschien aan het begin van de dag, te beginnen een overzicht van manieren waarop je zult ontspannen thuis na je huiswerk. Neem een ​​douche, krijg je PJ's op, een ijsje, en gewoon 'vegetarisch' op je bed en tv kijken en praten over de telefoon met een vriend.
 7. 7
  Ken uw sterke punten. Als je goed bent in wiskunde zijn, proberen om de beste kwaliteit voor Wiskunde voor de examens te krijgen. Dus zelfs als je niet zo professioneel in Scheikunde, zal uw wiskunde resultaten evenwicht uit.
 8. 8
  Verbetering op het onderwerp. Een reden voor verveling op school is dat je zwak kunnen zijn op bepaalde onderwerpen, die zorgt ervoor dat je geen interesse in die vakken hebben. Zelfs als je zwak op deze onderwerpen zijn, kunt u nog een inspanning leveren op het onderwerp. Dit zal je verveling in je onderwerp, ongeacht hoe goed je bent in het onderwerp te elimineren.
 9. 9
  Blijf positief. Het hebben van een goede houding zal u helpen om uw geesten omhoog wanneer de dingen lijken te zijn uit elkaar te vallen om je heen. Blijf gekalmeerd en ontspannen als je in een soort van problemen op school. Doe dit drie dingen: Leren van fouten, excuses en stoppen doet het weer.
 10. 10
  Lachen! Leraren kan u vertellen uit, en boven hebben we suggereren probeert te blijven rechtdoor in de klas, maar als je jezelf in een goede omgeving, het helpt om zich te vestigen in de les en beginnen om ervan te genieten! Gewoon doen het niet al te vaak.
 11. 11
  Kijk niet naar de klok. Dit kan de tijd gaan maken door een stuk trager dan het eigenlijk is. Als je wanhopig bent, krabbel op een stuk papier tijdens het luisteren naar de leraar. In sommige gevallen kan dit daadwerkelijk te verhogen concentratie.
 12. 12
  Probeer en kopieer alles van het whiteboard. Dit is een leuke uitdaging die je zal verlaten met een goede notities en zal helpen de tijd sneller voorbij.
 13. 13
  Trekken! Krabbelen altijd helpt u tijd te doden. Breng een notitieboekje en een pen waar je ook bent, zodat u makkelijk de notebook te openen en te doden wat meer tijd. Maar ze kunnen een afleiding zijn zo gefocust blijven op hetzelfde moment.
 14. 14
  Probeer het lezen van het hoofdstuk op de school te bespreken vorige nacht. Als je al weet van de feiten, dingen op school te beginnen lijkt interessanter, plus dat zou ook helpen om met je cijfers.

Tips

 • Kijk niet naar de klok om de paar minuten. Het zal lijken alsof de tijd gaat langzaam.
 • Hebben iets om naar uit te kijken. Bijvoorbeeld, gaan naar een pretpark, een vriend slapen over, of zelfs alleen maar een nieuwe aflevering van je favoriete show!
 • Doe je huiswerk, hoe stom het lijkt.
 • Blijf kalm als je gefocust bent. Net als het artikel wordt uitgelegd hierboven, als je moeite hebt, om hulp te vragen.
 • Als je niet kunt gefocust blijven, en uiteindelijk dagdromen, probeer het duidelijk niet te maken. Als je leraar erkent dit, direct gericht op de les, dat is, als je nog kunt.
 • Klaag niet over opdrachten in de klas. Je leraar zou boos op je, en soms klagen over de opdracht overmatig zal meer inspanning dan werkelijk te doen nemen.
 • Kijk naar de dingen om je heen. Je zou wat inspiratie voor kunst of iets hebben! Maar zorg ervoor dat je een blik werpen op het whiteboard om zeker te zijn dat je niet achter de klas.
 • Stel vragen als je iets niet begrijpt.
 • Kennis te nemen van wat voor soort leraar heb je in een klas. Als hij of zij is vriendelijk en niet streng over gedrag, voel je vrij om te dagdromen of zelfs slapen in de les - ze zullen het niet erg. Als je leraar is bekend om zijn gemiddelde en strenge, notities te maken op de belangrijkste woorden die in de les, zodat wanneer hij of zij vraagt ​​u te herhalen wat ze net uitgelegd, lees gewoon uit je lijst met woorden.
 • Brengen niet in enige afleiding, zou je in de problemen te geraken. Het beste is om er niet aan denken als je in de problemen.
 • Hebben ook plezier met een knipoog naar mensen, kijk hoe ze reageren.
 • Niet slouch, of je zal eindigen dag dromen. Zit rechtop in je stoel.
 • Breng uw mobiele telefoon naar de les als het tegen de regels klasse. Het laatste wat je wilt is om uw telefoon in beslag genomen.
 • Als je weet hoe je een Rubik's kubus op te lossen, breng er een naar de klas. Ze zijn zeer populair in de afgelopen jaren geworden. Spelen met het alleen nadat u een opdracht of test-klaar en wachten op de rest van de klas te eindigen, of als de leraar is het reciteren van een lijst van dingen die volledig onbelangrijk of die je al kent. Vergeet niet om het verborgen zodat niemand het ziet houden.
 • Als je niet genoeg slaap 's nachts, probeer dan in slaap te vallen in de meest saaie klas heb je of alleen de eerste paar uur.
 • Als klas voelt te lang, vermaak jezelf (als je kunt praten of lezen). Ga naar een vriend en chatten over het onderwerp, zodat de leraar niet boos op je.
 • Als je extreem je verveelt, probeer te slapen.

Waarschuwingen

 • Geen dingen gooien naar mensen, of fluisteren namen van mensen. Zelfs praten met de persoon naast je is een belangrijke vorm van afleiding.
 • U kunt uw hoofdtelefoon snaren onder je trui om de stukken tekst te verbergen.
 • Kijk niet naar de klok om de tien seconden. De tijd zal lijken te gaan erg langzaam plaats te stellen van een doel. Bijvoorbeeld: "Ik zal dit werkblad afmaken voordat ik kijk naar de klok."
 • U kunt ook dat sweatshirt waar de snaren zijn koptelefoon.
 • Niet inpakken vroeg. Je leraar zou kunnen maken je verblijf na de bel.
 • Bij het ​​doen van iets tijdens een "review"-sessie, luister niet naar muziek, omdat de leraar de hoofdtelefoon zal zien, of horen de muziek als je het opduiken luid genoeg, en niet een hand-held spel niet spelen, want ze zullen lawaai maken als je vergeet om het geluid uit te zetten.
 • Denken niet na over hoe lang haar gaat duren totdat u klaar bent met school. Gedachten als dat kan ertoe leiden dat u grote stress.