Wkanl

Hoe je over iemand te krijgen moet je elke dag te zien

U heeft onlangs uitgemaakt met je collega of die kerel / meisje in je klas die je moet zien en omgaan met alledaagse voor jaren? Dit kan u helpen!

Stappen

Hoe je over iemand te krijgen moet je elke dag te zien. Accepteer het feit dat je twee zijn niet langer samen en handelen op die manier.
Hoe je over iemand te krijgen moet je elke dag te zien. Accepteer het feit dat je twee zijn niet langer samen en handelen op die manier.
 1. 1
  Accepteer het feit dat je twee zijn niet langer samen en handelen op die manier. Je wilt niet dat hem / haar of zijn / haar vrienden te zeggen dat je niet over die persoon en je hem / haar terug wilt.
 2. 2
  Maak hem niet ontwijken / haar. Het zal je niet helpen om over het breken en het kan nog erger te maken. U kunt een persoon jarenlang niet te vermijden. Wees vriendelijk, maar alleen als de andere persoon staat open voor dit idee.
 3. 3
  Dont maken veelvuldig oogcontact. Kan uw herinneringen weer op te rakelen
 4. 4
  Praat niet over de break-up voor iedereen en iedereen vertellen hoe slecht hij / zij was. Gewoon laten gaan.
 5. 5
  Doe jezelf niets verwijten. Gewoon zeggen dat het niet uit te werken, het was niet bedoeld om te worden...
 6. 6
  Wees voor hem / haar en probeer niet om hem / haar jaloers te maken en probeer niet om zijn / haar aandacht halen door iets stoms te doen.
 7. 7
  Tijd is de genezer van alle wonden... Het is waar, al heb je om te zien dat iemand elke dag, het betekent niet dat je niet over hem / haar. Je kunt het doen, hou gewoon van jezelf meer en er zeker van zijn dat als het niet werkte, zodat hij / zij is niet de juiste persoon voor u...
 8. 8
  Als u en uw ex gaan samen naar school niet te betekenen voor uw ex.

Tips

 • Als je hem ziet met iemand, niet handelen op een jaloerse manier, zelfs als u bent!
 • Probeer niet om hem / haar jaloers te maken door het hebben van een relatie met de eerste persoon die je leuk vindt.
 • Niet blijven denken dat hij / zij zal er spijt van krijgen en proberen om te zien of hij / zij doet.
 • Accepteer dat het voorbij is en proberen om verder te gaan.
 • Laat je niet in een rush te worden in een andere relatie gewoon wachten op de juiste is, hij / zij zal komen wanneer het de beste tijd.
 • Zoek iets om een ​​nieuwe hobby of iets dat je aandacht niet op het doen.
 • Hebben vrienden die je steunen en hen vragen om niet over hem / haar als je ex, maar als je vriend!
 • Beschouw hem / haar als je VRIEND! Niet je ex!

Waarschuwingen

 • Als u geprobeerd om vriendelijk te zijn met deze persoon en hij / zij houdt je vermijden, maar stuur het deze persoon is niet jouw vriendschap waard.
 • Wees niet al te mooi en niet flirten gewoon voor de lol, omdat hij / zij zou het als een poging om weer bij elkaar te krijgen.
 • Ogen niet vergrendelen met hem / haar in een passerende situatie (veroorzaakt gemengde gevoelens meerderheid van de tijden), speel het cool, maar ze niet te vermijden ofwel.. een vriendelijke "hey" is prima. Ook een vriendelijke glimlach zou geen kwaad.