Wkanl

Hoe je moed hebben

In het gewone leven, hebben we de neiging om te leven in onze eigen kleine gebied van comfort. Vaak aangeduid als onze 'comfort zone', dit is de veiligheid barrière die we bouwen om ons heen om ons te beschermen tegen gevoelens van pijn, boos en een verlangen om defensief te reageren. Elke dag, het helpt om een ​​stap buiten dit comfort zone te nemen aan onze grenzen uit te breiden en meer leven te onderzoeken. Gezonde uitdagingen ons helpen om moed en kracht op te bouwen!

Stappen

Hoe je moed hebben. Doe een klein ding buiten je comfort zone elke dag.
Hoe je moed hebben. Doe een klein ding buiten je comfort zone elke dag.
 1. 1
  Doe een klein ding buiten je comfort zone elke dag. Het hoeft niet om een ​​grote stap, net iets anders dan wat je normaal doet of zegt te zijn. Zelfs het veranderen van je gedachten over iemand of iets dat je dwars zit kan een grote impact hebben op open te stellen voor nieuwe perspectieven over de wereld en de manieren van omgaan met moeilijke situaties.
 2. 2
  Geloof in jezelf. Omring jezelf met mensen die in je geloven ook, zal helpen. Je gevoel van eigenwaarde wordt versterkt als je jezelf de kans om te 'denken dat je iemand kan zijn of iets te doen ". Geloven in jouw kennis en vaardigheden is de sleutel tot het gebruik ervan goed en dit wordt versterkt door de liefde en de complimenten van mensen die om je geven.
 3. 3
  Maak een aantal doelstellingen voor elke dag. Begin met kleine doelen om veranderingen in uw levensstijl die u zullen helpen om meer moedig en openhartig in je aanpak groeien om de wereld te maken. Begin klein en worden meer open en vertrouwensvolle van uw kennissen, dan is uw gemeenschap, dan is uw regio en tenslotte, je wereld. Na verloop van tijd kan je doelen groter en groter te groeien, als je meer en meer moedige over de interactie met anderen en het delen van uw vaardigheden en kennis te laten groeien.
 4. 4
  Heb een goede houding. Wanneer we geconfronteerd worden met iets beangstigend, denk aan het als een uitdaging die in een kans kan worden gewijzigd. Draai de uitdaging in een plicht dat u hoeft te doen, en niet twijfelen, gewoon gaan. Het is veel gemakkelijker om bang te zijn als je niet hoeft te dat beangstigende taak te doen - als je moet het onder ogen zien, je opeens merkt dat je bereiken op reserves in jezelf dat je waarschijnlijk niet te realiseren waren. Vertrouw op je intuïtie, vaardigheden en het oordeel en de uitdaging het hoofd op.
 5. 5
  Aarzel niet. Als, zeg, je doet iets dat een "plotselinge sprong te wagen", bijvoorbeeld, het oppakken van een spin als je haat spinnen, of springen van een richel als je een hekel hoogten, hoeft een countdown niet vereist. Dat maakt het alleen maar erger. In plaats daarvan, gewoon houd je adem, snel te beoordelen van de situatie voor de veiligste optie en ga ervoor.

Tips

 • Hoewel het belangrijk is om nieuwe dingen te proberen, als je een bepaalde routine die echt goed werkt voor u of een bepaalde hobby die je helemaal gek, houden de hobby gaat ontdekken.
 • Houd je gedachten af ​​van wat maakt je nerveus, en zeg tegen jezelf dat je het kunt doen. Negatieve gedachten evenaart negatief resultaat! Geloof in jezelf!

Waarschuwingen

 • Luister niet naar ongezonde kritiek van anderen.
 • Weet je fysieke grenzen. Heeft iets zeer gevaarlijk gewoon om dapper te niet te doen. Er is een fijne lijn tussen moed en gewoon dom.
 • Ken uw emotionele grenzen. Als bijvoorbeeld iets te doen in een menigte stuurt je in paniek, niet jezelf dwingen om het te doen. Sommigen van ons zijn gebouwd gevoeliger voor dergelijke situaties dan anderen, en met goede reden, voor sommige mensen zijn de risiconemers en wat zijn de risico-avers. Zonder dat beide soorten mensen, zouden samenlevingen niet gedijen.