Wkanl

Hoe om te kijken aanspreekbaar

Partijen en andere maatschappelijke functies kan een belemmering echt soms. Gij staat door het punchbowl of zitten op een bank en kijken naar iedereen vermenging, maar niemand lijkt te willen met je chatten. Je bent aantrekkelijk, en - wat is er mis met deze mensen? Het kan zijn dat je het verkeerde signaal. Maakt niet uit hoe mooi je bent of hoe goed een prater je kunt zijn, als je intimiderend uitzien, gepreoccupeerd of bang, mensen misschien niet geneigd zijn om met je te praten. Hier is hoe u uw gebruiken lichaamstaal om meer en aanspreekbaar kijken.

Stappen

Hoe om te kijken aanspreekbaar. Bedenk wat je lichaam projecteren.
Hoe om te kijken aanspreekbaar. Bedenk wat je lichaam projecteren.
 1. 1
  Smile. Een warme, uitnodigende glimlach kan iedereen op hun gemak, en het maakt ook je kijkt alsof je een geweldige tijd. Glimlachend maakt mensen willen zijn om je heen en krijgt op de pret.
  • Als je iemands aandacht te trekken, moet u een kleine glimlach te geven, en er zeker van te vaak lachen tijdens small talk. Het laat mensen weten dat je waarderen ze te praten.
  • Glimlach met je ogen. Als je dat doet maakt oogcontact, niet staren of verblinding. In plaats daarvan, verzachten je oog meningsuiting en maak je ogen "smile" of "twinkle" om te laten zien dat je vriendelijk en geïnteresseerd in het praten met de andere persoon.
  • Als je niet zeker weet hoe om te lachen met je ogen, krijgen in de voorkant van een spiegel en praktijk glimlachen zonder je mond. Voor de meeste mensen, de ogen zijn eigenlijk belangrijker dan de mond bij de beoordeling of een glimlach is oprecht.
 2. 2
  Openstellen. Als mensen voelen zich ongemakkelijk in een situatie waarin ze de neiging hebben om af te sluiten van anderen en tonen gesloten lichaamstaal. Indien u liever niet met rust gelaten worden, leef het en toon het.
  • Wees nieuwsgierig naar de mensen om je heen. Wees niet bang om mensen vragen te stellen en gesprekken te beginnen. Ieder aandeel een afkeer van het ijs te breken, maar je zult schitteren voor
  • Wees klaar voor een gesprek. Als iemand begint een gesprek met u, zijn ontvankelijk.
  • Zorg ervoor dat u de weergave van uw openheid door hengelen zelf naar andere mensen toe, zittend of staand met een rechte (maar niet stijf) houding, en uncrossing je armen.
  • Observeren op welke andere manieren zijn voor u open, of in het verleden zijn geweest. Proberen te krijgen in hun manier van denken en leren van hun openheid.
 3. 3
  Gebruik je ogen. Je ogen zijn niet alleen uw venster op de wereld, ze zijn ook window andere mensen in je. Als je je hoofd begraven in een boek, staren naar de vloer, of kijk naar het plafond, je dat venster te sluiten.
  • Scan je omgeving met je ogen, en wees niet bang om oogcontact te maken met mensen.
  • U wilt direct oogcontact te geven, maar niet te veel. De sleutel tot grote oogcontact is weten wanneer weg te kijken en wanneer om terug te keren naar iemands ogen - als nadat je een zin afmaken of wanneer ze beginnen te spreken.
 4. 4
  Bedenk wat je lichaam projecteren. Wij allen spreken met lichaamstaal, en je hoeft niet om daadwerkelijk alles om een boodschap te communiceren naar anderen zeggen. Helaas, kan je lichaam niet altijd zeggen wat je wilt.
  • Als je zegt 'ik heb het te druk "of" Laat me met rust "met gebaren als gekruiste armen of neerwaartse oogcontact, het is waarschijnlijk dat mensen zullen niet met elkaar omgaan. Andere mensen kijken je lichaam voor signalen, dus het is belangrijk om aandacht te besteden aan wat signalen dat je de weergave.
  • Houd jezelf met een grote open houding. Lachen als je oogcontact met iemand. Houd je lichaam in een ontspannen en gemakkelijk en anderen zullen massaal naar u.
  • Vermijd uw telefoon. We moeten allemaal een tekst eens en terwijl sturen, maar als je consequent controleer je telefoon niemand zal willen bemoeien met uw drukke zelf. Om te kijken aanspreekbaar moet u toegankelijk zijn.
 5. 5
  Pas op voor zelf-comfort van gebaren. Het is prima om nerveus, verveeld of ongelukkig voelen, maar als je echt wilt om te socialiseren en mensen te ontmoeten moet je oppassen niet te verschijnen op een van deze negatieve emoties te hebben. Als je let op wat je lichaam zegt, kunt u voorkomen dat het ophangen van deze barrières.
  • Vermijd het aanraken van je hand op je gezicht, vooral het over je mond zetten. Als je een drankje, het houden van uw glas door uw mond kunnen mensen de indruk dat je niet geïnteresseerd bent in een gesprek met hen.
  • Metronomic gebaren, zoals mond te tikken, kan signaleren ongeduld of verveling, zodat mensen kunnen denken dat je geen tijd om te praten of zijn niet geïnteresseerd in een gesprek.
  • Andere nerveuze gewoontes - plukken aan je nagelriemen of bijten je nagels bijvoorbeeld - kan ook zorgen dat u verre of in gedachten verzonken verschijnen.
 6. 6
  Anderen benadering. Als mensen je niet naderen, waarom niet naar hen? Niets maakt je meer en aanspreekbaar dan actief op zoek naar mensen en praten om ze te zoeken.
  • Worden open minded. Een heleboel keer de reden waarom we niet iedereen benaderen is omdat we al te veroordelend van onze omgeving als een afweermechanisme. Laat u waarderen anderen en echt geloven dat je een goed gesprek met iemand kan hebben.
  • Praat over wat dan ook. Hoewel niemand houdt van een babbelaar, als je betrokken zijn bij een gesprek, de handeling is belangrijker dan de inhoud. Maak je geen zorgen over de vraag of je zegt de juiste dingen. Focus op het gebruik van uw taal duidelijk en praten over dingen die je denkt dat ze interessant en de rest zal volgen.
  • Als je in een omgeving waar je niemand kent, hoe langer je alleen wachten, hoe meer ongemakkelijk u gebonden te voelen bent. Zie hoe je met vreemden praten voor meer advies over een snelle toetreding tot de sociale juichen.
 7. 7
  Richt u met diepere problemen. De beste manier om aanspreekbaar te kijken is om daadwerkelijk te genieten in sociale interacties. Als je altijd het gevoel angstig in sociale instellingen, moet je om over je angst.
  • Praat met vrienden en familie over je sociale angst. Soms gewoon allemaal uit te laten helpt je begrijpen uw problemen meer.
  • Vraag iemand die je vertrouwt om u advies over het overwinnen van angst te geven. Misschien heb je een vriend die echt is gekomen uit haar schulp onlangs - proberen te leren wat werkte voor haar en wat voor u werken.
  • Op zoek gaan naar sociale situaties. De enige manier om jezelf beter te leren kennen en om angst te verminderen voor de lange termijn is om jezelf in situaties die buiten je comfort zone zijn. Misschien maak een paar dagelijkse doelen, als praten met een gastvrije vreemdeling in de coffeeshop, of het starten van een gesprek met iemand die je voelt aangetrokken.
  • Overwegen professionele hulp. Als je het gevoel overweldigd door het verbeteren van je sociale vaardigheden, het is geen slechte reflectie op u om professionele hulp te zoeken - je trots op jezelf moeten zijn voor het nemen van een stap. Iedereen heeft behoefte aan een beetje extra ergens, en professionals hebben een schat aan adviezen en ervaring te bieden.

Tips

 • Plaats jezelf voor een gesprek. Als je opstaat, maar iedereen is gaan zitten (of vice versa) mensen zullen het moeilijk vinden en wat onhandige om met u te praten. Als u iemand wilt praten, of als u interactie met iemand, verplaats zodat u comfortabel kunt spreken.
 • Niet direct weer weg als iemand naar je kijkt. Kijk in hun ogen voor een korte tweede kijk dan weg. Het zal de andere persoon meer geïnteresseerd in je.
 • Als je praat met een persoon niet kantel je gezicht weg van hen. Het maakt het wat lastiger dan wanneer je ze naar op zoek waren in de ogen.
 • In een sociale situatie, aan te bieden aan een of andere manier. Soms is het hebben van een bepaalde taak kan u helpen zich meer gefocust dan alleen staan ​​rond onbeholpen voelen. Het is een geweldige manier om anderen te ontmoeten en gezellig te zijn zonder het gevoel dat je niet weet wat te doen. Uitstekende taken: het snijden van groenten, afwassen, het houden van de muziek gaan, het oppakken van gebruikte platen, etc. Tegelijkertijd, niet over-richten en gebruik de taak als excuus voor het niet boeiend gesprek.
 • Lezen van een krant, met behulp van uw telefoon of naar muziek te luisteren met een hoofdtelefoon kan de eentonigheid van een lange treinreis te verlichten, maar in situaties waarin u wilt aanspreekbaar kijken verliezen deze rekwisieten.
 • Afgezien van lichaamstaal, kunnen andere elementen van uw uiterlijk invloed op hoe benaderbaar je kijkt. Dressing in kleding in lichte / felle kleuren met texturen die zacht aanvoelt kijken (denk fluweel, kasjmier, angora, corduroy) zal je meer opvallen in een menigte en kijken meer aanspreekbaar.