Wkanl

Hoe om te stoppen met lachen na elke commentaar

Een giechelen hier, kan een schaterlach daar en je meestal vergeven worden voor het hebben van een stevig gevoel voor humor over het leven en de dingen die u overkomen. Echter, als je jezelf niet kan weerhouden van het lachen na alles wat iemand anders zegt, is de kans groot dat je niet zozeer doordrenkt met een gevoel voor humor als lijdend aan een gevoel van minderwaardigheid, ongemak rond anderen of gewoon slechte lectuur van sociale signalen. Lachen elke keer als iemand commentaar komt binnenkort af als hinderlijk, kwetsend of maakt dat je als iemand die niet in staat om ooit iets of iemand anders ernstig te nemen is te worden verworpen. Het is tijd om het versterken van uw gevoel voor wat echt leuk en je eigen gevoel van verbetering.

Stappen

Hoe om te stoppen met lachen na elke commentaar. Begint te merken als je lacht na reacties van de mensen, vooral de duidelijk niet grappige opmerkingen.
Hoe om te stoppen met lachen na elke commentaar. Begint te merken als je lacht na reacties van de mensen, vooral de duidelijk niet grappige opmerkingen.
 1. 1
  Begint te merken als je lacht na reacties van de mensen, vooral de duidelijk niet grappige opmerkingen. Probeer bewust te zijn van wat de triggers zijn die ervoor zorgen dat je te lachen om deze ongelegen momenten. Bedenk hoe je je voelt als het gebeurt - voel je je, gespannen, verveeld, argumentatieve, antipathiek aan nieuwe ideeën, ongemakkelijk of verward? Eventuele negatieve gevoelens die leiden tot de noodzaak om te lachen zijn een indicator dat de lach is dienen als dekmantel voor of staan ​​in voor je ware gevoelens. En die gevoelens zullen moeten ook worden aangepakt als het lachen gewoonte (of compensatie voor nervositeit).
  • Houd een dagboek bij van het lachen triggers voor een week. Zie je een patroon vormen? Heeft u bepaalde triggers opgemerkt?
 2. 2
  Bedenk hoe anderen bekijk uw constant lachen, zeker gezien het feit dat het komt op de staart-einde van hun meestal gewone opmerkingen. Zoals opgemerkt in de inleiding, zijn er verschillende manieren waarop uw constante behoefte om te lachen na opmerkingen van mensen kunnen worden geïnterpreteerd, maar uiteindelijk is het waarschijnlijk om te dragen dun en ertoe leiden dat sommige mensen om niet je zeer serieus nemen. In een beroeps-of werkomgeving context, dit is een ernstig gevolg, want het betekent dat je het risico het hoofd worden gezien voor promoties, pruim rollen en misschien zelfs een loonsverhoging. En als het gaat om daten en liefde, niemand vindt het leuk om iemand horen lachen de hele tijd dat ze iets te zeggen, maar al snel leidt hen af ​​als je serieus nemen van de relatie en ze kunnen noemen dingen uit. En al deze interpretaties ontstaan, alleen maar omdat je niet kunt stoppen guffawing bij toevallige reacties! Zeg tegen jezelf dat je zeker meer dan gezien worden als een lichtgewicht door andere mensen waard.
  • Een goede test is om na te denken over hoe de andere mensen in de kamer zal je zien als je blijft lachen als ze spreken. Als u zeker weet dat het is fijn om mee te doen in een duidelijke grappig moment, dan genieten. Als ze waarschijnlijk denken dat je raar of niet synchroon met de situatie zijn, probeer dan zo hard als je kunt om jezelf te beheersen.
 3. 3
  Onderscheid te maken tussen de vervelende, zenuwachtige lach en het goede, echte lach. Dit artikel gaat niet over het onderdrukken van een en al lach. Er zijn duidelijke momenten waarop het zowel passend en spanning te verlichten om te lachen blijft. Maar het is belangrijk om het verschil tussen de gewone lach en de echte lach geboren van echte humor of geluk kennen. Je moet het verschil alleen door gevoel weten - een echte lach resultaten omdat er iets is echt grappig en het gelach laat je goed en gelukkig voelen. De andere soort van lachen is een compensatiemechanisme voor het dekken van uw onbehagen. Als u nog niet zeker bent, vraag jezelf af:
  • Maakt dit het lachen te maken me een goed gevoel of gebruik ik het als een kruk te verdoezelen negatieve gevoelens? Wordt iets over de situatie maken me ongemakkelijk voelen of onder druk gezet?
  • Is mijn lachen besmettelijk of er mensen naar me kijken onhandig en wachten voor mij om te stoppen?
 4. 4
  Assertiever. Ongecontroleerde gewone lachen op het einde van reacties van mensen kan een teken zijn dat je inferieur aan andere mensen voelen en dat je niet het gevoel in staat om op te komen voor je eigen mening en voorkeuren. Door te lachen, er is een verlangen om te lijken onschuldig en zelfs geruststellend aan de spreker, als een manier om hen te sussen, zodat ze je niet zien als een tegenstander. Dit zal echter nooit leiden tot een plezierige manier van interactie met anderen en alleen dient te houden waardoor je slechter voelt. In plaats daarvan, leren opkomen voor jezelf en om assertief te zijn, dat is een niet-confronterende, niet-agressieve en niet bescheiden manier om te communiceren met anderen. In het leren om uw wensen te doen gelden met anderen op een eerlijke, attente en beleefde manier, zul je merken dat je ziet jezelf als gelijk aan elke persoon en de minderwaardigheid gevoel zal afnemen. En met het ook, de trigger voor de onhandige lachen.
  • Denk aan geestige en doordachte antwoorden die u in plaats van het lachen kon maken aan mensen. Dit kan enige inspanning namens u, maar is zeker de moeite waard. Lees op de geestige reacties van mensen die zeggen wat ze echt willen zeggen, maar op een manier die zijn beleefd of slim. Leren van een aantal van hun one-liners kunnen helpen om het gevoel van het lachen te overwinnen en geven u een echt gevoel van eindelijk uiten de dingen die je zou eerder zeggen dan gewoon bedekken met giechelen. Als wit is niet uw ding, probeer dan tactvol waarachtigheid plaats zodat u uw mening kunt spreken zonder het kwetsen van de gevoelens van de andere persoon.
 5. 5
  Vinden constructieve manieren om te gaan totdat je de gewoonte van het lachen op het einde van ieders commentaar hebt overwonnen. Het kost tijd om een ​​gewoonte, evenals de bepaling te veranderen, maar wat doe je terwijl je weet dat anderen zijn merken je lach je? Als je werkt aan het stoppen van jezelf van het lachen na elke commentaar, is het nuttig om een ​​aantal dingen te doen, dat zal bedekken je lachen vinden. Bijvoorbeeld, als je voelt de drang komt over je heen, gewoon afwenden en bedek uw mond. Doen alsof het is een beetje van de hik, een nies of dat er een kikker in je keel als iemand vraagt ​​nadat u. Andere ideeën zijn:
  • Neem diep adem alvorens enig geluid te komen van je mond. U kunt controleren lachen door diepe ademhaling. Dit werkt echt. Oefen met vrienden.
  • Gewoon of knikken.
  • Graaf je nagels in de palm van uw hand om jezelf eraan te herinneren dat lachen is een gewoonte die moet worden overwonnen, niet verwend inch
  • Denk aan iets ernstigs als dat voor u werkt. Denk aan de onvoltooide in-lade, de hond kak je hebt nog te scheppen van de achterkant gazon of de tijd dat uw baas gooide je werk terug in je gezicht. Dat soort gedachten moet een demper op de slappe lach.
 6. 6
  Bieden reële afzetmogelijkheden aan je lach los. Het is belangrijk dat je niet zwaaien naar extremen en dof geworden en al te serieus! Vinden opportuun, passende momenten om grondig verwennen uw lachen. Breng tijd door met vrolijke, grappige mensen grapjes, het delen van grappige verhalen en het kijken naar komedies samen. Wees bereid om de lichtere kant van het leven zien de hele tijd maar leren lachen aan de binnenkant wanneer het niet passend om hardop lachen. Wees een zonnestraal in het leven van mensen hen eraan te herinneren dat lachen is een goede tonic door het zijn een bron van grappige dingen in plaats van zich te verschuilen achter andere mensen commentaar - er is een wereld van verschil tussen het al een echt grappig persoon die een groot gevoel voor timing en een bedroefd ziel met een die uit lacht van behoeftigheid. Streven ernaar om uw echt gevoel voor humor te gebruiken om de harten en geesten van anderen warm en provoceren hun gelach. Het is de beste manier om uw lachen te houden en om het rond te delen!

Tips

 • Lachen is goed voor je ziel. Maar zorg ervoor dat het echt lachen en niet de nerveuze aard.
 • Als je dat doet lachen veel, je bent niet in de problemen. Het betekent gewoon dat je een aantal aanpassingen nodig, zoals hierboven geschetst. Maar wees voorzichtig niet om jezelf neer te zetten in het proces van leren om uw ongepast lachen gewoonte ongedaan te maken. Bijvoorbeeld, zeg dan niet: "OMG! Ik te veel lachen. Ik moet zo vervelend te zijn!" De lach niet precies bedoelt u zijn vervelend, maar door de aandacht te vestigen op het op deze manier, je het label voor andere mensen en ze waarschijnlijk mee eens en jezelf je kleineren in het proces. Het is beter om niets te zeggen, maar als je voelt dat je moet, gewoon excuses, zoals 'Oh, het spijt me, dat was ongepast van mij. "
 • Zorg ervoor dat je lachen om grappige dingen en niet op serieuze zaken.
 • Als je bang bent je zult lachen tijdens een ontmoeting met iemand, probeer te "lachen hem allemaal uit" voordat ontmoeting. Denk aan iets grappig en lachen en lachen totdat je voelt dat je niet meer. Hopelijk voel je je al lachte en zal niet in de stemming voor het lachen tijdens uw vergadering.
 • Wees ervan bewust dat lachen releases spanning. Vandaar dat mensen de neiging om te lachen om echt bizarre tijden, zoals tijdens het bijwonen van een begrafenis. Dit is een manier van het verlichten van de spanningen en gelach en tranen zijn zo dichtbij dat soms de signalen gemengd raken. Niet klop jezelf op zulke gelegenheden, je bent niet de enige en het beste wat je kunt doen is om rustig af te sluiten, heb je ontspaninrichting lachen passen verwijderd van de gelegenheid en terugkeren wanneer je voelt gekalmeerd en weer terug naar normaal.

Waarschuwingen

 • Lachen om elk klein commentaar zal ertoe leiden dat mensen je zien als een leeghoofd. Is dat wat je echt wilt?
 • Wissel niet lachen voor zijn saai en serieus, het is belangrijk om te lachen. Alleen maar meer worden in de controle van als je lacht in plaats van het gebruik ervan als een kruk.