Wkanl

Hoe maak je een senior in je geïnteresseerd als eerstejaarsstudent krijgen

Ah, de kwestie van de inter-klasse liefde. Het grootste deel van het probleem komt voort met het feit dat je, een eerstejaars, zijn slechts een stap verwijderd van de middelbare school, een kuil die niemand wil te pluizen. Dit artikel zal u helpen overwinnen die crypte geur en ga naar je warme senior.

Stappen

Hoe maak je een senior in je geïnteresseerd als eerstejaarsstudent krijgen. Je bent niet te cool voor je oude vrienden.
Hoe maak je een senior in je geïnteresseerd als eerstejaarsstudent krijgen. Je bent niet te cool voor je oude vrienden.
 1. 1
  Je bent niet te cool voor je oude vrienden. Dit is belangrijk om in gedachten te houden, zelfs als je Hottie McHottster na te streven. Je oude vrienden zijn niet plotseling te onvolwassen voor jou, en je zal zien als een sukkel als je ze sloot alleen om indruk te maken uw Senior. In feite, kunnen vrienden een waardevolle bron en steungroep zijn als er iets vreselijk mis en je uiteindelijk alleen en op de stoep. Als je bang bent dat je vrienden zal optreden "zo basisschool," dan kun je misschien niet wilt elke keer dat u uw Senior benaderen zijn met hen.
 2. 2
  Krijgen om je geliefde weten. Hoe kun je anders een beweging te maken? Beginnen als vrienden als je kunt.

Jongens

 1. 1
  Op dit punt, moet je een paar belangrijke evaluaties van jezelf. Bent u aanzienlijk korter dan hen? Als het antwoord ja is, dan heb je waarschijnlijk niet veel van een schot. Puberteit is niet iets dat u versnellen om die mannelijke stem sneller te krijgen en dat gebeiteld kaak breder. Het is niet jouw schuld, maar ze zullen waarschijnlijk niet open voor dating iemand die er uitziet als hun kleine broertje. Ben je lang, maar je ziet eruit als Spencer Breslin? Laat ze gaan, man. Verder te gaan.
 2. 2
  Als je antwoord nee op bovenstaande vragen, zou je een goed schot hebben, zolang je niet proberen te "imponeren" hen. Ze willen niet dat je te zien melk tuffen of dat doen "zoete" Ollie. In feite willen ze niet zien dat u ook maar iets fysiek doen. Ze willen een man die assertief en hard zal zijn. Of als je gaat voor een slim persoon, ze wil iemand die assertief en grappig zal zijn. Vergeet niet, uw concurrentie is een bos van oudere, meer volwassen mensen. Je nodig hebt om de relatie te begeleiden, niet bang en laat ze doen het. Als ze denken dat je het maken van de eerste zet is "schattig" of lachen als je de deur opent voor hen, dan beseffen ze dat je een oogje op hen, maar denkt dat je bent te jong. Ga voorzichtig te werk. Niet per se op een show om hen heen, maar laat je niet nerveus en jonge handelen.

Voor meisjes

 1. 1
  Wees niet een huilerige, drama-roeren backstabbers. Veel meisjes hebben die uit hen door senior jaar. Als u een van deze meisjes, stok met uw eigen groep mensen. Op hetzelfde moment, niemand wil voelen als een pedofiel. Dus Hetzelfde geldt voor u, meisjes: als je te jong uitzien, opgeven.
 2. 2
  Wees ervan bewust dat je geliefde je zou willen kijken sexy. Als u wilt sexy kleden, zorg ervoor dat je in je comfort zone. Als u niet wilt toch sexy te zijn, voelen zich niet onder druk gezet om uit te gaan van je comfort zone. Als ze niet willen dat u het leuk, misschien kijken ze langs je schattigheid en ziet u voor uw persoonlijkheid. Je geliefde zou zelfs graag meisjes die zijn schattig.

Beide geslachten

 1. 1
  Wees jezelf! Als de persoon niet zoals jij, dan moet je niet wilt eeuwig iemand anders voor hen. De relatie zal uiteindelijk op een zwak. Laat het stromen. Als het niet werkt, gebruik het als een leerervaring. Experiment verschillende flirten technieken, jezelf te leren kennen. De senioren zal worden gegaan in een jaar toch!
 2. 2
  Accepteer je verschillen. Hij / zij zou druk bezig met college apps dus niet zeuren over het en vertel hen af ​​als: 'Waarom kun je niet hangen bij mij niet meer?? Ehhh! "Zijn

Waarschuwingen

 • Zodra de senior in kwestie 18 jaar wordt, je relatie, als seksueel, wordt in vele landen illegaal. Houd dit in gedachten. Merk op dat de relatie zelf is niet illegaal - omgang is, en kan worden ingediend als verkrachting, indien ontdekt.
 • Weet dat je voor een ramp zou worden bestemd voordat u begint.
 • Laat uw vrienden voor de andere persoon. Je bent nog niet klaar.