Wkanl

Hoe je die vent te vallen voor u

Dus, er is dit ongelooflijk leuke jongen, elke keer zie je hem vlinders uitbarsten in je maag. Het wordt tijd dat je hebt jezelf opgevallen meisje! Nu is het zijn beurt om te vallen voor u! En dit artikel zal u vertellen hoe.

Stappen

Hoe je die vent te vallen voor u. Wees een goed persoon.
Hoe je die vent te vallen voor u. Wees een goed persoon.
 1. 1
  Krijg je opgevallen. Om hem te merken u is erg belangrijk, maar krijgen hem om je bericht in een positieve manier is nog belangrijker. Voorkomen dat je jezelf opgevallen in negatieve zin, luid praten, het dragen van onthullende kleding en gemeen zijn geen positieve manieren om jezelf opgemerkt. Je wilt dat hij je aantrekkelijk vinden, toch? Besteed tijd aan je uiterlijk, op zoek schattig zal hem zeker krijgen om je weg te kijken. Misschien kun je proberen het veranderen van je kapsel af. Beantwoord de vragen in de klas, staan ​​dicht bij hem zonder dat het voor de hand dat u met opzet probeert te zijn in de buurt van hem, wees aardig en vriendelijk voor anderen en hem. Dit zijn allemaal positieve manieren om jezelf opgemerkt.
 2. 2
  Wees een goed persoon. Wees vriendelijk, zoet zijn, over alles, gewoon proberen om een ​​goed mens te zijn. Compliment uw vrienden en collega's, anderen helpen als ze in nood zijn en altijd trouw aan je vrienden te blijven. Een goed mens profiteert u op veel manieren, zal je lijkt meer aanspreekbaar, zullen de mensen willen zijn met u en anderen zullen beginnen te bewonderen en respect voor je om wie je bent. Je zal beginnen om jezelf te verdienen een grote reputatie. Doe niets de 'roddelaars' niet opgeven 'juicy' te zeggen over jou. Wees lief voor iedereen en anderen zullen vriendelijk naar je toe in ruil. Uiteindelijk kan je geliefde beginnen te vallen voor deze geweldige persoon die je bent, het is een stuk makkelijker te vallen voor een lieve, vriendelijke persoon meer dan iemand die 'verwaand' verschijnt.
 3. 3
  Doe jezelf niet beperken. Verscheidenheid kan Spice up het leven, het houdt het leven interessant. Je wilt zijn interessant, het zal u helpen zich te onderscheiden ten opzichte van de concurrentie. Probeer niet om uw haar te dragen elke dag hetzelfde, misschien kun je het dragen in een paardenstaart op maandag, dan naar beneden de volgende dag, zet een mooie clip in het op woensdag dan misschien vlechten het de volgende? Ongeacht haar stijl u het beste uitkomt. Je zou ook kunnen proberen dit met sieraden, make-up en kleding. Doet het elke dag hetzelfde is saai, anders zijn en je zult er zeker van te zijn aandacht te krijgen op een positieve manier. Deze tip geldt ook met mensen. Word vrienden met uw collega's, doe jezelf niet beperken tot alleen je beste vrienden.
 4. 4
  Kijk goed: Zorg goed voor jezelf. proberen om een ​​natuurlijke, stralende uitstraling houden. Het is bewezen dat jongens doen het liefst als meisjes er natuurlijk uitzien, en dat doen ze merken wanneer je het dragen van teveel make-up. Zorg ervoor dat je make-up past bij je huidskleur, je wilt niet oranje kijken. Houd de mascara en eyeliner tot een minimum, je wilt niet wanhopig uitzien. Zorg ervoor dat uw nagels zijn netjes en opgeruimd. Was je haar vaak, jongens aanbidden glanzend haar, het is maar normaal, omdat zij niet hebben sommige van hun eigen, toch? Een beetje lichaamsbeweging en gezond eten zal een lange weg te gaan hier. Niet alleen zal het een lange weg hier, maar gezonde voeding en lichaamsbeweging houdt niet alleen je lichaam op zoek naar groot, maar ook uw huid, ogen en haren!
 5. 5
  Heb een leuke geur. Je wilt dat hij verslaafd raken aan je geur. Draag een lichte, zachte geur. Een die is uniek, eigen de geur. Bijvoorbeeld, geen gebruik maken van dezelfde parfum als je vrienden, je wilt dat hij in staat zijn om je geur te herkennen. Zoek uit wat hij leuk vindt. Misschien houdt hij de geur van kauwgom, of rozen, of kokosnoot. Probeer niet overboord te gaan met het parfum al kan worden overweldigend en geef mensen hoofdpijn. Als u niet toegestaan ​​om parfum te gebruiken, of je gewoon niet bevalt, ga dan voor een meer subtiele geur met een zoete body wash of geparfumeerde zeep. Nog een tip, zorg ervoor dat u altijd schone kleren want ja, ze hebben ook hun eigen geur. Tegenwoordig kan je een aantal echt mooie waspoeder geparfumeerd als zonneschijn, lavendel en een heleboel andere leuke dingen te kopen.
 6. 6
  Praat met hem. Zodra u op zoek bent en ruiken geweldig, moet je meer vertrouwen om met hem te praten. Als je verlegen bent kun je iets simpels te proberen, als vragen hem hoe laat het is, of hem te vertellen u graag zijn schoenen, of vraag hem of hij klaar met zijn huiswerk. Er zijn zoveel manieren om een ​​gesprek te beginnen, maar als je zenuwachtig bent, praat met hem over een sociale website kan een goed begin zijn. Misschien na een paar gesprekken die hij misschien het idee dat je in hem geïnteresseerd zijn krijgen, wie weet... misschien is hij al in je geïnteresseerd? Bedenk dat niet om iets te haasten als je wilt dat hij je wilt!
 7. 7
  Wees je bewust van je persoonlijkheid. Je persoonlijkheid is ongelooflijk belangrijk, hij moet willen dat je om wie je bent. Handelen zelf om hem heen, niet schreeuwen of gillen of te veranderen wie je bent als hij is rond, moet hij je zien wie je werkelijk bent. Geef hem een ​​zoete glimlach als hij kijkt je weg, oefen je leukste glimlach. Als je leuke tanden, zorg ervoor dat hij weet, knipperen hem een ​​stralende glimlach. Glimlach met je ogen. Begrijp dan lacherig toen om hem heen, met een leuke lach is goed, maar te veel lachen kan irritant worden. U kunt profiteren van het zijn leuke, jongens hou van een meisje met een leuke, bruisende persoonlijkheid die niet bang is om haar mening te spreken.
 8. 8
  Overwegen zijn belangen. Zoek uit wat deze man is geïnteresseerd in, of het nu uit rechtstreeks hem vragen; spioneren op zijn Facebook-pagina, of het vinden van een vriendin. Zodra u zich bewust bent van zijn belangen na te denken over de vraag of u geïnteresseerd bent in deze dingen ook. Als hij een favoriet boek, overweeg lezen. Als hij een favoriete liedje, probeer het eens. Breng een van zijn belangen in gesprek en zien hoe hij reageert, kan hij de indruk dat je twee delen iets met elkaar gemeen. Als je verlegen bent en praat niet met deze man je wilt, noemen de dingen die hij is geïnteresseerd in wanneer hij is rond, zou hij alleen maar je hoort en wilt u meer weten.
 9. 9
  Ken zijn vrienden. Als je dicht bij een van zijn vrienden, zorg ervoor dat je bent aardig tegen ze, maar ook voorkomen flirten. Vrienden vinden veel van elkaar, dus de manier waarop je handelt naar zijn vrienden echt toe doet. Maak een goede indruk, proberen om zijn vrienden te vinden en jezelf zijn om hen heen. Als zijn vrienden denken dat je een goed mens hij geïnteresseerde kan worden. Overweeg zelfs laten glijden naar een van zijn vrienden die je misschien geïnteresseerd in deze man, zullen ze zeker om hem te laten weten (Dit kan een riskante zet, maar kan u aangenaam verrast met de resultaten).

Tips

 • Wees hygiënisch en zorg goed voor jezelf.
 • Wees aardig voor zijn vrienden, kunnen ze praten over jou, dus zorg ervoor dat ze iets goed te praten over te geven.
 • Geef hem een ​​echte glimlach, het toont u bent zelfverzekerd en geïnteresseerden. Geef hem oogcontact vaker, kijk in zijn ogen als je lacht.
 • Wees jezelf. Heb je zelf niet veranderen alleen voor hem.
 • Als je eenmaal hebt gevonden een aantal van zijn belangen, denk je niet zeggen als al die dingen ook, want het zal een griezelige bericht naar hem.
 • Wees niet bang om te flirten en een beetje praten. Stoeien met elkaar is een geweldige manier om hem te laten u wilt.
 • Kijk niet naar hem te veel, want als je klasgenoten zie je, misschien krijgen ze achterdochtig.
 • Als iets niet werkt voor u, wees niet bang om iets nieuws te proberen.
 • Dit zal enige tijd duren. Als het niet werkt, vergeet niet: er zijn genoeg vissen in de zee.
 • Hij kan zijn verlegen, zo ja snijd hem wat speling en de eerste stap zetten.
 • Laat hem je voelt en je voelt hem aan, zodat u kunt meer van de persoon te verkennen. Je zou iets dat je niet wist was hem there.Understand vinden.
 • Krijgen om te weten waar hij woont en bezoek hem vaker. Dit geeft u meer prive en kwaliteit die u zou kunnen doorbrengen met hem.
 • Geef hem geschenken.
 • Dont proberen om hard te treden want dat zal niet werken.

Waarschuwingen

 • Wees voorzichtig met de technologie, als hij duurt uren om tekst die u terug, hij is te druk of niet echt zin om te praten, en het kan ook zijn dat hij liever in persoon zou praten dan in tekst of chatten. Wees niet obsessief met uw teksten, maak het je lijkt echt wanhopig of gewoon vervelend.
 • Niet volledig veranderen jezelf alleen maar om deze man te imponeren. Hij wil je voor wie je bent.
 • Hij kan niet zoals jij, als dit het geval is ga dan niet verder hem persuing, kan hij geïrriteerd.
 • Te kalmeren wanneer je met hem praat. Niet jezelf te duwen en na te denken voordat je iets zegt.
 • Flirt niet met zijn vrienden, kan hij denken dat je niet geïnteresseerd bent, of nog erger, kan hij jaloers. (Als u bent gericht om hem jaloers te maken, in gedachten te houden is dit ook een riskante zet)
 • Als hij hangt rond andere meisjes meer dan u, Denk niet dat hij haar graag (Je weet maar nooit).
 • Spelen moeilijk te krijgen is een riskante zet.