Wkanl

Hoe te gezellig geworden

Hoewel het misschien lijkt alsof sommige mensen zijn van nature socialer dan anderen, het feit van de zaak is dat alle mensen zijn sociaal, en zoals met elke andere vaardigheid, het is mogelijk om te trainen zichzelf om meer sociaal geworden. Lees dit artikel om te leren hoe om uit te breken uit je comfort zone en het verbeteren van je sociale leven.

Stappen

Hoe te gezellig geworden. Heeft uw interacties niet overanalyze.
Hoe te gezellig geworden. Heeft uw interacties niet overanalyze.

Overwinnen reserveringen: deel een

 1. 1
  Minder kritisch. Mensen die zich "asociaal," de neiging om voortdurend te bekritiseren zowel zichzelf en mensen om hen heen. Vermijden ze sociale interactie, omdat ze aan de ene kant bang te worden beoordeeld door anderen, en aan de andere kant (ironisch genoeg) zelf zeer veroordelend tegenover anderen. Om een ​​sociaal persoon worden, is het belangrijk dat iedereen accepteren, hoe ze lijken op de buitenkant, zowel positieve als negatieve eigenschappen. Wat scheidt het vertrouwen in mensen uit de onzekere mensen is de houding die zij hebben ten opzichte van zichzelf. Zelfverzekerd, sociale mensen de neiging zich te richten op de positieve kwaliteiten van zichzelf en mensen om hen heen, terwijl unconfident, asociale mensen zich richten op hun eigen tekortkomingen en de tekortkomingen van de mensen die ze kennen.
  • Maak een lijst van je eigen positieve eigenschappen. Zorg ervoor dat u zowel interne (intellectueel, emotioneel) en externe (fysieke) eigenschappen bevatten. Maak er een gewoonte van te herinneren uzelf van deze positieve eigenschappen op een dagelijkse basis, en tegen elke negatieve gedachte heb je de richting van jezelf met twee positieve.
  • Stop verwijzend naar jezelf als verlegen, timide, of asociaal. Hoe meer je deze woorden gebruiken om jezelf te labelen, hoe meer je het idee dat je niet in staat sociale interactie zijn te versterken, en als gevolg daarvan zul je voorkomen dat het zien van andere mensen. Wilt u een meer sociaal mens te worden, moet je om te beginnen door daadwerkelijk te geloven dat je bent en kan een sociaal persoon te zijn. Herinner jezelf eraan dat hun vriendelijkheid is een keuze, niet een aanleg.
  • Accepteer dat de menselijke natuur is goed. Hoewel er tal van slechte mensen die er zijn, is het belangrijk om te accepteren dat de mens kan worden liefdevol, vriendelijk, en het aanvaarden van wezens. Geloven dit zal u zich verheugen op het ontmoeten van nieuwe mensen in plaats van het voorkomen ervan.
 2. 2
  Heeft uw interacties niet overanalyze. Over-denken is meestal wat voorkomt dat mensen genieten van sociale interactie. Hoewel het misschien moeilijk lijken, is het belangrijk om de gewoonten van anticiperen op wat sociale interacties zal zijn als voordat ze gebeuren, en van overanalyzing hen zodra ze ouder zijn dan breken.
  • In plaats van zich te richten op wat er mis kan gaan en hoe je jezelf in verlegenheid kan brengen, benaderen elke nieuwe sociale interactie met een schone lei en een positieve houding.
  • Bij reflecteren op het verleden interacties, concentreren op de positieve dingen in plaats van de negatieve. Ook al was het niet de meest bewogen of spannende interactie van je leven, probeer dan een goede ervaring te identificeren van elke interactie die je hebt, ook al is het een simpel als zijnde in staat om iemand te laten lachen geweest.
 3. 3
  Realiseer je dat je niet zo groot van een deal. Interessant, verlegen mensen die onzichtbaar en ongewenst voelen ook de neiging om het gevoel dat ze voortdurend onder een spotlight, gadegeslagen en bekritiseerd door anderen. Deze vreemde paradox van verlegenheid is wat voorkomt dat mensen comfortabel gevoel dat zich in het bijzijn van anderen. Dit betekent niet dat je moet voelen als een onbelangrijk persoon, maar eerder, dat je moet erkennen dat je bent je eigen ergste criticus, andere mensen zijn gewoon te druk om voortdurend te beoordelen en bekritiseren u.
  • Vergeet niet dat mensen zo verstrikt in hun eigen leven en interacties dat ze weinig tijd om op te merken als je jezelf in verlegenheid te brengen, iets stoms zeggen, of niet je best uitzien. Zelfs als ze wel merk, is het zeer onwaarschijnlijk dat ze heel veel zal schelen, omdat ze hun eigen problemen moeten behandelen.
  • Erken dat iedereen, tot op zekere hoogte of een ander, voelt precies hetzelfde als jij. Zelfs de meest sociale mensen nog steeds voelen zich onzeker en maken zich zorgen over zichzelf gênant, het enige verschil is dat ze ervoor kiezen om het risico te nemen en zich vermaken in plaats van zorgen te maken over hoe anderen zullen reageren.

Deel twee: het verbeteren van je sociale leven

 1. 1
  Get praktijk. Net als elke andere vaardigheid, hun vriendelijkheid vereist consistentie en de praktijk om te beheersen. Dit betekent dat je moet uit je comfort zone en jezelf dwingen om te communiceren met andere mensen op een regelmatige basis. Niet te vervallen tot je leven en het scheiden van je "sociale leven" van de rest van je leven. Als je echt wilt een sociaal persoon te zijn, zal je sociale te zijn in alle aspecten van je leven, van werk naar school om familie.
  • Maak er een gewoonte van opvallend tot toevallige gesprekken met de mensen die je ontmoet op een dagelijkse basis, met inbegrip bank stemopnemers, barista, en kassiers.
  • Breng uw vrije tijd met vrienden, indien mogelijk. Als u het type persoon die veel tijd doorbrengt deelnemen in een bepaalde hobbie of alleen lichamelijke activiteit, overweeg dan het uitnodigen van een vriend mee de volgende keer.
  • Aanvaarden altijd sociale uitnodigingen. Vermijd het maken van excuses als het zijn te moe, hebben te vroeg wakker de volgende dag, of een gevoel onaantrekkelijk. Terwijl sommige excuses zijn legitiem, anderen zijn gewoon gebruikt om de interactie te vermijden. Leren om onderscheid te maken tussen eerlijke excuses en oneerlijk degenen.
 2. 2
  Wees positief. Iedereen wil zijn rond mensen die zijn optimistisch, vrolijk en gelukkig. Zelfs als je niet het gevoel positief de hele tijd, moet je op zijn minst handelen positief bij het ​​praten met andere mensen. Bijvoorbeeld, als iemand je vraagt ​​om hen te vertellen over uw leven, gericht op het delen van de positieve eigenschappen van je leven in plaats van klagen over de negatieve.
  • Het maken van uw leven geluid positief zal direct vonkenrente volkeren ', en ze zullen meer willen weten over jou hoor.
 3. 3
  Zijn volop bezig. Als je wilt lijken interessant voor anderen, moet u interesse in hen tonen, vooral als je in het midden van een gesprek. Wanneer je met iemand praat, luisteren naar wat ze zeggen in plaats van zorgen te maken over wat je moet zeggen. Maak oogcontact, knikken, en hen vragen follow-up vragen.
  • Vermijd voortdurend controleren van uw telefoon of om je heen kijken terwijl je in het midden van een gesprek. Deze soorten dingen komen over als onbeleefd en suggereren dat je niet geïnteresseerd in de persoon en het gesprek zijn.
 4. 4
  Let op je lichaamstaal. Als je op een feestje of een andere sociale functie, hoe je de positie van je lichaam stuurt een bericht naar andere mensen. Als u wilt worden benaderd door anderen, moet u voorkomen dat in de hoek staan, kruisen van je armen, starend naar de telefoon en fronsen.
  • Oogcontact te maken met anderen en glimlachen toont hen dat je zijn vriendelijk, open en niet-intimiderend. Plus, iedereen ziet er aantrekkelijker wanneer ze lachen.
 5. 5
  Initiëren interacties. Als u constant te wachten voor mensen om u te bellen of nodigen u plaatsen, dan bent u verspilt je leven. Relaties worden gebouwd op een wederzijdse inspanning, als je mensen wilt laten zien dat u hun vriendschap waardeert, moet u om uit te reiken aan hen en mogelijkheden om tijd met hen te starten.
  • Blijf in contact met vrienden, zelfs als je niet wonen in dezelfde stad. Pak de telefoon en bel ze, stuur ze een sms of e-mail hen te vragen hoe ze geweest.
 6. 6
  Omarmen mogelijkheden om nieuwe mensen te ontmoeten. De beste manier om nieuwe vrienden te maken en uitbreiden van je sociale kring is om ja te zeggen nieuwe mogelijkheden om anderen te ontmoeten. Uitnodigingen voor feestjes en sociale bijeenkomsten, neem reizen naar nieuwe plaatsen, en praat met vreemden in cafes, op de bus, op school, op vliegtuigen, enz.
  • Terwijl de vergadering vreemden kan intimiderend lijken, denk aan het op deze manier: als je ze niet kent om te beginnen, dan moet je echt niets te verliezen als de dingen niet werken. Aan de andere kant, je weet nooit wanneer een vreemdeling kan zetten in uw nieuwe beste vriend, zakenpartner of love interest!

Tips

 • Vergeet niet om te proberen om altijd jezelf te zijn en niet iemand die je niet bent.
 • Als je het gevoel dat je niet genoeg sociale interactie te krijgen, overweeg dan het oppakken van een nieuwe hobbie, lid worden van een plaatselijke club of sportploeg, of vrijwilligerswerk. Zorg ervoor dat u iets dat impliceert interactie met anderen te kiezen.
 • Sociaal zijn betekent niet noodzakelijk zijn vrienden met iedereen. Het is onmogelijk om iedereen tevreden, en het is meer de moeite waard om een ​​kleine kring van intieme, betekenisvolle vrienden hebben dan tot honderd middelmatige, oppervlakkige vrienden hebben.
 • Het beste is om uw persoonlijke standpunten, zoals religie, politiek, abortus, etc buiten te houden van het gesprek, tenzij de persoon waarmee u spreekt met oprecht geïnteresseerd is. Zelfs dan, probeer je uiterste punt van standpunten voor jezelf te houden. Deze onderwerpen zelden leiden tot een aangenaam gesprek.