Wkanl

Hoe je onweerstaanbaar voor mannen

Er zijn vele manieren om jongens te krijgen tot, en zelfs uw significante andere geworden. De sleutel tot het meer over jou en minder over hen. Het wordt ongeveer accentueren elke een van uw sterke punten zowel intern als extern, en zijn vol vertrouwen. Dus probeer te focussen op jezelf eerst, dan interessant en geïnteresseerd.

Stappen

Hoe je onweerstaanbaar voor mannen. Kijk in de spiegel en identificeren van alle dingen die je graag over jezelf.
Hoe je onweerstaanbaar voor mannen. Kijk in de spiegel en identificeren van alle dingen die je graag over jezelf.

Kijk in de spiegel

 1. 1
  Kijk in de spiegel en identificeren van alle dingen die je graag over jezelf. Als u zich richten op de kwaliteiten die je graag over jezelf, zul je veel meer vertrouwen in jezelf dan de meeste vrouwen daar. Terwijl je in de spiegel kijken, ook comfortabel met je gebreken geworden, krijgen over hen, en zijn je grootste fan. Omdat het onzeker stinkt en dient niemand. Echt vertrouwen zal laten zien en geven u een voorsprong.
 2. 2
  Wees duidelijk je. Als je ooit mensen te observeren op een feestje of een sociale bijeenkomst, zul je altijd zien de meerderheid van de jongens aangetrokken tot vrouwen met een unieke (maar niet intimiderend) persoonlijkheden. Het is nooit een plain Jane, naar aanleiding van de kudde, die ze allemaal aangetrokken tot, nu is het? Dus vraag jezelf af, is er iets wat je zou kunnen verbeteren over je persoonlijkheid of wie je bent om jezelf meer interessant en leuk om mee te praten maken?

Worden nice

 1. 1
  Wees goed voor mensen. Jongens kan gemakkelijk negeren iemand die roddelt, zeurt, beledigingen, plaagt, en vervreemdt andere mensen. Maar als hij weet dat je een soort, zorgzaam persoon, hoe kan hij weerstaan? Dat is waarom het nuttig is om te behandelen anderen mooi dus hij weet wat voor type persoon je bent. Het is verbazingwekkend hoeveel een man ziet u door zijn eerste indruk en hoe je handelt ten opzichte van anderen.
  • Niet altijd proberen om het leven en de ziel van de partij te zijn, zult u waarschijnlijk een idioot van jezelf, wees bescheiden en gereserveerd, maar niet saai.
 2. 2
  Smile! De meeste jongens als meisjes die glimlachen. Geloof me het zal een grote hulp! Het zal ook zorgen dat u lijkt meer aanspreekbaar.

Wees zelfverzekerd

 1. 1
  Wees zelfverzekerd met jezelf. Jongens als meisjes die comfortabel met zichzelf zoals ze zijn, niet meisjes die net zijn: "Niemand houdt van mij, want ik ben zo lelijk en vet"
 2. 2
  Leren om netjes te vragen. Dit is moeilijker dan het klinkt, maar als je eenmaal bent comfortabel omhoog gaat naar een man, waardoor zachte oogcontact, geven hem een ​​warme, en hem te vragen "Zou je me een plezier doen? ' heb je hem om je vinger gewikkeld. Probeer te kijken onschuldig en maak uw ogen groot, en vleermuis je wimpers alot - geloof me dit helpt aanzienlijk, zelfs als zijn volledig kunstmatig over-slaan.

Grappig zijn

 1. 1
  Hebben een heerlijk gevoel voor humor. Mensen aangetrokken tot mensen die kunnen maken anderen lachen en zie de grappige kant van elke situatie. Maar niet over de lijn in zijn dom - lachen om alles en alles wat je pad kruist kan worden gezien als "ditzy" en "lucht geleid," die beide zijn heel resistible om wat guys.Laugh als hij echt grappig, of u kunt vertellen dat hij probeerde te zijn. Smiles helpen ook.

Wees gezond

 1. 1
  Gezond zijn. Jongens nemen vriendelijk om een ​​meisje die zorg draagt ​​voor zichzelf, en dat betekent dat het vinden van een gulden middenweg voor uw gewicht, goed eten, voldoende slaap en het uitoefenen. Plus, gezond maakt je energieker, evenals het toevoegen aan je zelfvertrouwen - wie kan dat weerstaan?
 2. 2
  Wees hygiënisch. Handhaaf jezelf, zodat je altijd ruiken en er fris en mooi. Neem douches, poets je tanden minstens twee keer per dag, draag schone kleren, hoeft etc.You niet te krijgen allemaal uitgedost te zijn onweerstaanbaar. Veel jongens vinden onberispelijke netheid als zeer vrouwelijk.

Wees jezelf

 1. 1
  Vergeet niet dat je een uitstekende en unieke persoon, en dat iedereen die krijgt om tijd te besteden met je is geluk. Niet iedereen kan al uw eigenaardigheden waarderen zo veel als de volgende persoon, maar altijd onthouden dat er iemand zijn die zullen je liefde precies zoals je bent - zonder enige noodzaak om anders te 'handelen'. Als iemand niet - vraag jezelf af of ze echt moeite waard uw inspanning. Het leven is te kort (en uw tijd is te kostbaar) om chemie die gewoon kan er niet zijn kracht.

Tips

 • Houd kauwgom of pepermuntjes handig.
 • Wanneer een man geeft een compliment, ontken het maar niet. Een eenvoudige dank u werkt.
 • Oogcontact is schattig, maar niet te lang, wil je niet om de man uit kruipen.
 • Jongens vinden het leuk als je lachen om hun grappen, zelfs als ze niet grappig. Gewoon niet lachen om alle van hen of je af komen als aanhankelijk.
 • Loop binnen in een kamer als je zelf de plaats. Houd je hoofd omhoog en denk "fel en sierlijk."
 • Als je gaat om te dragen make-up, niet over doen, anders jongens mogen alleen als je voor je uiterlijk, en sommige jongens kan je nep noemen.
 • Zeg hem dat hij op zoek is geweldig vandaag.
 • Wees sociaal maar niet TE sociaal. Opgemerkt te krijgen en er zeker van zijn, maar niet handelen als haar alles over jou.
 • Shy is niet altijd gezien als schattig, gezellig te zijn!
 • Houd altijd het echt met hen, maar dont get off topic ermee. Houd het kort en mannen vinden het leuk als je het daar niet omheen te draaien. Ook willen ze weten dat ze kunnen conversate met je mee.

Waarschuwingen

 • Wees voorzichtig dat u een aanhankelijk persoon te zijn, zullen degenen die alleen komen af ​​als vervelend.
 • Being nodeloos seksuele (dat wil zeggen met veel huid, die zeer netelig-feely) vaak averechts. Hoewel het misschien krijg je veel aandacht en misschien maak je onweerstaanbaar op het eerste, maak het je afweermiddel op de lange termijn. Wie wil er rond het meisje die eruit ziet als ze al met iedereen? Ook moet je niet overhaast in seks te snel.
 • Wees niet al te zeker van! Zoals in dingen zeggen als: "Ben ik niet sexy?" en "Je zou dankbaar om een ​​meisje te vinden zo perfect als me zijn!" Oke, mevrouw Conceited! Er is een lijn tussen zelfverzekerd en arrogant. Steek deze niet over! Zelfvertrouwen betekent dat je niet een deurmat en je bereid bent om op te plakken voor uw ideeën bent. Arrogant of opdringerig betekent dat je dan zult uitvoeren van andere mensen en squelch anderen ideeën. Doe dat niet. Wees zelfverzekerd en hoffelijk.
 • Als u overweegt de seksuele benadering (zie hierboven), in gedachten houden dat de mensen je niet zullen respecteren als de zaken vooruit te snel.