Wkanl

Hoe om te koken voor een date

Klaar om je binnenlandse diva of man van de Renaissance centraal staan? Binden op die schort en start koken. Een rustige huisgemaakt diner voor twee, met een beetje stijl en sissen gegooid in voor een goede maatregel, kan zet het vuur net wanneer je het nodig hebt.

Stappen

Hoe om te koken voor een date. Vraag je date tactvol als hij of zij heeft geen voorkeuren voedsel.
Hoe om te koken voor een date. Vraag je date tactvol als hij of zij heeft geen voorkeuren voedsel.
 1. 1
  Vraag je date tactvol als hij of zij heeft geen voorkeuren voedsel. Blijf weg van vis, tenzij je het buiten grillen - je hoeft niet je huis en kleren stinkend van forel wil.
 2. 2
  Pop een kurk - [opent een fles champagne | champagne], prosecco en andere bubbels dranken zijn niet alleen voor grote evenementen. Begin de avond met een beetje toast op de komende nacht.
 3. 3
  Denk afrodisiaca (indien niet nu, wanneer dan wel?). Het opzetten van een uitgebreid vinger feest met kaviaar,, kreeft,, mango en artisjok bladeren gedoopt in boter. Als je date is een outdoor liefhebber, pak uw feest in een mand en ga naar het strand of een rustig, prachtig park. Zie 321 Plan een Outdoor Party.
 4. 4
  Begin met soepen of hartige taarten - ze zijn meer ongebruikelijke en indrukwekkender dan uw typische groene salade.
 5. 5
  Probeer een kaas natuurlijk vóór dessert, gecombineerd met dunne plakjes stokbrood, geroosterde noten met een scheutje honing en olijven voor een verfijnde touch.
 6. 6
  Maak het af met een chocoladefondue of chocoladecake zonder bloem. Chocolate, in tegenstelling tot wat de maaltijd volgt, is een 'ding zeker. "

Tips

 • Als u van plan bent op koken iets dat je nog nooit hebt voorbereid, overwegen om het een praktijk run... Je wilt niet dat uw souffle te vallen op de grote avond!
 • Krijg een vleesthermometer die leest in gaarheid plaats temperatuur, bijvoorbeeld, "doorbakken steak" zal zijn gemakkelijker te begrijpen dan 170 graden F (77 C).
 • Als je weinig tijd, of je bent een wrak in de keuken, kopen bereide gerechten uit een high-end markt en plaat het op thuis. Of krijg meeneem om te dienen als voorgerechten, zoals sushi of loempia. Zoek een kleine Franse bakkerij waar u kunt ophalen een heerlijk dessert.
 • Vergeet niet de kaarsen! Sfeerverlichting is altijd een leuke touch.
 • Muziek is altijd een goede manier om een ​​goede sfeer te creëren, maar zorg ervoor dat u ontspannen en vlotte liedjes gebruiken.

Waarschuwingen

 • Rekening met eventuele voedselallergieën je date zou kunnen hebben. Niets zou het moment meer verpesten dan vinden dat ze ofwel niet de maaltijd, of erger genieten, hebben een reactie op het.