Wkanl

Hoe maak je een kus te weigeren


In deze kleverige, situatie waarin uw man wilde je ooit geweest, maar je bent nog niet klaar? Je zou het gevoel zo onder druk gezet dat ze kunnen gaan voor het wanneer ze niet klaar. Hier zijn een aantal eenvoudige stappen om hint dat je gewoon niet klaar.

Stappen

Hoe maak je een kus te weigeren. Probeer niet af te geven verkeerde signalen als je niet wilt zijn.
Hoe maak je een kus te weigeren. Probeer niet af te geven verkeerde signalen als je niet wilt zijn.
 1. 1
  Probeer niet af te geven verkeerde signalen als je niet wilt zijn. Als dat zo is, probeer niet te suggestief flirten of over praten.
 2. 2
  Als u uit of op een datum, en je vriend of vriendin maakt die bewegen je kussen, niet weg te trekken en schrikken ze. Gewoon je hoofd schudden. Als je weg te trekken ze kunnen voelen afgewezen. Het kan ook effectief zijn om gewoon terloops kijken de andere kant op of af te leiden uw aandacht van uw partner voor een paar seconden.
 3. 3
  Probeer het omleiden van uw partners aandacht-achtige houden hun hand of rust je hoofd op hun schouder. Toon hen dat je kunt genieten van fysiek contact, zonder zoenen.
 4. 4
  Vertel je vriend of vriendin die je bent nog niet klaar om te kussen. Als hij of zij echt leuk vindt, zal hij of zij uw wensen respecteren en wachten tot je klaar bent.
 5. 5
  Vertel hen van tevoren dat je niet wilt zoenen. Op deze manier zullen ze niet proberen om je te kussen en als ze dat doen, dan zijn ze waarschijnlijk zijn het niet waard.
 6. 6
  Smile nadat je nee zegt, zodat ze niet het gevoel afgewezen. Als je dat niet zij denkt misschien dat u niet bevalt hen helemaal.
 7. 7
  Geef ze "de wang" door het kantelen van je hoofd lichtjes - Zij zullen de hint te krijgen.
 8. 8
  Als ze te indringend, gewoon proberen hen te vertellen dat u niet wilt dat nog niet te kussen.
 9. 9
  Of je kan altijd gewoon constant zuigen een lolly als je met hen - Het zal in je mond, zodat ze je niet kan kussen.
 10. 10
  Vertel je vriend / vriendin dat je een slechte adem. En dat hij / zij waarschijnlijk moeten wachten op een kus een ander moment.
 11. 11
  Als ze nog steeds niet krijgen, en te klagen, proberen om van onderwerp te veranderen, en laat een einde aan deze ongewenste discussie.

Tips

 • Als je je realiseert dat hij / zij leunt voor een kus, kunt u het bewegen in een knuffel. draai je hoofd weg van hen en knuffelen ze, glimlach, dan lopen.
 • Als je weg te trekken, maar ze nog steeds proberen om je te kussen, neem een ​​stap terug en proberen uit te leggen, en als ze nog proberen dan zijn ze het niet waard.
 • Als u al zoenen en u wilt stoppen als je partner niet, gewoon weg te trekken. Als ze doorgaan, draai je hoofd weg van hen.
 • Als je gewoon geen zin om te zoenen, vertel hen dat je niet het gevoel erg goed of je bent niet in de stemming. Dit zal hen houden van het gevoel ook afgewezen.
 • Soms, kan hij of zij zijn of haar handen op je gezicht. Dit kan worden romantisch... maar als je het niet wilt, laat ze niet aan je gezicht te zetten. Een eenvoudige "Nee, dank u" of schudden van het hoofd is beter dan weg te trekken en schrikken ze.
 • Kijk in zijn of haar ogen gedurende ongeveer 3 seconden nadat je weg te trekken. Hij of zij moet de hint te krijgen en te stoppen.

Waarschuwingen

 • Hem of haar rug niet te duwen, tenzij hij of zij wordt hem / haarzelf te dwingen op je op een ongepaste manier.
 • Heb kauwgom niet kauwen in de hoop dat zij niet in staat zal zijn om je te kussen, want het is in je mond. De persoon zal gewoon vragen om het uit te spugen of kus je toch.
 • En als iemand dat doet ze normaal blijken te zijn een beetje controlerend of beledigende soms in relaties. Niet de hele tijd, maar wees voorzichtig met dat.