Wkanl

Hoe aardig te zijn

Je verteld is leuk om te worden omdat je een kind was. Maar wat betekent dat voor een volwassene? "Nice" is een vage term om het te zetten. Als je ouders gaven nooit een definitie. Waren je ouders aardig tegen je? Aardig tegen mensen, vooral je vrienden, kan afbetalen big time.

Stappen

Hoe aardig te zijn. Een glimlach zal mensen laten weten dat u aangenaam zijn.
Hoe aardig te zijn. Een glimlach zal mensen laten weten dat u aangenaam zijn.
 1. 1
  Een glimlach zal mensen laten weten dat u aangenaam zijn. Als je lacht naar iemand, kijk ze in de ogen. Voor het grootste deel, als je glimlach naar iemand, zullen ze niets doen, maar glimlach terug. Als ze dat niet doen, dan misschien zijn ze gewoon een slechte dag. Het is aan u om de sfeer van de ontmoeting te stellen. Maken het gelukkig door als eerste te glimlachen. Normaal gesproken, het maken van gezichten of humeurig kijkt naar iemand is niet leuk.
 2. 2
  Wanneer je langs iemand, zelfs een vreemdeling, proberen om hun aanwezigheid te erkennen met een eenvoudige "hallo" of "hallo" of zelfs alleen maar een golf of een knik in hun richting. De glimlach toe te voegen aan dit kan maken het des te meer vriendelijk. Andere ouders altijd graag kinderen die gedag te zeggen en hoe doe je, en dat doen vrienden.
 3. 3
  Mensen vragen hoe ze aan het doen zijn. Neem de tijd om iemand te vragen hoe het gaat in hun leven, zonder dat wordt nieuwsgierig of opdringerig. Als ze lijken resistent te praten, laat het gaan en hen met rust laten, tenzij je echt weet hen en voelt dat je kunt vragen. Zij zullen dan begrijpen dat je probeert om voor hen te zorgen en niet van uit dat je een nieuwsgierige persoon, wat je niet bent.
 4. 4
  Wees een goede luisteraar. Luisteren als andere mensen tegen u praten. Het is niet leuk om gewoon te negeren adviezen en verhalen van andere mensen. Als u vindt dat iemand wordt steeds onbeleefd of opdringerig, luister toch is het onbeleefd om op te staan ​​en te zeggen wat kijken ze gewoon in de ogen tijdens het luisteren en zwijgen, en nooit je handen op je mond of maak een onbeleefde gezicht als in de foto - het toont een veroordelende houding afleggen van de andere persoon, dus verander gewoon het onderwerp nadat ze hen hebben besproken.
 5. 5
  Wees hoffelijk. Zeggen altijd "alstublieft", "dank u" en "graag gedaan." Wees geduldig, oplettend en attent. Behandel mensen met respect. Zelfs als u niet in het bijzonder als iemand op het eerste, konden ze uiteindelijk een echt interessant en aardig persoon. Vergeet niet om altijd zeggen: "Excuseer me" in plaats van "MOVE". Vergeet niet: mensen zijn niet de grond dat je gewoon kunt spuug op, ze zijn levende wezens zoals jij. Als je respectvol naar die persoon zijn, zal die persoon meestal gedragen op dezelfde manier.
 6. 6
  Wees positief. Wees niet negatief of kritisch. Blijven zoeken naar het positieve in een bepaalde situatie. Vrolijken ze op. Er zijn twee kanten aan elke situatie: de positieve kant en de negatieve kant. Vergeet niet om nooit de staat de negatieve en altijd op zoek naar de positieve om eventuele problemen te voorkomen.
 7. 7
  Nederig te zijn. De sleutel tot prettig is te beseffen dat je niet "beter" dan iemand anders. Je bent een individu, maar iedereen heeft hun strijd, en aardig zijn voor elkaar maakt het leven voor iedereen beter. Niet opscheppen of hebben een hoge ego. Iedereen is gelijk. Maar nog steeds positief en helder.
 8. 8
  Aanbieden om te helpen. Als je iemand ziet worstelen of iets te doen, te bieden om te helpen, zelfs iets te doen zo eenvoudig als het dragen van een tas met boodschappen, of de deur te houden voor iemand. Je kan ook leuk zijn om de gemeenschap en de wereld door vrijwilligerswerk.
 9. 9
  Wees oprecht. Wees niet mooi als een middel tot een doel. Als u wilt gewoon leuk om zodat u kunt voorkeursbehandeling krijgen, het is precies het tegenovergestelde van aardig zijn-het is misleidend, ondiep en wreed. Wees aardig omdat je wilt om terug te kijken op je leven en weten dat je een aardig persoon, ongeacht wat. Wees aardig omdat je het gevoel alsof je vrijwillig wilt.
 10. 10
  Praat niet over andere mensen en niet over een onderkruiper niet. Proberen aardig te zijn voor iedereen. Ook, wees niet twee-geconfronteerd door te praten over mensen die je vertrouwt. Doe nooit roddelen over andere mensen die je niet wilt. Het komt altijd terug zodra ze horen wat je hebt gezegd.
 11. 11
  Doe die kleine dingen. Die kleine, alledaagse dingen, zoals het vasthouden van de deur voor een leraar die je niet kent, of glimlachen naar iemand die is niet altijd leuk om je-die kleine kleine dingen die niet lijken te veel uit, maar op het einde, kom je af als een veel leukere persoon en je laten ook zien dat je oprecht en oprecht zorg.
 12. 12
  Zorg ervoor dat u zo mooi als ze zijn voor jou. Als je vrienden geven je een cadeau iets zeggen eerlijk gezegd positief over, zelfs als je het niet leuk vind en zorg ervoor dat je niet iedereen die je niet bevalt vertellen. Het zal eindigen in een val uit, en zorg ervoor dat als je niet heb ze een cadeautje vertel ze niet in een vreselijke stem zou ik het niet noemen helemaal!
 13. 13
  Volwassen worden. Als iemand wordt voor u betekenen nog steeds aardig tegen ze. Brengen niet zelf tot op hun niveau door te worden verstaan ​​terug naar hen. Ze kunnen je drift te krijgen en te stoppen wordt voor u betekenen, praat met ze netjes, zodat ze niet nemen een verkeerde manier.
 14. 14
  Hen niet kwetsen. Als jij en je broer vechten niet sloegen hem tot het punt waar hij huilt. Wees aardig voor hem en laat hem zijn gang gaan.
 15. 15
  Probeer mensen te complimenteren. Niet compliment op een dagelijkse basis om dezelfde mensen of anders zullen ze denken dat je probeert te "boter hen" alvorens om een ​​gunst. Alleen compliment als je echt meent.

Tips

 • Slechte taal, roddelen, zeuren, egoïsme en hebzucht zich niet mengen met aardig zijn.
 • Als je zit, en je ziet een oudere, zwanger, ziek persoon, of iemand met een baby of kleine kinderen staan, bieden ze je stoel als er geen andere vrije plaatsen in de buurt.
 • Proberen om er goed uitzien. Het klinkt stom, maar het werkt! Probeer goed te ruiken. Probeer ook stil te zijn, niet te rustig of je zal overkomen als onbeleefd, maar als je te hard mensen zullen denken dat je het stelen van de schijnwerpers!
 • Als je geïrriteerd door iemand proberen te onthouden ze zijn waarschijnlijk niet van bewust dat ze worden vervelend. Blijf positief.
 • Proberen om iets leuks, elke dag doen. Anoniem of niet. Het zal brengen uw stemming en zal iemand anders zijn dag te maken. Het is veel gemakkelijker om aardig te zijn als je gelukkig bent.
 • Als je echt worstelen met aardig zijn tegen iemand die je echt niet wilt, ga dan stel je die persoon echt pijn of huilen. Als je denkt dat "serveert ze recht" dan moet je dieper denken. Als je zou proberen om ze te troosten of op te slaan, die meestal veranderingen hekel aan zorg.
 • Onderschat nooit de kracht van optimisme, maar op hetzelfde moment, kunt u een grap op een grappige manier om je meer of net iets onverwachts doen kraken zolang je het tegen te gaan met een veel positieve gedrag ook. Grappig kan zeker tegenkomen zo mooi.
 • Vergeet niet met vulgaire taal zal een zeer goede indruk te maken
  1. Als u nog terecht in een argument zijn de verstandige en volwassen is en luister en probeer de anderen te kalmeren om het veranderen van een kinderachtig argument om een ​​volwassen discussie, maar het probleem op te lossen zonder dat het te negatief of gemiddelde.
 • Lach niet om fouten van andere mensen en niet wijzen op hun fouten te hard. Het is oke om grap, natuurlijk, maar gebruik je gezond verstand, denk na over wat je gaat zeggen, en te overwegen het feit dat alleen maar omdat je niet mag worden beledigd door een bepaalde reactie, konden anderen.
 • Onthoud altijd de gouden regel: behandel anderen zoals je zelf behandeld wilt worden. En respecteren om wie ze zijn. ze niet veranderen. Hoewel sommige mensen niet aardig tegen je kan zijn op het eerste, zullen ze rond uiteindelijk komen.

Waarschuwingen

 • Terwijl aardig, wees niet een totaal lachertje. Compromis is goed, maar verwacht eerlijk worden behandeld. Wees niet bang om op te komen voor wat juist is en aarzel niet om iemand te verdedigen. Als u vindt dat u bent wezen attent van iemands tijd, maar ze zijn het niet attent van jou, buigen als respectvol als je kan en maak jezelf schaars.
 • Wees ook voorzichtig glimlachen of zeggen hallo aan iemand die je een slechte achtergrond met... het kan averechts werken en ze kunnen denken dat je wezen sluw en ze kunnen antwoorden met een niet erg aardig commentaar.
 • First Impressions worden vaak gezien als de meest memorabele, op een manier waarop ze zijn, maar de tweede en derde indruk telt ook, dus profiteren van dat, beseffen dat je nog een kans! Ook, wees attent dat anderen zenuwachtig kunnen zijn en de beste eerste indruk niet maken, vaak verlegen introverte loskomen als afstandelijk. Reik uit naar de verlegen, kijkt ze in de ogen. Wees de verandering die je wilt zien in de wereld. "Als je niet de beste eerste indruk elke keer te maken, ik weet zeker dat je begrijpt tweede kansen." (Nora C W.)
 • Je hebt misschien gehoord dat 'Het maakt niet uit wat iemand eruit ziet, maar het is wat aan de binnenkant die telt ". Dit is gedeeltelijk waar, maar je hebt een kans om iemand te ontmoeten hebben. Als u barbaarse bent de eerste keer, dat is hoe je zult worden gekend. Als u vriendelijk de eerste indruk, zullen mensen weten dat je zo aardig en oprecht.
 • Leer hoe u voorzichtig en subtiel iemand te laten weten dat je alleen maar aardig, die trouwens niet is de makkelijkste om te doen, maar het zal voorkomen dat een hoop miscommunicatie. Ga niet over de top met aardig zijn, omdat mensen zullen denken dat je alleen doet het voor jezelf.
 • Vergeet niet om op te staan ​​voor anderen, en niet roddelen over hen.