Wkanl

Hoe je die tolereren heb je een persoonlijkheid botsing met

Het kan moeilijk woont of werkt met mensen die hebben zeer verschillende persoonlijkheden van je. Hier zijn enkele ideeën.

Stappen

Hoe je die tolereren heb je een persoonlijkheid botsing met. Niet het adres van de situatie, maar het vinden van een manier om de gevoelens los.
Hoe je die tolereren heb je een persoonlijkheid botsing met. Niet het adres van de situatie, maar het vinden van een manier om de gevoelens los.
 1. 1
  Niet het adres van de situatie, maar het vinden van een manier om de gevoelens los. Dit is de typische disfunctioneel "ontluchting" of aanpak "schoppen de hond". Het vereist geen verandering in de situatie, maar heeft op lange termijn de kosten voor de mensen van wie u het meest, maar met wie je hebt geen persoonlijkheid duel.
 2. 2
  Over-adres van de situatie. Vind de maximale gedrag van uw kant, zodat u kunt de meeste verandering in te stellen, en doe het. Dit is zelfs meer dan disfunctioneel idee # 1 en het kan zeer hoge korte en lange termijn gevolgen hebben. Als u mondeling misbruik je moeder-in-law of uw collega's vind je jezelf uit een baan, of bitter vechten met je partner voor de komende 10 jaar (ervan uitgaande dat je getrouwd blijven zo lang).
 3. 3
  Begrijp jezelf, en pakken zelf. Woede en frustratie komen van onvervulde verwachtingen. Er is een oud gezegde "Expectations minus realiteit evenaart teleurstelling". Als je kunt krijgen tot de kern van wat je verwacht dat niet wordt geleverd, en verander het zodat het past bij de werkelijkheid, en worden oke het gezelschap van die mensen hebben van uw nieuwe set van verwachting, dan kunt u deze situatie aan te pakken op je eigen. Dit is geen slechte oplossing, maar het kan nog problematisch zijn. Er zijn een aantal verwachtingen die legitiem zijn, en als je familie of collega hen niet ontmoeten, soms kunnen ze in de verkeerde.
 4. 4
  Overweeg mediation. De meeste psycholoog / therapeut bedrijven bieden mediation. De meeste bedrijven gezondheid plannen of human resource afdelingen doen ook. Je zou kunnen proberen deze. Krimpt soms helpen, maar het is geen garantie. Wie heb je rundvlees met misschien wel zeer schuldig dat je suggereerde het krijgen van een Shrink's hulp. HR houdt meestal op zoek naar redenen om brand mensen, zodat het gebruik ervan zou kunnen helpen, zou hr krijgen om te kijken naar uw collega ontslaan, of zouden ze te krijgen kijken om u te ontslaan. Soms is een goede vriend, pastor / imam / priester type kan helpen met mediation. Kijk voor iemand die proefondervindelijk heeft gelopen door beide kanten van de kwestie, omdat ze relevante wijze kunnen spreken beide partijen.

Tips

 • Snijden banden kan inhouden wederzijdse vrienden verliezen. Houd hier rekening mee voordat je handelt.
 • Verantwoordelijkheid nemen voor je daden, maar laat niemand (inclusief uzelf) kwalijk nemen valselijk.
 • Herken wanneer positieve maatregelen (zoals in de vorige tip) niet kan werken. U bent uiteindelijk de rechter van uw situatie. Daarom moet u wijselijk kiezen voordat u op impuls alleen. Neem wat (maar niet te veel) tijd om dingen door te denken alvorens te handelen.
 • Het is goed om vriendelijk, liefdevol, zacht en zacht. Het kan moeilijk lijken, maar dit is soms beter dan meer negatieve en / of permanente maatregelen.

Waarschuwingen

 • Zorg ervoor dat je weet wat je aan begint. Lange termijn oplossingen voor problemen op korte termijn zijn gevaarlijk.
 • Probeer te onthouden, is het misschien een goed idee om de mensen met wie je persoonlijkheid lijkt te botsen tolereren niet.
 • Als iemand (inclusief jezelf) is herhaaldelijk of voortdurend respectloos, onbeleefd, bedreigend of gewelddadig tegen je dan zou het beter zijn om het probleem definitief op te lossen. Bijvoorbeeld: Het krijgen van een scheiding, stoppen met je baan of het overschakelen naar een andere afdeling binnen het bedrijf, sloop, bewegen, en het afsnijden van alle banden en contacten met de persoon.