Wkanl

Hoe je acrylnagels doen

Waarom krijg je acryl nagels gedaan op een nagelsalon, als je ze zelf kunt doen thuis voor de helft van de kosten? Alles wat je nodig hebt zijn een paar leveringen uit de drogisterij en beetje geduld. Hier is hoe u zelf een professioneel uitziende acryl manicure thuis.

Stappen

Hoe je acrylnagels doen. Overweeg een acryl nagel kit.
Hoe je acrylnagels doen. Overweeg een acryl nagel kit.

Het kopen van acryl nagel benodigdheden

 1. 1
  Overweeg een acryl nagel kit. Als dit de eerste keer is het doen van uw eigen acryl nagels, kunt u beginnen met een kit. Kits bevatten alles wat u nodig hebt om aan de slag en worden geleverd met gedetailleerde instructies om u te helpen de look die u wilt.
 2. 2
  Besluiten de leveringen afzonderlijk te kopen. Voor meer controle over het uiterlijk van uw acryl, wilt u misschien de leveringen afzonderlijk te kopen. Op deze manier zul je ook bereid zijn wanneer het tijd is om acryl opnieuw na uw nagels groeien. Ga naar een schoonheidszaak winkel en koop de volgende benodigdheden:
  • Acryl nagel tips en nagel lijm. De tips zijn meestal vrij lang, waarmee u trimmen en vijl ze naar beneden om de vorm en grootte die u wenst.
  • Acryl nagelknipper en bestanden. Regelmatige klippers en bestanden zijn niet zo effectief op acryl nagels.
  • Acryl vloeistof en acryl poeder. Deze stoffen worden gemengd acrylnagels maken.
  • Acryl kom en acryl penseel. Je moet deze leveringen te mengen tot de acryl en toe te passen.

Het krijgen van je nagels klaar

 1. 1
  Verwijder oude nagellak. Acryl moet worden aangebracht op schone nagels, dus verwijder je oude nagellak voordat u aan de slag. Gebruik op basis van aceton nagellak remover om het opstijgen. Als je oude acryl nagels of gels te verwijderen, week ze in zuivere aceton om ze te verwijderen.
 2. 2
  Knip je nagels. Om een ​​goede uitvalsbasis voor de acryl bieden, gebruik dan een nagelschaartje of nagelknipper om uw natuurlijke nagels knippen tot een kort, zelfs, beheersbaar lengte. Gebruik een nagelvijl om ze zelfs uit.
 3. 3
  Vijl het oppervlak van je nagels. Gebruik een zachte nagelvijl aan het oppervlak van je nagels wat ruwer en minder glanzend maken. Dit zorgt voor een beter oppervlak voor de acryl te houden aan.
 4. 4
  Verleg je nagelriemen. U wilt de acryl te hechten aan uw natuurlijke nagels, niet je huid. Duw je nagelriemen of knip ze te houden uit de weg terwijl je jezelf een manicure.
  • Gebruik een metalen of houten bokkenpootje terug duw je nagelriemen. Als u niet beschikt over een bokkenpootje, kan een houten popsiclestok worden vervangen.
  • Het is makkelijker om terug te duwen nagelriemen als ze zacht en nat, in plaats van droog. Geniet van je vingers in warm water voor een paar minuten voordat u de cuticula pusher.
 5. 5
  Gebruik de nagel primer. Dit verwijdert het resterende vocht en oliën van je nagels om ze klaar zijn voor de acryl te krijgen. Als olie blijft op je nagels, zal de acryl niet plakken.
  • Gebruik een katoenen bal aan het oppervlak van je nagels met de primer zorgvuldig wrijven.
  • Nail primer wordt met een methacrylzuur, dat kan branden. Wees voorzichtig niet te veel te gebruiken of te krijgen op uw huid.

Toepassing van de acryl

 1. 1
  Toepassen van de tips. Vind de juiste maat tip voor je nagel. Als de tip niet perfect passen bij uw nagel, deze indienen neer op maat. Plaats een schar van lijm op de tip en toepassen op uw natuurlijke nagel, zodat de onderkant van de acryl tip is gecentreerd halverwege het oppervlak van je nagel. Houd het in de plaats voor vijf seconden om zodat de lijm drogen.
  • Als u per ongeluk gelden de nagel tip krom, laten weken in water voor een paar minuten om het te verwijderen, drogen ze je nagel en opnieuw de nagel tip.
  • Zorg ervoor dat de lijm stroomt niet op uw huid.
 2. 2
  Verkrijg de acryl materialen klaar. Giet de vloeistof acryl in de acryl schaal en giet er wat poeder in een apart schaaltje. Acryl is een sterke chemische dat dampen die, zo kan giftig zorg ervoor dat je werkt in een goed geventileerde ruimte produceert.
 3. 3
  Laad de acryl penseel met acryl. Dompel de kwast in de acryl schotel naar het einde met acryl bevochtigen. Borstel het tegen de zijkant van de kom om overtollige vloeistof te verwijderen. Voer de borstel door de acryl poeder zodat een kleine, vochtige bal verzamelt het einde van de borstel.
  • Het kan zijn dat een paar keer oefenen om de juiste verhouding van vloeistof tot poeder acryl bereiken. Het bolletje acryl mengsel moet vochtig en smeerbaar, maar niet te nat.
  • Heb papieren handdoeken handig in het geval je nodig hebt om borstel uit extra vocht.
 4. 4
  Breng het mengsel op je acryl nagels. Begin bij de 'smile line, "de onderste rand van de acryl tip. Vlak de acryl bal over de lijn en borstel het tot aan de tip. Verspreid het snel en soepel, zodat de overgang tussen je natuurlijke nagel en de acryl tip is glad. Herhaal dit met alle tien nagels.
  • Als u de acryl correct toe te passen, moet er een flauwe bocht, in plaats van een harde lijn, waar de acryl tip voldoet aan uw natuurlijke nagel zijn. U kan nodig zijn om meer dan een bal van acryl per nagel te gebruiken om dit te bereiken.
  • Weet de acryl om je nagelriemen niet van toepassing. Het moet een paar centimeter boven je nagelriem beginnen, zodat het voldoet aan je nagel, niet je huid.
 5. 5
  Laat de acryl droog. Het duurt slechts ongeveer tien minuten voordat de acryl volledig is ingesteld. Test het door te tikken op het oppervlak van je nagel met het handvat van uw acryl penseel. Als het maakt een klikkend geluid, het is klaar voor de volgende stap.

Afwerking van de nagels

 1. 1
  Vorm aan de uiteinden. Nu de acryl heeft ingesteld, kunt u de acryl nagelknipper en een cursus nagelvijl gebruiken om de vorm van de tips en knip ze op de gewenste lengte. Gebruik buffer om buff het oppervlak van de nagels.
 2. 2
  Verf je nagels. U kunt een laag van duidelijke polish te gebruiken of ervoor kiezen om ze te schilderen met gekleurde nagellak. Breng de polish om de gehele nagel om een ​​gladde, vlakke ondergrond te creëren.
 3. 3
  Onderhouden van uw acryl nagels. Na ongeveer twee weken, zal uw nagels groeien. Kiezen om ofwel opnieuw acryl of verwijder de acryl van je nagels.