Wkanl

Hoe je blauwe of groene haarverf uit haar te verwijderen zonder bleken

Als je geverfd haar overal langs de blauw / groene spectrum zijn vervaagd dan kunt u voorkomen dat dure reizen om te zien een professional hoeven te worden of kleurstofverwijderende producten te kopen voor je haar met een eenvoudige, maar iets langere methode.

Dit houdt in gaan door het kleurenwiel van blauw naar rood haar, die gemakkelijk kan worden gedekt met de winkel koopt meer duurzame rode haarverf, die altijd donkerder dan de levendige kleuren van merken als Stargazer, routebeschrijving en Manic Panic. Als u op zoek bent naar een snelle oplossing dan een aantal van deze kan nuttig zijn voor jou ook wel.

Stappen

Hoe je blauwe of groene haarverf uit haar te verwijderen zonder bleken. Leer het kleurenwiel.
Hoe je blauwe of groene haarverf uit haar te verwijderen zonder bleken. Leer het kleurenwiel.
 1. 1
  Leer het kleurenwiel. Als u wilt om zich te ontdoen van fading groenachtig haar (omdat de meeste blues verdwijnen naar een vreemde groene ongeacht het merk), dan kunt u werken met het kleurenwiel. Als je blauwe kleurstof overblijft, is dit het moment om het te gebruiken. Zo niet, koop dan een blauw-paarse haarverf, zoals Routebeschrijving omdat dit de neiging om een ​​kortere levensduur dan Manic Panic contrastvloeistof. Houd in gedachten dit is geen quick fix, maar een goede oplossing op langere termijn.
 2. 2
  Was je haar met een anti-roos shampoo zoals het hoofd en schouders, wat geweldig is voor het strippen kleur van haar is. Als je van het verven je haar en zijn niet wanhopig om je haar bruin verven voor werk of een andere reden, dan kunt u gewoon gebruik maken van je normale shampoo of zelfs kleur te beschermen shampoos en conditioners om de kleur te behouden. Wanneer uw blauw-paars haar kleur begint te vervagen, kunt u vervolgens verplaatsen naar een donker rode kleurstof en meng het met een paarse kleurstof weer, dat is wat ik deed als de resulterende paarse was een mooie kleur.
 3. 3
  Nogmaals, (je kunt het proces versnellen als je ervoor kiest, zoals hierboven) je nodig hebt om de vervagende kleur verven met een rode kleurstof van uw keuze, om de overgang te maken door op de rode (en meer sociaal aanvaardbaar!) Kant van de kleurenwiel. Dit kan vervolgens eenvoudig worden afgedekt met winkel-kocht kleurstoffen al een rode zal het optimale resultaat opleveren. Als u wilt dat de 'normale' haarkleuren dan kunt u het rode bedekken met een warme bruine en ga donkerder na verloop van tijd of als u wenst om een ​​heldere haarkleur houden dan kunt u gemakkelijk bleekwater over de rode als het is vervaagd, of blijven gebruiken het kleurenwiel in uw voordeel en meng er met aangrenzende kleuren om een ​​unieke kleur met minimale inspanning.

Tips

 • Deze methode is geweldig als je de tijd hebt om je haar kleur geleidelijk veranderen, en zal de behoefte aan bleken uit kleuren die u niet wilt ontkrachten.
 • Om het proces te versnellen, je haar een paar keer wassen met een anti-roos shampoo, omdat deze remove kleur zeer efficiënt, net als afwasmiddel als u uw haar te wassen en krijgen een goede schuim erop. Spoel grondig en zorg ervoor dat je conditie van je haar goed wanneer u klaar bent met wassen als het erg droog is anders zal zijn, en de kans op breken.
 • Als u worstelt voor geld en willen niet te veel kleurstof kopen dan gebruiken tot alle oude potten die je hebt van blauwe en meng met een rood tot paars te krijgen, en blijven toevoegen rood om het over een paar verven sessies (indien je wast je haar elke dag normaal gesproken dan de kleurstof meestal verdwijnt elke twee weken.) Het belangrijkste principe van deze methode is om te gaan door paars om naar rood, en het kan worden gedaan met een paar potten van rode en paarse kleurstof, meer als je haar langer. Spelen rond en zie welke kleuren je kunt krijgen door elkaar mengen van de kleurstoffen. Het kan altijd worden aangepast en is leuk om te doen. Ik adviseer mengen blauw en paars in eerste instantie dan rood en paars als dit maakt meer egale kleur veranderen, maar voel je vrij om te experimenteren.

Waarschuwingen

 • Even NIET proberen om gewoon bleekwater uit de blauwe of groene op uw eigen, kan het niet worden gedaan in een behandeling en meerdere pogingen kan je haar vernietigen. Ik moest veel van mijn haar afgesneden van meer dan bleken vanwege dit hebben, en ik betaalde mijn bleken gedaan op een haarstylisten te krijgen. Niet alle kappers zal hetzelfde zijn, maar gewoon voorzichtig zijn.
 • Het is altijd de moeite waard dragen oude kleren en putting handdoeken neer als je het verven van je haar. Paarse banken niet in goede aarde bij verhuurders als zij begonnen crème.
 • Probeer NIET en verven over blauw of groen haar met winkel gekocht kleurstoffen zoals bruin en zwart. Het zal hen erg donker te maken en hebben een blauwe tint aan hen.