Wkanl

Hoe je vrijheid spike je haar

Liberty Spikes is een manier van stylen van je haar in dikke, rechtopstaande stekels zoals die op het Vrijheidsbeeld de kroon. Als je een punk, het maken van een kostuum, of gewoon wilt deze coole kapsel, check this out.

Opmerking: Liberty spikes zoals hier beschreven zijn anders dan een mohawk. Mohawks worden getoond

Stappen

Hoe je vrijheid spike je haar. Nog wat foto's van de vrijheid spikes online of van anderen, zodat u kunt zien hoe het eruit ziet wanneer het wordt gedaan.
Hoe je vrijheid spike je haar. Nog wat foto's van de vrijheid spikes online of van anderen, zodat u kunt zien hoe het eruit ziet wanneer het wordt gedaan.
 1. 1
  Kweek je haar lang. Het wordt aanbevolen om het haar in ieder geval aan uw ogen aan de voorkant, mogelijk langer in de rug hebben, zodat uw spikes zal worden als duurzaam en in-your-face mogelijk. Langer haar in de rug wordt aanbevolen omdat de pieken in de zijkanten en achterkant van je hoofd uit te steken horizontaal en zal niet zo merkbaar. Sinds de intense styling bij te houden die felle kapsel up kan stunt zijn groei, groeien je manen uit voordat u eventuele andere stappen.
 2. 2
  Nog wat foto's van de vrijheid spikes online of van anderen, zodat u kunt zien hoe het eruit ziet wanneer het wordt gedaan. Terwijl u stekelige, gebruik de foto's als referentie. Kijk eens naar deze nauw, ze zijn je beste gids over hoe het eruit moet zien. Jorge, van de band The Casualties, heeft een groot hoofd van vrijheid spikes ten minste een keer gehad. Zo heeft Benji Madden van Good Charlotte, dat wel. Misschien wilt u een Google image search te doen op een van hen of op "vrijheid spikes", "vrijheid spiked haar", enz.
 3. 3
  Verkrijgen van een sterk product. De meeste commercieel beschikbare hair styling producten hebben niet genoeg kracht om je haar te houden in vrijheid spikes voor een redelijke hoeveelheid tijd. Andere "producten", namelijk dingen als knox merk gelatine, school lijm (bij voorkeur de duidelijke vorm) en zogenaamd eiwitten zijn veel beter voor het houden van haar omhoog. Het ding met knox gelatine is dat je het moet perfect of stukjes ervan zal worden achtergelaten mengen.
 4. 4
  Kam je haar. Bevrijden van eventuele klitten en onzin. Zorg ervoor dat u een schoon hoofd omdat vet haar niet lijkt te werken ook.
 5. 5
  Rechtzetten! Je hoeft niet, maar het zorgt ervoor dat het een stuk makkelijker als je dat doet.
 6. 6
  Gedeelte van je haar in spikes met paardenstaart houders of haar clips. Voordat er enige lijm in je haar, kunt u herschikken of resize hen alles wat je wilt. Maak ze dus ze zijn allemaal over je hoofd, zijn van gelijke grootte, en zijn dik genoeg om staande te blijven. Verhouding is de sleutel.
 7. 7
  Tease je haar. Ongedaan een elastiekje en trek je haar hard genoeg om te dragen je hoofdhuid verhoogt BARELY ermee. Maak het niet al pijn doen. Oke ja goed, krijgen een kam en aan de voet van de over te spike kam het naar beneden en dan naar boven (voor degenen die niet weten hoe om haar te plagen) zijn. Plagen helpt het opblijven. Je weet wanneer je klaar want als je laat gaan van je haar, moet het gepest sectie stick omhoog. De plagen creëert een sterke basis. Niet meer plagen dan een centimeter van je spike.
 8. 8
  Het hebben van een vriend of familielid helpen, dik toepassen gekozen product op de eerste piek. Begin aan de onderkant, die het dichtst bij je hoofdhuid, en werk je weg omhoog. Besteed speciale aandacht aan de basis, want het is wat houdt de piek staan, maar zorg ervoor dat de hele spike erg goed.
 9. 9
  Föhnen de spike je gewoon product toegevoegd aan tot kleverig. Het zal waarschijnlijk niet ergens in de buurt helemaal droog zijn, maar moet je nu blijven op zijn eigen.
 10. 10
  Herhaal de stappen vijf en zes voor alle spikes je van plan bent te maken. Nogmaals, moeten ze over je hoofd, lang, en dik.
 11. 11
  Controleer of de tips zijn puntig. Als ze niet (ze zien er niet uit alsof ze konden stab iemand) zet een beetje water op de top en passen meer product, draaien net genoeg om de haren samen te komen.
 12. 12
  Nadat alle spikes zijn up, föhnen je haar nog meer. Hoewel de instructies kunnen zeggen tegen het, moet de föhn binnen een paar centimeter of bijna je haar aanraken. Als u Knox gelatine gebruikt als een product, gebruikt u de instelling "cool", zodat het zo snel mogelijk zal versterken.

Tips

 • Liberty Spikes steeds moeilijker op te zetten en te houden solide hoe langer ze krijgen. Deze niet bij meer dan je aankan zijn.
 • Harder gelijk beter, om botweg te zeggen. Het kan veel van het product en de tijd nodig hebben, maar geloof me, het is het waard. Ze zien er veel beter en blijven langer.
 • Wetter-producten, zoals gel (niet aanbevolen) of eiwitten, zal ook uw haren flop als je teveel van toepassing. U zult waarschijnlijk moeten dit veel product toe te passen, dus heb een vriend klaar met meer product, een föhn, nog meer producten, en de föhn weer.
 • Heb je vrijheid spikes niet opgemaakt elke dag. Het duurt een verrassend groot deel van de tijd te kunnen doen totdat je wennen aan het proces. Als u een brutowinst door niet douchen, gewoon te slapen op je gezicht en houd je hoofd uit het water in de douche.
 • Maak uw spikes steken recht omhoog en uit je hoofd op alle hoeken. Ze zien er vele malen indrukwekkender.
 • Een vriend of familielid die je vertrouwt om je te helpen. Ja, dit is een parafrase van stap acht, maar dit kapsel is bijna onmogelijk zonder hulp.
 • Knox gelatine is een van de moeilijker te gebruiken producten. Andrew Dexter heeft een gids geschreven op het op http://texasdex.com:1234/adexter/knox.html
 • Misschien wilt u een waterdichte stoel voor de douche te krijgen. Deze pieken duren een zeer lange tijd om eruit te komen.
 • Rave # 4 en Got2b Gelijmd Stralen Freeze Spray zijn vermoedelijk hoge kwaliteit haarspray.
 • Zorg ervoor dat u de hele spike goed bedekt met product te krijgen.
 • Na het stylen en te laten drogen, (meestal tussen de dertig minuten en twee uur) je haar moet voelen kogelvrij of in ieder geval heel hard. Als het voelt helemaal zacht, normaal, flexibel op enige wijze, of alsof je net geleerde en gestyled het normaal, je deed het verkeerd. Neem een ​​douche, uitwassen van de zielige "spikes" je net gemaakt en beginnen vanaf stap vier.
 • Draag een button down shirt. Liberty spikes zijn "lange, dikke, rechtopstaande spikes" (zie http://en.wikipedia.org/wiki/Liberty_spikes ) en je niet wilt hebben om uw overhemden strekken zich uit over je haar (pijnlijk) elke dag.
 • Evenredige spikes opblijven beter dan andere. Bijvoorbeeld, als je een acht inch spike, moet de basis zijn ongeveer 2 centimeter in diameter. Als het te dun is, zal het zwak en moeilijker om te blijven, ook al zal er goed uitzien. Een piek die te dik is zal nemen te veel van je haar, en moeilijk om staande te houden zal zijn.

Waarschuwingen

 • Dit kapsel is niet voor bangeriken.
 • U kunt een hoop vreemde blikken van willekeurige mensen je zien te krijgen.
 • Dit type van spikes neemt een zeer lange tijd aan de lucht drogen en zal hoogstwaarschijnlijk flop zonder het gebruik van een föhn.
 • Knox gelatine droogt snel en niet zijn greep los te maken. Werk snel, en slechts een spike tegelijk toe te passen.
 • Als je bij je ouders woont, bespreek alle belangrijke haren veranderingen met hen.
 • Als u ervoor kiest om haarlak te gebruiken op alle, doe het niet in een afgesloten ruimte vanwege de rook.
 • Met je haar zo hard, en niet douchen het uit elke nacht, moet u een slaapplaats die niet interfereert met het 'te doen vinden.
 • Liberty Spikes zijn zeer moeilijk om eruit te komen in de douche. Gebruik geen van deze methoden voor een eendaagse procedure.
 • Wees voorzichtig bij het gebruik van een föhn om brand of elektrische schokken te voorkomen.
 • Hairspray is brandbaar. Rook niet in de buurt van open vuur tijdens of kort na het ophangen van uw spikes.

Dingen die je nodig hebt

 • Een product (zie stap 3)
 • Blow Dryer
 • Lange-ish hair
 • Hairspray (optioneel)