Wkanl

Hoe je stijl taille lengte haar

Groeiende extreem lang haar vereist discipline. Nu dat je het hebt, hier is hoe stijl het.

Stappen

Hoe je stijl taille lengte haar. Borstel je haar goed en plaats het in een (overdekt, metalen gratis) elastiek bij de nek van je nek.
Hoe je stijl taille lengte haar. Borstel je haar goed en plaats het in een (overdekt, metalen gratis) elastiek bij de nek van je nek.

Alledaags

 1. 1
  Borstel je haar goed en plaats het in een (overdekt, metalen gratis) elastiek bij de nek van je nek.
 2. 2
  Vlecht je haar in een driedelige vlecht en verplaats de paardenstaart houder beneden naar de onderkant van de vlecht vast te zetten.
 3. 3
  Wikkel je vlecht rond je hoofd, en speld het vast met haarspelden.
 4. 4
  Speld het eind onder het begin van de vlecht zodat het niet zien. Voel je vrij om te versieren met haar sieraden, bloemen, of zelfs antieke hoed pinnen als je wilt, of breien een driehoekige hoofddoek uit glanzend lint garen en bind het rond je hoofd met de vlecht met een beetje. Deze stijl heeft het voordeel van de distributie van het gewicht van uw lange haar rond je hoofd (kan hoofdpijn verminderen).


Een andere manier om stijl:

 1. 1
  Borstel je haar en een aparte helft van de haren op de bovenkant van je hoofd en zet in een paardenstaart (maar trek ze niet helemaal door, laat wat van het haar niet-getrokken door dus het geeft het meer volume), dus je haar op de boven-en onderaan.

Formeel

 1. 1
  Borstel je haar goed en zet het vast met een elastiekje aan de nek van je nek.
 2. 2
  Plaats je hand achter je hoofd en bereiken door je haar, in het midden en net boven het elastiekje. Pak je paardenstaart en haal deze door de opening de hand gemaakt. Herhaal dit tot je haar is in een vette worst vorm en de uiteinden zijn een paar centimeter lang.
 3. 3
  Plooi de uiteinden achter het broodje en speld veilig met bobby pinnen.


Een andere manier om stijl: U zult haar stokken nodig voor deze!

 1. 1
  Volg de andere manier om stijl nummer een boven en trek de pony helemaal door deze tijd.
 2. 2
  Draai haar in een paardenstaart tot hij krult terug op zichzelf, wikkel rond in een broodje.
 3. 3
  Houdt haar strak plaatst eerst haar stok, met behulp van een weven motie van in-en-out horizontaal over het hoofd door het broodje tot hij houdt zich op zijn plaats.
 4. 4
  Steek vervolgens de tweede haar stok, deze keer in een hoek van 45 graden, in tussen het noorden en het oosten, op dezelfde manier waarop je deed met de eerste met een weverij beweging totdat hij op zijn plaats houdt.
 5. 5
  Nu de bovenste helft wordt gedaan, kunt u uw haar laten als dat als je wilt, of verder naar de volgende stap...
 6. 6
  Neem het haar op de onderste helft en halveer het, een helft elke kant.
 7. 7
  Dan, de helft van deze en plaats te houden losjes met haarbanden om ze buiten te houden van uw weg, terwijl u werkt.
 8. 8
  Vlecht elk kwartaal van het haar en laat ongeveer 4 centimeter van de uiteinden en stropdas op zijn plaats met haar bands of uw favoriete clips!
 9. 9
  Drapeer het vlechten van uw voorkant, twee aan elke kant.
 10. 10
  Voeg wat mooie clips of decoraties om je haar als je wilt!

Tips

 • Eet veel vitamine-bevattende groenten en fruit, en veel eieren en olijfolie. Veel water drinken. (U kunt ook eieren, olijfolie en goede ale rechtstreeks van toepassing op uw haar. Laat in 20 tot 30 minuten en grondig te wassen.) Get matige lichaamsbeweging.
 • Krijg je een badmuts en gebruik het! Zet je haar in het wanneer je conditie het aan de conditioner te houden van het uitwassen van het eindigt waar u het meest nodig hebben.
 • Wanneer je je haar wassen, gelden de shampoo op je hoofdhuid alleen (niet de uiteinden wassen). Breng het alsof je vinger-haren kammen. Gebruik geen heet water op je haar.
 • Overweeg oliën uw haar als de uiteinden zijn droog: uitstrijkje een paar druppels jojoba-olie (of olijfolie) tussen je handen en breng het aan de lengte en de uiteinden van je haar, dan kam door. Experiment om de juiste hoeveelheid te vinden - het moet niet het gevoel vette of vlekken op uw kleding wanneer dit juist gebeurt, maar het zal je haar glanzend, zijdezacht en gezond te houden.
 • Snijd de uiteinden van je haar regelmatig, met behulp van een scherpe schaar.
 • Tot herverdeling van olie in je haar, borstel met een enorme, natuurlijke zwijn borstel elke dag. Borstel je haar ondersteboven, dan rechts-side up, ongeveer 20 slagen per stuk. Het voelt goed en het zal je haar glanzend en gezond te maken.
 • Heb je haar niet wassen meer dan twee keer per week. Een keer per week is waarschijnlijk het beste. U mag douchen vaker dan dat als je huid kan het staan, maar bedek je haar als je dat doet. Over-wassen is een goede manier om je haar te vernietigen. Helaas, zal je haar nooit meer haar best uitzien als je wast het elke dag.
 • Voor formele evenementen, de beste kapsel is met uw vers geborsteld haar versleten recht naar beneden je rug, bij voorkeur met een outfit die je schouders bloot laat. Draag een Egyptische-stijl kralen hoed of een zijden lint gebonden rond je voorhoofd voor contrast, als je wilt.

Waarschuwingen

 • Als je haar is erg dun (je paardenstaart is dunner dan een vinger), van mening dat lang haar is mooi, want het is een signaal van de lange termijn, stralende goede gezondheid. Een verschijning van de uitstekende gezondheid van een persoon met zeer dun haar misschien beter worden benaderd met korter haar.
 • Geloof nooit alles in schoonheid tijdschriften. Ze kunnen u aanmoedigen om te kopen en te gebruiken agressieve chemicaliën en hete werktuigen op je haar, niet om uw persoonlijke gezonde stijl passen. Dit gaat dubbel als je van Afrikaanse afkomst. Verzorg je delicate haar alsof het waren prima zijde kant dat uw overgrootmoeder gebreid.

Dingen die je nodig hebt

 • Soft-bedekte elastische haarbanden met geen metalen onderdelen, ze kunnen je haar blijven haken.
 • Zachte shampoo (kopen van goede kwaliteit spul - het duurt een lange tijd als je alleen je haar te wassen elke week).
 • Een uitstekende borstel met natuurlijke beervarkenshaar, zo groot als je kunt vinden.

Handige links