Wkanl

Hoe te voorkomen dat je in de problemen in een school gevecht

School gevechten worden veroorzaakt door vele dingen, maar leiden tot een onvermijdelijke uitkomst. Een van jullie of allebei geschorst en / of verdreven.

Stappen

Hoe te voorkomen dat je in de problemen in een school gevecht. Observeer je tegenstander.
Hoe te voorkomen dat je in de problemen in een school gevecht. Observeer je tegenstander.
 1. 1
  Observeer je tegenstander. Als het iemand die je niet kent, kijk op hun kenmerken. Je kunt niet echt rechtvaardigen van de eigen kracht van hun uiterlijk, maar zoeken naar dingen als een gespierde figuur, aangescherpt vuisten, en een blik van woede op hun gezicht. Als het iemand die je kent, en je denkt dat ze zijn sterker / zwakker dan jij, dan is deze stap overslaan. Dit is belangrijk om u te helpen de strategie die u zal gebruiken om hen te verslaan plannen.
 2. 2
  Zorg ervoor dat een leraar is watching. Als het gevecht begint en ze kijken, dan zullen ze splitsen. Als een leraar is alleen maar kijken naar je staat en tegenover elkaar, dan (s) hij zal niet weten een gevecht gaande is.
 3. 3
  Niet eerst aan te vallen. Het is essentieel dat de tegenstander gooit de eerste klap / schop, en dat de leraar ziet hem / haar doen. Zodra de leraar weet ze gooide de eerste klap, niet u, alleen dan kun je je aanval.

Tips

 • Heb getuigen om je onschuld.
 • Stappen 2 en 3 zijn van vitaal belang, want als de leraar weet de tegenstander gooide de eerste klap, zal u worden gerechtvaardigd als 'jezelf te verdedigen'.
 • Vergeet niet, zal de pester (of tegenstander) een excuus te hebben, zoals: "Maar hij eerst sloeg me, dat je niet op zoek toen hij dat deed." Het is belangrijk dat u spreken meteen, want de leraar zal waarschijnlijk geloven dat de eerste persoon naar voren te komen, en als je dit doet, zal de leraar waarschijnlijk je meer respect en dat is belangrijk.
 • Vergeet niet om een ​​excuus te hebben opgesteld, voor het geval u een 'oneerlijk' leraar. Het zou echt een excuus, als de tegenstander was een pestkop, of make-up een als: "Ik heb niet aan hem missen."
 • Als de tegenstander sterker is dan jij, laat de leraar zien de eerste klap van hem / haar, en weglopen, of, laat de tegenstander te verslaan u up (ouch!), dan zul je alle sympathie te krijgen en uit de problemen blijven.
 • Het is een feit, zelfs als een leraar niet zien de tegenstander te werpen de eerste klap, kan hij of zij nooit overwegen beide kanten van het verhaal. Het beste is om een ​​stap terug uit de strijd volledig.

Waarschuwingen

 • Houd in gedachten dat de school is niet de "echte wereld"; zelfs hoge scholieren in de leeftijd van meerderheid (niet aan die minderjarige te noemen) zijn zeer beperkt grondwettelijke rechten op school gronden (dwz huiszoeking en inbeslagneming, vrije meningsuiting, enz.), als beslist door het Hooggerechtshof. Met dat gezegd, heel voorzichtig zijn als je schorsing of royement heeft meer kans in de rechtbank om te worden aanvaard dan weerlegd, zelfs in geval van wettige zelfverdediging.
 • Steeds meer scholen hebben een "zero-tolerance"-beleid. In extreme gevallen, betekent dit dat, zelfs als je niet terug te slaan, zowel u (het slachtoffer) en de agressor (de pester) kan krijgen even opgeschort en / of verdreven, met name (maar niet altijd noodzakelijk) als je mondeling "uitgelokt" of "beledigd" de agressor. Een klap op je schoolplein "eer" door weg te lopen is altijd beter dan uitzetting.
 • Sommige scholen noemen de politie voor zelfs de meest kleine vechtpartijen of andere openbare uitingen van woede of agressie (dwz ponsen lockers, dingen gooien, enz.).
 • Pas op voor "nexus wetten" als je als alternatief kiest om te vechten tegen schoolterreinen. In veel staten, indien kan worden aangetoond dat het conflict en / of overeenkomst om te vechten is ontstaan ​​op school gronden, krijg je in dezelfde hoeveelheid van problemen met de school, naast de mogelijke problemen met de wet. Off-campus gevechten zijn ook gevaarlijker fysiek, voor de hand liggende redenen, en hebben meer kans op groep-tegen-groep vechtpartijen geworden.