Wkanl

Hoe te overtuigen je ouders om je te laten scholen schakelen

Wil je echt niet zoals de school je op en zijn wanhopig om te veranderen, maar je ouders zijn niet overtuigd? Lees dit en je zou in staat zijn om iets aan te doen.

Stappen

Hoe te overtuigen je ouders om je te laten scholen schakelen. Denk aan alle van de redenen waarom je wilt vertrekken, of het nu gaat om pesten, problemen met het onderwijs, niemand begrijpt je, (of gebrek daaraan), enz.
Hoe te overtuigen je ouders om je te laten scholen schakelen. Denk aan alle van de redenen waarom je wilt vertrekken, of het nu gaat om pesten, problemen met het onderwijs, niemand begrijpt je, (of gebrek daaraan), enz.
 1. 1
  Denk aan alle van de redenen waarom je wilt vertrekken, of het nu gaat om pesten, problemen met het onderwijs, niemand begrijpt je, (of gebrek daaraan), enz. Denk dat dit door in detail en ze herinneren. Schrijf ze neer als je wilt. Zorg ervoor dat u geen gebruik maken van een van deze redenen, tenzij ze zijn werkelijk waar.
 2. 2
  Maak een mentale notitie van wat je gaat zeggen tegen je ouders. Als u nog niet hebt hen verteld, zeg dan het recht naar buiten. Zeg tot hen: "Ik wil scholen te veranderen." Heb geen hints in dit stadium niet te maken, maar merken hoe ze reageren. Als ze lijken alsof ze begrijpen dan uitleggen waarom u wilt uw huidige school te verlaten. Als ze lijken boos dan laat het voor nu en kom terug naar het later.
 3. 3
  Als je ze al hebt verteld, maar ze zijn koppig, moet u overwegen de sympathie stemmen. Laat ze medelijden met je. Hoeft problemen niet uitgevonden, maar overdrijf het bestaande. Bijvoorbeeld, als je thuis komt van school gaan huilen of het nu echt of nep. Als je niet kan nep huilen dan gewoon lijken echt boos en depressief. Als ze je vragen wat er mis is zeggen: "Ik heb je al gezegd, maar je wilde niet luisteren." Dan hen te herinneren aan wat het eigenlijke probleem is.
 4. 4
  Uit te leggen in detail al uw redenen dan zeggen dingen als dat je ervan weerhoudt zich te concentreren op je schoolwerk, opzettelijk nalaten van een of meer van je examens als je moet als dat betekent dat veel voor u, tenzij ze zijn eigenlijk belangrijke examens. Zeggen dat je niet genoeg slaap meer. Maar liegen niet - baseren op de feiten. Vergeet niet, je bent niet liegen, je bent gewoon overdrijven over wat er al echt.
 5. 5
  Informatie vinden over andere scholen zou je overwegen om naar. Praat met je ouders over hen en misschien krijgen een prospectus te laten zien, zodat het kan helpen om het beter uit te leggen en te bewijzen aan hen dat je niet het verzinnen. Maak ze beter dan de school je bent al op klinken.
 6. 6
  Als u al eerder genoemd om je ouders maar ze hebben afwijzend geweest, dan moet je een andere aanpak te nemen. Als ze zien het niet zo veel van een probleem dat je hebt om ze te laten geloven dat het is. Gebruiken een aantal van de suggesties van de stappen 3 en 4. Een ander idee is om mensen die je kent van andere scholen noemen en praten over hun scholen om je ouders en ze klinken echt de moeite waard gaan.

Waarschuwingen

 • Niet iedereen vertellen totdat het laatste
 • Als er een ernstig probleem dat moet worden aangepakt of gestopt, vertel je ouders erover zelfs als het gênant.
 • Niet te veel liegen en doen een gewoonte van liegen of manipuleren van mensen elders in andere situaties niet maken. Het is verkeerd en de mensen zullen niet zoals jij voor.
 • Vertel ze de waarheid als je haat het, niet liegen en zeggen dat ik wil verhuizen want ik wil nieuwe vrienden te maken. Ze zullen je alleen laten voor ECHTE problemen.
 • Als het geld is een familie kwestie, druk dan niet op het.