Wkanl

Hoe maak je een jongen zoenen voor het eerst

Nu heb je de perfecte man te kussen gevonden, is het belangrijk dat je weet hoe en wat te doen. Goed kussen is echt belangrijk, maar gelukkig is het makkelijk als je goede gewoontes. Volg deze simpele stappen en je zult een pro in geen tijd!

Stappen

Hoe maak je een jongen zoenen voor het eerst. Zorg ervoor dat je een frisse adem.
Hoe maak je een jongen zoenen voor het eerst. Zorg ervoor dat je een frisse adem.

Deel een: vóór de kus

 1. 1
  Zorg ervoor dat je een frisse adem. Frisse adem is belangrijk voor kussen want je wilt de jongen geven zo veel excuses mogelijk te houden op zoenen. Probeer het gebruik van redders of pepermuntjes en borstel altijd je tanden voordat je hem te ontmoeten. Vergeet niet, slechte adem is niet het einde van de wereld, maar vermijd het als je kunt.
  • Probeer niet te eten sterk, kruidig, of knoflook eten voordat je hem ziet. Nogmaals, als je niet kunt vermijden, het is niet een groot probleem maar het is beter om het helemaal te vermijden.
 2. 2
  Zorg ervoor dat je op zoek bent naar goed. Je kunt niet altijd plannen wanneer en waar je een jongen te kussen, maar je kunt proberen te zijn voorbereid. Als je vrij en op een manier je je comfortabel voelt gekleed bent, heb je een veer in je stap. Dat betekent dat je meer zelfvertrouwen. Meer vertrouwen betekent dat er een grotere kans dat de jongen komt terug om je weer te kussen.
  • Niet per se dragen lip-gloss, en draag geen zware lipstick. Lip-gloss en lipstick, vooral, zal wrijven af ​​op je partner, waardoor hij er sparkly of slordig, afhankelijk van de situatie. Stick met lippenbalsem plaats.
  • Niet dragen van een bos van accessoires zoals hoeden, of draag je haar, zodat het in de weg staat. Jongens als natuurlijke schoonheid anyways. U kunt proberen het kussen van de jongen als je je haar omhoog, zodat hij zich alleen richt op jou en de kus, niet de haren kietelen zijn gezicht.
 3. 3
  Zoek een leuke plek om te kussen. Openbare plaatsen zijn over het algemeen niet zo goed voor de eerste kus, als je kunt krijgen mensen staren naar je, of zelfs je interrupties. Probeer een plaats die is openbaar, maar toch intiem, voor u uw eerste kus delen.
 4. 4
  Probeer iets aanvoelt barrière te doorbreken doen. Voordat je kussen, het is leuk om de kriebels weg te komen door flirten fysiek. Dit zal niet alleen hem begrijpen dat je hem leuk, maar zal hem ook wat tijd om te wennen aan jou, zodat je niet gaat van 0 naar 60 in een seconde.
  • Houd zijn hand of zet je armen over zijn schouders. Start het verplaatsen van uw lichaam, zodat hij veel dichter bij u, het zal lastig zijn als je moet een lange weg om hem te kussen bewegen.
  • Raak zijn haar of gezicht om hem te laten weten dat je geïnteresseerd bent. Zachtjes aanraken zijn neus met je wijsvinger en glimlach naar hem.
  • U kunt zelfs proberen knuffelen hem eerst, en terwijl je nog steeds knuffelen hem, leun achterover en gaan voor de kus. Dit creëert een verbinding vanaf het moment dat je omhelzen.
 5. 5
  Zorg ervoor dat u zowel klaar voor de kus zijn. Dit betekent dat zowel fysiek als emotioneel. Zoenen zegt "ik van u meer dan alleen een vriend, 'en het is soms moeilijk om een ​​vriendschap te redden nadat je hebt een relatie. Als u niet zeker weet of je het juiste doet, wacht tot je absoluut weten.
  • Kijk hem in de ogen. Terwijl hij naar je te kijken, kijkt langzaam naar zijn lippen en weer terug. Als hij dat doet hetzelfde voor u, dan is hij klaar. Als hij kijkt een beetje ongemakkelijk en kijkt weg, is het best om het te verlaten voor een tijdje.

Deel twee: tijdens de kus

 1. 1
  Beweeg je lippen naar hem langzaam, sluit je ogen op de laatste seconde. Je moet in staat zijn om dat te zien dat je kunt streven naar zijn lippen, maar u niet wilt dat uw ogen open te houden terwijl je kussen, zo dichtbij ze vlak voor je lippen slot.
  • Hou je ogen tijdens de gehele kus gesloten. Toen de kus eindigt, kan je je ogen open en je zachtjes weg te trekken.
  • Verplaatsen naar de kus op een hoek. Dat betekent dat als zijn gezicht is recht op en neer, wilt u waarschijnlijk de jouwe gekanteld een beetje naar links of rechts - afhankelijk van wat comfortabeler. Op deze manier houdt u tegen stoten neuzen bij elkaar als je zoent.
 2. 2
  Gebruik vooral je onderlip te zoenen. Niet rimpelen up je lippen alsof je net een stelletje Sour Patch Kids, of alsof je zoenen oma. Houdt uw lippen los en probeer te ontspannen.
  • Geef hem een ​​lange kus. Je hoeft niet om iets bijzonders te zijn aandacht krijgen de eerste keer doen.
  • Je grote doel is om hem terug te komen voor seconden. Geef hem net genoeg zodat hij geïnteresseerd is, niet zozeer dat hij zich verveelt. Proberen om de eerste kus onder 20 seconden als je kunt houden.
  • Adem in en uit zachtjes door je neus. Probeer niet om te ademen in zijn keel of op zijn lippen.
  • Niet op de eerste kus. De Franse kus is een geavanceerde kus, dus bewaar het voor als je echt wilt zijn geest te blazen.
 3. 3
  Terwijl je kussen, proberen en ga voor een zachte open lip kus. Dit betekent dat alleen het openen van je lippen een beetje en misschien zoenen zijn onderlip met beide van je lippen. Maak het niet te lang maken - ongeveer 5 seconden - en bereid zijn snel weg te trekken.
 4. 4
  Tijdens de kus, doe je handen rond zijn rug en leun naar hem. Op die manier kunt u het dubbele van de koop toe! Als hij zijn handen rond uw rug of taille, het betekent dat hij is zeer beschermend van je en je zou kunnen worden op een winnaar!
  • Als hij speelt met je haar of streelt zachtjes je wang, het is een teken dat hij erg in contact met zijn gevoel, en hij zeker leuk vindt.
  • Vergeet niet om te proberen je ogen de hele tijd gesloten te houden. Geen gluren! Uw aandacht moet volledig op zijn lippen en de kus.

Deel drie: na de kus

 1. 1
  Als u verder van de kus, open je ogen. Nu zou de tijd om een ​​blik op de jongen je hebt net een kus met gedeelde nemen. Als u heeft een goede baan, zal hij worden gespoeld, zware ogen, en glimlachend.
  • Glimlach terug naar hem. Hij kan zijn nerveus over hoe hij kuste, dus je zult waarschijnlijk willen om hem te overtuigen dat hij een goede baan. U kunt dit doen door te glimlachen.
  • Als je armen nog steeds om hem heen, laat ze daar voor een paar seconden voordat ze weg. Het zou raar voelen als je plotseling neem uw handen weg zodra de kus wordt gedaan.
 2. 2
  Zeg iets aardigs over hem, als je daar zin in heeft. Soms, de kus zelf is genoeg van een verklaring. Soms wil je zeggen dat iets na de kus, zoals:
  • "Je bent een goede kusser."
  • "Ik heb al willen om dat te doen voor een lange tijd."
 3. 3
  Luister naar wat je hart je ingeeft. Dus, heb je eindelijk kuste de jongen die je hebt te sterven om te kussen voor de laatste zes maanden. Wat nu? Je hebt verschillende opties:
  • Wachten voor hem om de volgende stap te zetten. Als je ging voor de volgende kus, misschien denk je dat het zijn beurt om de volgende kus te starten. Wees jezelf, doe wat je normaal doet, maar wees vriendelijk en bemoedigend om hem heen. Hij moet proberen om je weer te kussen.
  • Kus hem wanneer u maar wilt. Misschien heb je niet schelen dat veel over wie kusjes wie, zolang er is zoenen. Dat is prima, maar zorg ervoor dat hij in het, ook. Kuste hem vaak zal waarschijnlijk leiden tot een relatie.
  • Breek het zoenen. Misschien was hij niet zo goed van een kussen, of hij raakte je op de verkeerde plaats, of je gewoon een slecht gevoel bij hem. Dat is OK. Probeer nog steeds vriendelijk om hem heen, maar niet jezelf in situaties (dwz een-op-een, prive-instelling) waar hij je weer kon kussen.
 4. 4
  Vergeet niet zoenen etiquette. Er zijn een aantal onuitgesproken regels die je moet weten over zoenen. Aandacht besteden en proberen om ze te volgen als je kan en ze zinvol voor u.
  • Niet kussen en te vertellen. We weten - het is heel gemakkelijk te doen. Dat betekent niet dat het juist is. Wat er tussen jou en je geliefde is tussen jou en je geliefde. Probeer niet te roddelen te veel over.
  • Niet zoenen als je ziek en waarschijnlijk ziektekiemen verspreiden zijn. Zoenen is een zeer intieme ding, maar dat betekent niet dat uw kussen partner wil elk deel van u, met inbegrip van uw koud. Probeer niet te kussen als je gevoel onder het weer.
  • Kus een persoon, niet iedereen. Kussen kan leuk zijn, maar dat betekent niet dat het stuurt de juiste boodschap uit te gaan en te kussen iedereen die je wilt. Focus op een persoon die je echt leuk, dingen uit te proberen, en dan verplaatsen naar iemand anders als dat niet lukt. Je zult veel meer worden gewaardeerd, en je zult waarschijnlijk gelukkiger zijn.

Tips

 • Verschillende tekens wanneer zoenen betekent verschillende dingen. Te leren kennen! Wanneer een man houdt u op verschillende plaatsen, hier zijn wat hij probeert te vertellen:
  • Handen op de taille - hij is echt in jou en wil je beschermen.
  • Handen rond terug - hij wil dat je en niet wil laten gaan. Hij is comfortabel om je heen.
  • Hands on armen - hij graag op je vasthouden en houdt van de manier waarop je je voelt.
  • Handen om de nek - hij wil meer.
  • Handen aanraken gezicht - hij is een goede in u en kan niet genoeg krijgen van jullie.
  • Handen in het haar - hij probeert te zijn een gentlemen
 • Sluit je ogen: een jongen of meisje met hun ogen geeft openen de indruk die je geschokt of ongemakkelijk bent! Houd ze gesloten voor een mooie lange eerste kus krijgen.
 • Proberen om hem vast te houden waar je het meest vertrouwt. Vergeet niet om ervoor te zorgen dat je niet laat de kus te lang duren, want het zal laat hem meer willen voor de volgende keer.
 • Zorg ervoor dat u in een niet zo openbare plaats en u vertrouwd bent met je omgeving zijn.
 • Altijd op de hoogte van de non-verbale signalen die u verzendt naar uw man. Dingen in beweging, maar langzaam, en je hebt goede resultaten.

Waarschuwingen

 • Zorg ervoor dat uw partner klaar is, niet alleen springen in ineens. Je zult beide moeten kijken naar elkaars acties voordat je hem te kussen.
 • Heb kauwgom niet kauwen, het bouwt speeksel. Speeksel is een anti-bacterieel, dus met mate, is het goed. Maar niemand wil het gevoel dat ze kussen van een hond.
 • Als het je eerste kus zorg ervoor dat het is gewoon jullie twee alleen samen, als kussen voor vrienden ongemakkelijk kan zijn. U wilt niet het gevoel dat ze loep je kus met hem.
 • Zorg ervoor dat u het niet te doen, alleen maar omdat je wanhopig bent, zorg ervoor dat hij is degene. Wees niet iemand die altijd kusjes jongens die ze niet kent en laat iemand haar, haar niet een aardige reputatie te hebben zoenen.
 • Zorg altijd dat je niet laat de man die u deelt uw eerste kus krijgen het verkeerde idee over wat je wilt dat hij doet naar u toe. Het aanraken van hem op de verkeerde plaatsen kan hem laten denken dat je meer dan wat je hebt gerekend willen.
 • Vergeet niet dat als u zich ongemakkelijk voelt op elk moment hebt u het recht om weg te trekken. Doe niets dat je niet wilt doen, niet doen!
 • Als je bretels, zorg ervoor dat er geen scherpe stukjes, anders wordt uw partner kunnen snijden hun lippen of tong!