Wkanl

Hoe om wakker te blijven 's nachts

Soms denk je wel eens willen dat je meer tijd om de dingen die belangrijk zijn doen had, maar je kon niet eens de tijd te vinden gedurende de dag? Hier is hoe je jezelf alert en ijverig tijdens deze donkere uren.

Stappen

Hoe om wakker te blijven 's nachts. Niet uitstellen op het doen van je huiswerk.
Hoe om wakker te blijven 's nachts. Niet uitstellen op het doen van je huiswerk.
 1. 1
  Niet uitstellen op het doen van je huiswerk. Ga naar buiten en lichaamsbeweging, of blijf binnen en een boek lezen. Iets dat je geest houdt off van huiswerk zal niet volstaan. Door het doen van je huiswerk later, zul je zeer waarschijnlijk in slaap vallen tijdens het doen, vooral als het is saai
 2. 2
  Een dutje in de namiddag. Dit lijkt misschien contra-productief in de middag, maar als u een een-op twee uur dutje te doen, zal het je langer wakker te houden tijdens de nacht. Het belangrijkste ding om op te letten tijdens deze stap is om ervoor te zorgen dat u niet in slaap vallen en wakker de volgende ochtend om vier of 05:00 In slaap vallen zal de hele nacht te verspillen, en je kan elk werk dat zou zijn geweest niet hebben gedaan verschuldigd vandaag. Zorg ervoor dat u een wekker instellen voor hoe lang je denkt te kunnen wegdoezelen zonder slapen de nacht weg.
 3. 3
  Drink koffie, thee, of een andere hoge cafeïnehoudende dranken. Zorg ervoor dat u geen suikerhoudende dranken drinken. U mag hyper gevoel voor de half uur tot een uur nadat je klaar bent met de suikerhoudende drank, maar je zal crashen. Daarom drink energy drinks of hoge cafeïnehoudende dranken met mate om de stimulerende ontvangen om zo vaak. Dit zal u toelaten om langer wakker te blijven, en voel een tijdelijke verfrissing wanneer u klaar bent met het drankje.
 4. 4
  Houd heldere lichten op. Als u vooral een verblijf in een kamer, houden de lichten aan. Zoals is aangetoond, lichte stimulatie om uw ogen langzaam je biologische klok. "Licht receptor cellen in het oog staan ​​centraal in het instellen van de ritmes van de hersenen van de primaire tijdwaarnemer, de suprachiasmatische kernen, waarin activiteit en rust cycli regelt," is gemeld door medische studies. Deze lichten raken van je receptoren zal uw circadiane ritme vertragen, het veranderen van je biologische klok om later en later opnieuw op te starten. Wees voorzichtig, omdat dit kan leiden tot een langdurige verandering in je slaap schema.
 5. 5
  Stel een timer om elke tien minuten bellen. Zorg ervoor dat uw gebruik van een wekker die je wakker kan worden uit de slaap. Soms kan de wekker die u koopt niet in staat zijn om wakker wordt uit je droomachtige toestand, waardoor je in slaap valt op uw bureau tot het ochtendgloren. Dit is een verzekering om ervoor te zorgen dat u wakker te blijven gedurende de periode die je nastreeft.
 6. 6
  Luide muziek spelen. Hoewel dit kan uw concentratie beïnvloeden, dit een zeer nuttige techniek om wakker te blijven. Tenzij je gewend bent om te slapen met harde geluiden, zal de muziek die je wakker te houden. Het is ook nuttig om te tikken uit de beat of zing mee te helpen stimuleren je geest.
 7. 7
  Televisie kijken. Televisie kijken helpt vaak om je gedachten af ​​van slapen. Als u zich wenden tot een interessant programma of een van uw favoriete programma's, is het vaak maakt u door wilt gaan kijken. Dit kan helpen afweren slaap en reset hoe slaperig je bent. Ook in overeenstemming met nummer vier, televisieschermen vaak geven een helder licht en kan uw circadiane ritme te resetten.
 8. 8
  Zet de computer aan. Tijd doorbrengen op de computer is een van de makkelijkste manieren om spoor verliezen van de tijd. Er zijn zo veel dingen te bereiken, zelfs in de kleine uurtjes van de nacht. De meest efficiënte manier om wakker te blijven op de computer om spelletjes te spelen. Online first-person-shooters zijn vooral levensvatbaar omdat uw vaardigheid gebaseerd is allemaal op je reactievermogen en hand-to-oog coördinatie. Ook, instant messaging met je mede nachtelijke vrienden is een gemakkelijke manier om de tijd te doden.
 9. 9
  Neem een koude douche. Als alle bovenstaande stappen ga je niet langer duren dan je normale slaaptijd te helpen, dan moet je toevlucht nemen tot het onvermijdelijke. De koude douche is de makkelijkste manier om je hersenen te shockeren in de ontwaakte staat. Als je zenuwen snel signalen te sturen over de synapsen, zal de kou langzaam je wakker. Hopelijk de bovenstaande stappen hebt laat je wakker te blijven lang genoeg om te bereiken wat je uit voordat je op deze zware nacht hebt ingesteld. Probeer uzelf niet te overdrijven.
 10. 10
  Ook proberen en houden u actief letten, bijvoorbeeld ik ben het schrijven van een uitbreiding op dit artikel, proberen te doen nadenken stemmende huiswerk terwijl u luistert naar 'up-beat' muziek. MAAR proberen vast te houden aan natuurlijke suikers, zoals thee, koffie, bananen, op deze manier je gewoon een punt van lage energie hebben. terwijl als je merkt dat je in slaap te dommelen, probeer dan te gaan voor een stevige wandeling / joggen / sprint (dit werkt het beste als het bijzonder koud buiten) die zal je hartslag omhoog en ook u zal gaan toeleggen op uw stappen (zo niet, probeer dan het) die op hun beurt maken je geest voelen zich meer wakker

Tips

 • Drink niet te veel koffie zijn niet gezond
 • Maak je geen zorgen, je zult niet altijd wakker blijven voor hoe je wilt dat de eerste nacht. Praktijk slapen later en later en het zal vanzelf komen.
 • Je kan je kamer kouder maken door het openen van het raam. Hoewel dit de gevolgen van de koude douche zal verlagen, kan dit helpen om je wakker genoeg om geen toevlucht te nemen tot die stap.
 • Gebruik geen suiker niet consumeren. Het zal je crashen.
 • Hebben een doel in gedachten voor hoe laat je wilt slapen. Het is gebruikelijk voor mensen om overshoot, en krijg te moe om hun werk af te maken voor de nacht.
 • Zorg ervoor dat u laat de mensen die je leven met weten hoe laat u van plan bent om te blijven. Zorg ervoor dat ze zijn ok met wat stappen die u volgt in de gids.

Waarschuwingen

 • Wees voorbereid op de gevolgen van de volgende dag. Tenzij je gewend bent aan deze hoeveelheid slaap, niet van plan om dit te doen voor een grote test of een belangrijke gebeurtenis.
 • Dit kan uw slaappatroon verandert permanent indien het wordt gedaan op een regelmatige basis, en is. Je mag niet in staat zijn om terug te keren naar uw oude slaappatroon, tenzij je een doel om eerder alledaagse slapen in te stellen. Doe dit op eigen risico!
 • Zelfs als je niet allergisch bent, high-cafeïnehoudende dranken zijn nog steeds gevaarlijk
 • Zorg ervoor dat je niet allergisch bent voor een van de hoge cafeïnehoudende dranken als het gevaarlijk voor je gezondheid kan zijn.
 • Sommige ouders kunnen niet toestaan ​​dat u te laat slapen en stel een bedtijd. Niet, ik herhaal, probeer niet te laat opblijven als ze niet dit toestaan. Het enige dat zal gebeuren is dat je gestraft wordt, en we willen niet dat!
 • Voorzichtig rond het gebruik van vuur!
 • Als je merkt dat je cijfers laten vallen op school, stopt deze activiteit direct. De voordelen van latere slapen niet opwegen tegen de voordelen van een goede opleiding.