Wkanl

Hoe te ruiken lekker

Voor sommigen van ons, ruiken lekker gaat zo gemakkelijk dat het lijkt schandalig want er zijn aanwijzingen op. Echter, hebben we allemaal ervaren die naast iemand die niet de memo kregen, en een vleugje hun onaangename geur kan je ongelooflijk ongemakkelijk maakt (zelfs misselijk). Hoewel de betekenis van geur is nogal subjectief, zullen de volgende stappen helpen iedereen uit te roeien wat worden algemeen beschouwd als ongewenste geuren.

Stappen

Hoe te ruiken lekker. Baden / douchen regelmatig.
Hoe te ruiken lekker. Baden / douchen regelmatig.
 1. 1
  Baden / douchen regelmatig. Dit zal zich te ontdoen van hormonale geur op je hele lichaam en is essentieel dat je het elke dag doet. Als u denkt dat dit is moeilijk om tijd voor hebt, probeer dan een arts te raadplegen voor andere procedures. Zorg ervoor dat u het probleem delen van uw lichaam zorgvuldig te wassen. Deze onderdelen zijn onder de oksels en de genitaliën.
 2. 2
  Dragen deodorant. Krijgt men met een aantrekkelijke geur. Als je veel zweet krijgen een anti-transpirant.
 3. 3
  Dit is iets wat je moet ouder zijn voor. Je zal niet beginnen zweten daar tot je in je tienerjaren, dus je kan niet deze stap nodig helemaal als je een jong kind.
 4. 4
  Draag cologne of parfum, maar hebben geen betrekking op jezelf met het. Spuit je nek, polsen en de rug van de knieën. als u een man spuit het op je gezicht, maar niet direct na het scheren of het zal steken
 5. 5
  Wees zelfverzekerd. Niet ruiken je oksels of voelen zelf bewust, zijn gratis en open voor de wereld.
 6. 6
  Poets je tanden en je tong. De meeste slechte-adem veroorzakende bacteriën leven op je tong. Neem je tandenborstel en wrijf voorzichtig uit de achterkant (voor zover je kunt gaan zonder jezelf pijn te doen) aan de voorzijde. U kunt ook een tong schraper ontworpen om af te schrapen van de bacteriën als een rakel. Slechte adem kan worden off-putting voor anderen, zodat je tanden poetsen twee keer per dag-keer in de ochtend na het ontbijt en een keer voordat je naar bed gaat, neem wat mint kauwgom te kauwen na de snacks en maaltijden
 7. 7
  De kleding die ervoor zorgt dat je zweet, dragen lagen, zodat je er een kunt opstijgen wanneer u niet dragen.
 8. 8
  Vergeet niet om te baden of dagelijks douchen, dagelijks gebruik deordrant en je ruikt heerlijk.

Tips

 • Wrijf een beetje vaseline op het gebied dat je gaat om parfum zetten, zal het voor een langer verblijf!
 • Controleer uw handen na het eten van voedsel met echt sterke smaken, omdat de geur kan uw huid achterlaten. Het is niet erg aantrekkelijk! Het kan nodig zijn om je handen te schrobben om zich te ontdoen van het.
 • Richten zich eerst op het voorkomen van geur door het ontwikkelen van een hygiëne routine. Gebruik vervolgens geuren spaarzaam en selectief als je wilt, zodat ze niet botsen met elkaar.
 • Als je kunt, koop hand of body lotion die ruikt precies zoals je parfum. Op die manier kun je geen zorgen te maken over uw parfum dragen uit en opnieuw te hoeven toe te passen en hebben dat super-sterke geur. In plaats daarvan kunt u de lotion bij je te houden en toe te passen wanneer.
 • Vanille en kaneel zijn geuren die beroep doen op veel mensen, dus als je op een date met iemand, kan het de romantische stemming te moedigen
 • Draag uw cologne lichtvaardig; overdrijf het niet.
 • Als je sneakers voor gymles spuiten ze met deodorant en verandering sokken.
 • Scheren de schaamstreek. Het aanbrengen van een natuurlijke deodorant er wordt voorkomen dat rood stoppels / irritatie, mits de huid is niet gebroken.
 • Sokken dragen met je schoenen (vooral sneakers en tennis schoenen) zorgt ervoor dat uw voeten uit ruiken slecht.
 • Witte azijn kan ook verwijderen van sterke geuren op de huid. Verdun de azijn met ten minste een deel water of je ruikt als een salade.
 • Toepassen deodorant of licht-geparfumeerde lotion net na het douchen. Dit zet vocht terug in je huid die je zeep kan hebben afgesloten, en houdt je lichaam zweet-vrij vanaf het begin. Vergeet niet om goed drogen gebieden alvorens deodorant en scheren okselhaar (ja ook mannen).
 • Als je draagt ​​een shirt, spuit wat eau de cologne op de kraag en het zal duren voor jong en oud.
 • Als je veel zweet, vermijd deodorants die aluminium bevatten. Sommige studies suggereren dat deodorants met aluminium in hen kan leiden tot borstkanker en de ziekte van Alzheimer. Zij eveneens verbonden aan vermoeidheid en spierzwakte. Er zijn effectieve natuurlijke deodorant.
 • Met behulp van 3D-kuif witte stroken zal ook helpen een slechte adem en geeft je zo'n grote glimlach.

Waarschuwingen

 • Wees voorzichtig met anti-perspirent. Vermijd ze indien mogelijk als ze de neiging verstoppen je zweet wat niet goed is.
 • Slechte hygiëne kan leiden tot gezondheids-en relatieproblemen. Zorg goed voor je lichaam, zodat je lichaam kan je zorgen.
 • Met anti-transpirant, zich bewust zijn van allergische reacties. Het zirkonium in "superieure bescherming geur" ​​kan een reactie veroorzaken, terwijl aluminium-gebaseerde batterijen kunnen niet, dus geef niet helemaal op deodorants als men veroorzaakt een reactie. Ook niet vertrouwen op uw anti-transpirant geur voor een aangename geur, zoals de meeste conflicten met andere geuren of laat je ruiken zeepachtige op zijn best.
 • Overdrijf het niet aan de parfum of eau de cologne, als u ervoor kiest om het te dragen. Een beetje gaat een lange weg, en je gevoel van geur zal wennen aan het, dus je kan stoppen ruiken wat voor anderen is te veel. Wees ervan bewust dat sommige mensen zijn zeer allergisch voor parfums en nog veel meer gewoon niet zoals hen, vooral in drukke ruimtes.
 • Als je een vrouw bent, is het sterk afgeraden om douche of gebruik vrouwelijk wassen producten. Dit verstoort de natuurlijke balans van de vagina / vulva en kunnen infecties. Je vagina is een zelfreinigend orgaan en produceert zijn eigen beschermende stoffen. Vermijd het gebruik van talkpoeder, sterke zepen, sprays en deodorant in de liesstreek. Het wassen van de uitwendige delen van het gebied dagelijks met een zachte zeep is voldoende als je gezond bent, maar het is het beste om gewoon te gebruiken warm water op de vulva gebied. Praat met een arts of gynaecoloog als je een schimmelinfectie of een ander probleem vermoedt.
 • Enkele medische studies hebben aluminium-zirkonium deposito verband met Alzheimer en kanker. Hoewel dit niet bewezen, moet u grondig wassen onder je oksels bij het douchen.