Wkanl

Hoe te french draai haar

Wanneer u behoefte heeft van een elegante kapsel, probeer dan de klassieke Franse twist. Het is een normaal verschijnsel op proms en bruiloften, maar u kunt ook zet het losjes voor een meer casual look.

Stappen

Hoe te french draai haar. Borstel al je haar naar een kant.
Hoe te french draai haar. Borstel al je haar naar een kant.
 1. 1
  Borstel al je haar naar een kant. Als u het eindproduct te draaien van links naar rechts wilt, borstel het aan de linkerkant, als je wilt dat het verdraaien van rechts naar links, borstel naar rechts.
 2. 2
  Gebruik grepen of pinnen aan de achterkant van je haar om het op zijn plaats te houden. Dit zorgt ervoor dat de haren trok naar een kant.
 3. 3
  Solliciteer haarlak over je haar.
 4. 4
  Plaats uw hand onder het haar en borstel het heel voorzichtig. Zorg ervoor dat het borstelen opzij zodat het in stand houden en de contactpunten los.
 5. 5
  Lichtjes pakt het haar in de ene hand en met de andere, wikkel het eronder, rond, en dan je vingers of duim. Zorg ervoor dat het haar draai in de richting tegengesteld aan de degene die je oorspronkelijk geborsteld het erin
  • Als je klaar bent, moet het haar een naar beneden wijzende conus vormen, want nu, zal de overtollige haren af ​​te hangen aan een kant.
 6. 6
  Plaatst grote pinnen om het haar op zijn plaats houden. Voed de punt van de pen in de haren krullen door de kegel, schuif het met de beweging van het haar naar de zijkant, en speld het aan de haren langs uw hoofdhuid. Zorg ervoor dat de pinnen te plaatsen, zodat ze verborgen onder de kegel.
 7. 7
  Gebruik een borstel of ander fijngetande borstel om de stijl neaten (indien nodig) en haarlak de twist elkaar te houden.
 8. 8
  Plooi de losse uiteinden van de haren in de conus. Gebruik pinnen als nodig is om de uiteinden zijn plaats te houden, uit het zicht.
 9. 9
  Afgewerkt.

Tips

 • Je vindt er een heleboel pinnen nodig voor een strakke greep.
 • Dit kapsel is het beste voor langer haar.
 • Voor een lossere stijl, geen borstel het haar zo netjes op hun plaats of plooi de uiteinden van het haar zo perfect in de kegel. Je zou zelfs het hele ding om je hoofd te houden met een grote alligator clip.
 • Als u graag een piekerige of losser blik, trek een paar strengen rond beide zijden van de oren of voor een meer rommelige uitstraling, maar los het broodje meer.