Wkanl

Hoe je taille omvang te verminderen

Vet dat zich ophoopt rond de taille en buik kan zeer gevaarlijk zijn voor uw gezondheid. Vet in dit gebied van het lichaam is zo gevaarlijk omdat het zich ophoopt in het lichaam van de belangrijkste organen. Het verhoogt het risico op hoge bloeddruk, hart-en vaatziekten, dementie, diabetes en bepaalde vormen van kanker. Er zijn veel dingen die je kunt doen om uw taille omvang te verminderen, verbranden buikvet en het verbeteren van uw gezondheid. Hier zijn een paar stappen over hoe je taille omvang te verminderen.

Stappen

Hoe je taille omvang te verminderen. Eet een dieet rijk aan producten, vis en gevogelte, volle granen en zuivel, dat is laag in vet.
Hoe je taille omvang te verminderen. Eet een dieet rijk aan producten, vis en gevogelte, volle granen en zuivel, dat is laag in vet.
 1. 1
  Eet een dieet rijk aan producten, vis en gevogelte, volle granen en zuivel, dat is laag in vet. Het maken van gezonde veranderingen in uw dieet zal de hoeveelheid suiker en vet dat je binnenkrijgt, waardoor je meer energie en voedingsstoffen die je lichaam kan gebruiken zal geven verminderen. Beperk de hoeveelheid verwerkte voedingsmiddelen die u verbruikt, die vaak ingrediënten die niet bevorderlijk is voor gewichtsverlies bevatten.
 2. 2
  Verlaag uw huidige calorie-inname met slechts 100 calorieën om een extra £ 12 branden. (5.4 kg) per jaar. Proberen om 100 calorieën gesneden uit hoog-vet of levensmiddelen met veel suiker, zoals gebak, suikerhoudende dranken en gefrituurd voedsel.
 3. 3
  Consumeer een ontbijt dat rijk is aan eiwitten. Een eiwitrijke maaltijd eerste ding in de ochtend zal de snelheid van uw stofwisseling, zodat je begint te efficiënter calorieën gedurende de dag verbrandt. Eiwitrijke voedingsmiddelen zal ook helpen een vol gevoel langer, waardoor de honger te stillen en te voorkomen dat de wens om meer te eten gedurende de dag.
 4. 4
  Eet elke maaltijd, en hebben een paar kleine, gezonde tussendoortjes als je nog honger hebt. Het overslaan van maaltijden zal niet helpen gewicht te verliezen, maar vertragen uw stofwisseling, zodat je lichaam calorieën efficiënt niet kan verbranden.
 5. 5
  Versterken en op te bouwen je spieren om vet te verbranden efficiënter. Krachttraining of krachttraining helpt bij het stimuleren van uw stofwisseling na een training. Een lichaam met meer spieren zal ook meer calorieën dan een lichaam te verbranden met vet, dus nemen gewicht training in uw oefening routine. U kunt ook het versterken van uw buikspieren door het doen van oefeningen die het gebied te richten direct, zoals crunches en planken, die zal helpen om spieren op te bouwen en te verminderen taille omvang.
 6. 6
  Lopen, lopen of intervaltraining te branden uit buikvet doen. Gedurende 30 tot 60 minuten 2 tot 4 keer per week, als je in staat bent om dat veilig te doen. Als u niet in staat om veilig te draaien zijn, lopen voor dezelfde hoeveelheid tijd en langzaam opbouwen tot je in staat bent om te draaien. Interval training is ook effectief, dus je kunt tussenpozen van hardlopen en wandelen voor maximaal 30 minuten om u te helpen verbranden buikvet te voeren.
 7. 7
  Ontspan en leren omgaan met stress op een gezonde manier. Stress zorgt ervoor dat het lichaam om vet op te slaan in de taille en buik regio. In plaats van kalmerende je stress met junk food, blijven gezond voedsel bij de hand als een vervanging, oefenen om je zenuwen te kalmeren, of het nemen van yoga of meditatie.
 8. 8
  Slaap minstens 7 tot 8 uur per nacht te hormonen die de eetlust te verhogen verminderen. Gebrek aan slaap kan leiden tot een verlangen om meer te eten, dus zorg ervoor dat je lichaam krijgt voldoende rust.
 9. 9
  Blijf actief zoveel als je kunt. Meer te bewegen terwijl het doen van dagelijkse activiteiten zal je helpen meer calorieën te verbranden en houd je stofwisseling op gang. Neem de trap in plaats van met behulp van een lift, sta op en loop rond om zo vaak als je zit aan een bureau voor een lange periode van tijd of op de fiets naar de winkel in plaats van het rijden met het oog op meer alledaagse bewegen.

Dingen die je nodig hebt

 • Vetarme, eiwitrijke voedingsmiddelen
 • Gewichten