Wkanl

Hoe je haar te zetten met stokjes

Het ophangen van je haar met stokjes is een populaire en sassy stijl. Deze tijdloze uitstraling met een moderne uitstraling is vrij eenvoudig te bereiken als je eenmaal weet de handigheid. In dit artikel wordt uitgelegd hoe u met succes opgemaakt uw haar met behulp van stokjes.

Stappen

Hoe je haar te zetten met stokjes. Zoek een paar eetstokjes.
Hoe je haar te zetten met stokjes. Zoek een paar eetstokjes.
 1. 1
  Zoek een paar eetstokjes. De houten natura van een restaurant zal werken, maar niet voor een goede lengte van de tijd als ze breken gemakkelijk en als ze versplinterd, zullen zij vangen op je haar en gekwetst. Er zijn betere kwaliteit soepele bamboe degenen die u kunststof exemplaren kunt kopen of proberen - deze hebben de neiging om de beste te zijn, en ze zijn niet te duur.
  • Wat je ook gebruikt, zorg ervoor dat ze schoon en nieuw!
  • Metalen stokjes zijn een andere optie, maar minder gemakkelijk te vinden.
 2. 2
  Houd de stokjes samen in uw hand, puntige uiteinde naar beneden. Til je haar (of het gedeelte van het haar dat u wilt vastbinden) en plaats de stokjes eronder, schuine hen terwijl positionering.
 3. 3
  Wikkel de stokken rond een paar keer totdat er niet genoeg haar overgelaten meer om rond te wikkelen. Het aantal keren dat je de haren wind hangt af van hoe lang je haar is.
  • Een is een ideaal kapsel voor het toevoegen van eetstokjes inch In dit geval maken de chignon eerst, dan duw in de eetstokjes voor effect. Voor meer informatie over het maken van een chignon, zie Hoe stijl van een klassieke chignon en hoe stijl een chignon met een moderne twist
 4. 4
  Neem de bovenste uiteinden van de stokjes en trek ze naar beneden, duw de magere uiteinde in de achterkant van de wikkel je net gemaakt. Dit deel kan een beetje als de stokken te trekken je haar pijn doen, maar moet het eindresultaat comfortabel voelen en zo niet, het moet worden overgedaan.
 5. 5
  Zorg dat het veilig is. Misschien wilt u een paar haarspelden zetten alleen maar om het te beveiligen. Zodra je bent zeker het comfortabel en op zijn plaats voelt, het is klaar om te slijten.
 6. 6
  Afgewerkt.

Tips

 • Versier de eetstokjes voor extra effect. Je kunt ze, stok pailletten of bergkristallen op hen te schilderen of zelfs een klein gaatje en draad doorsteken sparkly kristal kralen of kleine, sierlijke objecten die heel weinig wegen en bind ze op hun plaats. Natuurlijk alleen decoratieve elementen toe te voegen aan het einde dat niet krijgen geduwd door je haar.
 • Als u gebruik maakt van deze stijl op een dag met veel hardlopen of gewoon een normale dag, vergeet niet om bobby pinnen gebruiken en gaan regelmatig naar het toilet om te controleren of je haar los is gegaan of het eetstokje is gedaald!
 • Als de houten stokjes zijn te lang, knip ze een beetje naar beneden om je haar lengte past. Smooth ze af op het einde al voor gebruik.

Waarschuwingen

 • In veel Aziatische landen waar de stokjes worden gebruikt als eetgerei, wordt dit kapsel vaak gezien als belachelijk of zelfs stereotiepe, met name voor de Aziatische-thema kostuums (denk maar aan hoe dom je eruit zou zien met een vork in je haar!). In plaats daarvan, zou je kunnen proberen met behulp van een haar klem of sierkam voor een vergelijkbare uitstraling.
 • Het is zeer waarschijnlijk dat je hoofdhuid zal beginnen pijn te doen, dit gebeurt meestal als de stijl begint te trekken als gevolg van het gewicht van je haar wordt omhoog gebundeld op deze manier. Wees voorzichtig met dat, maar als het teveel pijn doet, gewoon trek de stokjes en uw penseel handig om netjes dingen. En te onthouden om je haar kammen tot er geen knopen.

Dingen die je nodig hebt

 • Eetstokjes, plastic het beste werken, maar kleurrijke degenen coole look.
 • Lang of halflang haar, dat is in staat maximaal te zetten in een hoog tot medium broodje.