Wkanl

Hoe te robijnrode slippers van Dorothy 's maken


Willen die robijnrood hielen tegen elkaar klikken en reciteren lijnen van het klassieke verhaal? Nou, als je eenmaal leert hoe je Dorothy's Ruby Red Slippers maken, je kunt!

Stappen

Hoe te robijnrode slippers van Dorothy 's maken. Reinig de schoenen die je gaat gebruiken.
Hoe te robijnrode slippers van Dorothy 's maken. Reinig de schoenen die je gaat gebruiken.
 1. 1
  Reinig de schoenen die je gaat gebruiken. Vermijd het gebruik van nieuwe schoenen.
 2. 2
  Leg oude krant buiten of in een goed geventileerde ruimte en plaats schoenen op.
 3. 3
  Verf schoenen met rode verf. Bij gebruik van verf, volg de aanwijzingen op het etiket en lees de waarschuwingen, bij gebruik van acrylverf, zorg ervoor dat je voldoende ervaring om de vlakheid te garanderen, als je het niet, gebruik spuitlak.
 4. 4
  Probeer voor twee gelijkmatige lagen. Probeer rode schoenen te kopen recht omhoog, zal dit de 'home-made/cheap' look te vermijden, en het kappen van de tijd en inspanning die nodig is.
 5. 5
  Vertrekken schoenen te drogen in een goed geventileerde ruimte voor 1-2 dagen, om ervoor te zorgen dat bij het ​​verlijmen op pailletten de verf zal niet loskomen. (Het doel van deze is zo de natuurlijke kleur van de schoen zal niet door de spleten tussen de pailletten komen)
 6. 6
  Plug in de hete lijmpistool en wachten tot het op te warmen. Lijmpistolen werken op dezelfde wijze als een elektrische kookplaat, dus het kan even duren (1-2 min) van de draden in het lijmpistool te warmen voldoende om de lijm te doen smelten.
 7. 7
  Indeling grote rode pailletten.
 8. 8
  Lijm op pailletten een voor een met een kleine schar van hete lijm, plaats ze zo dicht bij elkaar mogelijk, maar niet bij elkaar duwen hen (deze stap zal een lange tijd duren, dus wat muziek af te spelen of op een film, maar niet een zeer interessant, anders krijg je niets gedaan) kunt u ook gebruik spuitlijm in een blikje vergelijkbaar met haarlak, gevonden in uw lokale ambachtelijke winkel, en elke soort van glitter. Deze methode is een stuk sneller. Gewoon spuiten en strooi glitter op schoenen. Gebruik krant dus je overtollige glitter kunt hergebruiken.
 9. 9
  Laat de schoenen drogen / koel ongeveer 15 minuten.
 10. 10
  Schud de schoenen om te zien of pailletten zijn los of komende uit, als ze zijn, vervang ze dan, alleen deze keer, gebruik dan een beetje meer lijm.
 11. 11
  Herhaal stap 9 en 10 tot er geen pailletten meer loskomen.
 12. 12
  Met trots dragen!

Tips

 • Als je iets nodig hebt sneller krijgen een paar rode canvas schoenen en doe er wat rode glitter op hen.
 • Alleen betrekking hebben op het bovenste deel van de schoen met pailletten, laat de zool zoals is.
 • Dit is niet een kindvriendelijke project, oudere kinderen met een voldoende verantwoordelijkheidsgevoel zou dit kunnen doen, maar als je wilt een professionele uitstraling, maar laten we volwassenen of tieners maken de schoenen.
 • U kunt strikken maken door het uitsnijden van een boog vorm en hete lijmen bugel kralen en steentjes aan het, of gewoon meer pailletten en glitter. Karton dat is geschilderd rood is een goede keuze, of (als je het kan krijgen) leer dat is geschilderd.
 • Alleen verf de buitenkant van de schoenen, vul de binnenkant met oude kranten, zodat verf zal niet naar binnen
 • Als u wilt worden nauwkeuriger aan het originele verhaal, gebruik van zilver verf en zilveren pailletten, omdat in Frank L Baum's oorspronkelijke verhaal, Dorothy's schoenen waren zilver. Ze werden veranderd in rood in de film een ​​groot contrast is tussen de schoenen en de Yellow Brick Road en de meeste mensen associëren nu de schoenen als rode bieden.

Waarschuwingen

 • Warme lijm uit het pistool is hot, probeer om geen hete lijm op de blote huid te krijgen, want het zal blister, laat kleine kinderen gebruik maken van warm lijmpistolen (er zijn leuke lijmpistolen dat je hen kan laten gebruiken, de lijm is nog steeds heet en zal pijn doen, maar pleegt blister, meestal.)
 • De dampen afgegeven door verf (vooral spuitverf) kan giftig zijn, wijzen alle spuitbussen uit de buurt van mensen en dieren, en altijd spuiten verf buiten of in een goed geventileerde plaats. (Opent alle deuren of ramen en mobiele fans zijn erg handig als wees in de richting open deur of raam)

Dingen die je nodig hebt

 • Schoenen-voorkeur hakken, nauwkeuriger te zijn om de film, maar oude sneakers zijn prima, vooral voor trick-or-behandeling.
 • Rode verf (verf geeft een meer gelijkmatige effect, en is veel gemakkelijker en sneller te gebruiken, maar vrijwel elke verf zal doen)
 • Grote rode pailletten (ongeveer 1 cm of 1/2 inch tot 3cm van 1 centimeter over, kan je gebruik maken van kleinere, maar je kunt ook andere dingen te doen met je tijd)
 • Hete lijmpistool en warme lijm stokken.
 • Oude krant
 • Optioneel (als u cant vindt een aantal hierboven vermelde punten)
 • Heldere, sprankelende pailletten
 • Een sterke, sneldrogende lijm die droogt duidelijk
 • Reinigingsmateriaal
 • Penselen en water om de penselen te reinigen