Wkanl

Hoe te kiezen uit een outfit

Gevoel overweldigd door uw garderobe? Hier is een gemakkelijke manier om de perfecte outfit te halen onder de 30 minuten.

Stappen

Hoe te kiezen uit een outfit. Afhankelijk van waar je naartoe gaat, denk na over wat andere mensen er misschien dragen.
Hoe te kiezen uit een outfit. Afhankelijk van waar je naartoe gaat, denk na over wat andere mensen er misschien dragen.
 1. 1
  Afhankelijk van waar je naartoe gaat, denk na over wat andere mensen er misschien dragen. U wilt opvallen, maar niet het middelpunt van de aandacht (blijven het mysterie over jou).
 2. 2
  Als je gaat voor een stijlvolle en slanke look, probeer kaki broek broek met een zijden top. Als het toevallig je zoekt, probeer dan een paar uitlopende vintage jeans en een tank top met kanten rand.
 3. 3
  Accessorize altijd! Als het classy je wilt, zal subtiele oorbellen toe te voegen aan je look. Maar zorg ervoor dat ze niet te ongewoon.
 4. 4
  Doe je haar pas nadat je gekleed bent. Als je lang haar hebt, probeer het vlechten de avond voordien en het nemen van het uit zodra je wakker wordt. Laat de golven hangen los, waardoor u een gemakkelijke en toch elegante stijl. Als je korter haar, maak een zijscheiding met een leuke clip.
 5. 5
  Op make-up laatste te smeren of om het op uw kleding tijdens het aankleden voorkomen.
 6. 6
  Kies de belangrijkste onderdelen van de outfit. Denk na over je dag-als je gaat om een ​​bruiloft, zal jurk kleding geschikt zijn, maar als je gewoon naar het park kunt u krijgen door met jeans en een T-shirt.
 7. 7
  Layer uw kleding. Kies een bijgesneden jas, funky hoodie, of gewoon een shirt met lange mouwen als je verwacht dat het koud.
 8. 8
  Kies schoenen om te gaan met je outfit. Tenzij je het dragen van basic zwarte schoenen, probeer dan het maken van de schoenen matchen met een ontwerp op het shirt. Niet mengen en matchen patronen tenzij je 100% zeker van dat ze samen zullen gaan.
 9. 9
  Accessorize! Kies funky kralen, vintage chokers, gelaagde zilveren kettingen, oorhangers, of een mooie sling bag. Probeer niet te over-Accessorize, zal het lijken alsof je probeert te hard.
 10. 10
  Doe je haar. Dit hoeft niet te ingewikkelde-een toevallige paardenstaart of knot zou voldoende moeten zijn. Je zou zelfs alleen nog maar een borstel doorheen en houd het zoals het is.
 11. 11
  Afgewerkt.

Tips

 • Wees niet bang om te proberen unieke outfits.
 • Draag kleuren die er goed uitzien met uw natuurlijke kleur.
 • Niet dragen allemaal dezelfde kleur of je outfit tegenover elkaar staan.
 • Kleden voor de dag, hoe je je voelt, niemand wil iemand ongemakkelijk in wat ze dragen zien. Je outfit moet een weerspiegeling van je stemming zijn!
 • Als je een curvy figuur proberen outfits waar u kunt cinch in de taille met een riem, het creëert de perfecte zandloper figuur en laat je beste eigenschappen.
 • Voor een lente look, probeer dan een rok 60's met een bijpassende tank, een gehaakte top overheen, en sommige pastelkleurige hakken.
 • Vesten zijn altijd schattig.

Waarschuwingen

 • Zorg ervoor dat alle stukjes van de kleding passen.
 • Zorg ervoor dat je geen kleding die te strak te dragen
 • Ook voor zorgen dat de kleding die je kiest uit zijn geschikt voor de plaats waar u naartoe gaat.