Wkanl

Hoe te immaturely wanneer iemand beledigt reageert u

Ben je ziek van als mensen je hebt geërgerd, en dan weet je niet wat te zeggen en mensen die je uitlachen? Nou met deze gids, kunt u leren hoe je mensen lachen om de persoon die je beledigd, of geef ze een koekje van eigen deeg.

Stappen

Hoe te immaturely wanneer iemand beledigt reageert u. Sturen hun belediging terug naar hen.
Hoe te immaturely wanneer iemand beledigt reageert u. Sturen hun belediging terug naar hen.
 1. 1
  Niet luisteren. Dit is echt soms kan werken. Bijvoorbeeld: Persoon: Je bent zo'n sukkel! U (uw vriend): Hoor je iets?
 2. 2
  Sturen hun belediging terug naar hen. Bijvoorbeeld: Persoon: "Je bent zo'n loser." U: "Als ik een loser ben, dan zou ik haat het om te weten wat je bent!" Echter, represailles resulteert vaak in een argument dat niemand wint en maakt je de mindere persoon. En het is meestal wat ze willen dat er gebeurt.
 3. 3
  Gebruik de ene lijn die bijna nooit faalt: "Wil je wedden" Als ze ja zeggen, ga naar iemand en hen vragen of ze denken dat je bent, ongeacht de persoon die zei dat je bent of doet. Bijvoorbeeld: Persoon: "Je bent zo vrolijk!" U: "Wil je wedden? ' Persoon: "Ja, OK!" U: (ga naar iemand en zeggen): "Denk je dat ik homo ben?" En dan kun je het van daar. Let op - de andere persoon kunnen overeenkomen en je zult uiteindelijk een lachertje.
 4. 4
  Zeggen, "het duurt om te kennen." En glimlach zelfvoldaan.
 5. 5
  Doen alsof ze een eitje. Als ze praten zeggen: "Is er een wind in hier?" en "Er is het weer!" en "Het komt van rechts daar (wijs persoon), dat is zo raar!" Als je op een bus met geen open vensters zeggen: "Er zijn geen open ramen - waar is dat de wind vandaan?".
 6. 6
  Als je in de buurt van je vrienden, en slechts een man's maken van plezier van u, gewoon beginnen te vertellen hem elke fout die hij heeft. Dit is zeker handig wanneer met een groep van vrienden die u een back-up.
 7. 7
  Als je net zo krachtig als de man, en hebben mensen waarvan u weet dat u een back-up, vraag hem of hij wil om het te nemen naar buiten. Hij zal waarschijnlijk terug naar beneden of niet toon helemaal.
 8. 8
  Als u bekend als sterke, kunt u stap naar hen en zegt 'back off', of 'wil je echt om me te ergeren?' Als ze denken dat ze sterker zijn dan jij, kan dit niet werken, maar als het niet... Go for it, je bent niet iets te doen behalve hen eraan te herinneren dat je sterk bent en accepteert geen pesten.
 9. 9
  Maak hem / haar te begrijpen hij is slechter. Bijvoorbeeld, als hij / zij zegt 'je bent een loser ", vertel hem / haar' U zegt dat!", Of "Verteld door u, het is een compliment!"

Tips

 • Heb een clou, voor als je hun belediging terug hebben gestuurd naar hen, "Ooooh branden!" werkt altijd
 • Act "cool" sta daar met soort van opgetrokken wenkbrauwen en een kleine, maar winnen glimlach, soort van te zeggen "ik ben beter dan jij." En als u zich tegen een muur, leunen tegen.
 • Soms, als je het te vaak je zal zien als een verliezer, een soort groet, misschien, ponsen de lucht, ronddraaien of kopiëren van de soort van groet een beroemd persoon doet. Bijvoorbeeld, ik doe zowel de DX teken of Mick Foley's begroeten als je in het worstelen.

Waarschuwingen

 • Tenzij u de gevolgen kunt nemen, nooit zeggen dat het om iemand die meer autoriteit heeft dan u, als een leraar of ouder.
 • Lachen nooit op eigen beledigingen, het puin, of "kills", ze
 • Zeg nooit echt kwetsende degenen om je vrienden, of te vaak, tenzij ze weten dat je ze niet zeggen of het maakt ze aan het lachen. Je wilt niet te gaan verliezen van een vriend hier, of het hebben van veel mensen die je haten. Geloof me, veel mensen haten mij en ik verloor een echt goede vriend als gevolg van deze.