Wkanl

Hoe te mysterieus zijn om mensen aan te trekken

Heb je problemen met flirten? Gemaakt voor meisjes, dit artikel is perfect voor je. Er is nog een laatste truc achter de hand die is sluimert in je onderbewustzijn; mysterie. Als je de kunst van het mysterieuze kunt beheersen je kunt hebben met je geliefde rond je pink.

Stappen

Hoe te mysterieus zijn om mensen aan te trekken. Leer hoe je mysterieuze glimlach.
Hoe te mysterieus zijn om mensen aan te trekken. Leer hoe je mysterieuze glimlach.
 1. 1
  Vaag. Waardoor anderen nieuwsgierig is de sleutel tot een mysterieus. Als iemand je vraagt ​​over je weekend, maak wat vage antwoorden zoals "Ik ontmoette met enkele vrienden en we deden een aantal dingen in de stad." als ze je verdere vragen, gewoon niets zeggen en glimlach op mysterieuze wijze.
 2. 2
  Leer hoe je mysterieuze glimlach. Een scheve lachje is perfect. Aanspanning je hoofd lichtjes en heel subtiel het verhogen van uw wenkbrauwen maakt het kijken nog geheimzinnig of mysterieus.
 3. 3
  Schrijven in een dagboek. Wanneer in een gebied waar je geliefde is ook gevestigd, hetzij alsof of eigenlijk opschrijven dingen in je notebook. Als hij langskomt, of als iemand anders doet, sluit het deksel langzaam en nogmaals, flitser die geheimzinnige glimlach. Als je geliefde wordt meer aangetrokken tot u, laat hem je dagboek zonder zijn gevraagd, of laat hem over je schouder te lezen. Dit laat hem weten dat je hem diep vertrouwen.
 4. 4
  Viele obscure feiten. Op die manier als je geliefde of iemand anders is in een gesprek en je bent in de buurt, in stilte te luisteren, kunt u een opmerking over hun onderwerp te maken in een zachte stem stem. Als je geliefde zegt iets over je kennis (als een compliment) schuchter naar beneden kijken. Verlegenheid is erg belangrijk voor raadselachtigheid.
 5. 5
  Kleden mysterieuze wijze. Niet echt iets onthullend of opzichtig te dragen. Draag bootcut of flare jeans (geen rechte of skinny jeans, sorry) die NIET gaten in hen hebben. Draag topjes dat misschien een beetje te groot of zijn gewoon lang, zoals tunieken. Lange rokken zijn ook geweldig, evenals dangly oorbellen en losse haren. Als je draagt ​​een jas maken het een dat veel zakken (om mensen nieuwsgierig naar wat er zou kunnen worden in hen) heeft en draag zo min tennies of flats. U wilt gaan voor overdekte en schattig. Zet verschillende items in je zakken en glijden ze van tijd tot tijd. Kijk of je geliefde mededelingen. Bijvoorbeeld, als je trek een moersleutel en hij ziet je ermee, lachen en zet het terug op je mouw. Deze hints dat je spannende, gewoon vol verrassingen!
 6. 6
  Kijken in de verte. Mensen interpreteren dat als 'je hersenen is voortdurend diep in gedachten.' Dat is een vrij mysterieuze uitstraling.

Tips

 • Smile mysterieuze wijze. Een heleboel.
 • Zwijgend staren naar je geliefde van tijd tot tijd, maar knipperen en langzaam weg te kijken als hij je ziet staren.
 • Als er een probleem opduikt, hebben altijd een plan.
 • Onthouden veel willekeurige feiten, en maken gebruik van hen wanneer dat bepaalde onderwerp opduikt in toeval gesprek.
 • Handelen verlegen. Dat is waar al je lacht komt inch
 • Alleen praten als mensen met je praten.
 • Heb veel tijd doorbrengen in een plaats, bewegen maakt dat mensen zich afvragen wat er precies is zo belangrijk je moet gaan doen.

Waarschuwingen

 • Wees niet te mysterieus. Dit kan leiden tot achterdocht, een enorme turn-off.
 • Laat je mysterieuze pretentie een beetje als je hem eindelijk te vangen, maar niet helemaal sloot het. Je wilt hem te houden op zijn tenen, altijd anticiperen op uw vele verrassingen.
 • Draag geen onthullende kleding. Dat komt uit zo opzichtig en whorey, niet schattig en mysterieus.

Dingen die je nodig hebt

 • Een pletten of sympathie voor iemand
 • Een lichaam fysiek in staat bewegende gezichtsspieren
 • Een dagboek of notebook