Wkanl

Hoe te grote lippen krijgen

Ooit willen zachte, mooie lippen te krijgen? Nu kunt u! Dit is snel en gemakkelijk, en kan in minder dan 4 minuten!

Stappen

Hoe te grote lippen krijgen. Poets je tanden, zodat ze zijn wit.
Hoe te grote lippen krijgen. Poets je tanden, zodat ze zijn wit.
 1. 1
  Poets je tanden, zodat ze zijn wit. U kunt gebruik maken borstel ups, witten van tanden, alles doen om je tanden er beter uitzien!
 2. 2
  Zet op een moisturizer of chap-stick om je lippen zacht te maken. Dit is zeer belangrijk, want als je dit niet doet, de cosmetica u van toepassing kunnen je lippen uitdrogen en maken ze barsten of afschilferen. Ook als het buiten koud is, gebruik dan een kerel stok niet op basis van water (aqua), als het water zal bevriezen.
 3. 3
  Zet je favoriete kleur lippenstift.
 4. 4
  Dep de lippenstift een beetje met vloeipapier. Het is goed om dit te doen omdat je kan lippenstift op je tanden.
 5. 5
  Doe wat lipgloss op. Het zal toevoegen precies de juiste touch.
 6. 6
  Als je dunne lippen, dragen licht en / of glanzende lippenstift en lipgloss.
 7. 7
  Als je lippen zijn mollig, vermijd schijnen en vasthouden aan donkere kleuren.
 8. 8
  Als je lippen zijn zeer gebarsten en droog, wrijf een zachte tandenborstel over hen gedurende ongeveer 30 seconden tot een minuut, dan van toepassing lippenbalsem. Zij zullen direct glad!
 9. 9
  Als je lippen zijn precies goed, experimenteren met koele lip kleuren zoals rood of warm roze.
 10. 10
  U kunt ook veel vaseline toepassen op je lippen en rond hen net voordat je in de douche. Houd het op in de douche, maar niet afwassen! Houd het op voor een tijdje en later gewoon afvegen soepel af met een koud, nat washandje. Het werkt echt.
 11. 11
  Exfoliëren je lippen door het mengen van een snuifje suiker met ongeveer een druppel water. Wrijf het suikerwater op de lippen en spoel het af. Zal je lippen zijn perfect en zacht. Zorg ervoor dat u op een hydraterende lippenbalsem of lipstick daarna dus je lippen niet uitdrogen. Je moet altijd op lipstain, lippenstift, lippenbalsem, lipgloss of lippenbalsem om je lippen gezond uitzien, als de huid geneest beter wanneer er een buffer tussen het en het weer of de temperatuur. Op zonnige dagen, moet je zonnebrandcrème op je gezicht - met inbegrip van uw lippen.
 12. 12
  Krijg wat moisturizer (hoe dikker hoe beter) en nadat je je tanden hebt geborsteld nachts, zet de vochtinbrengende crème op je lippen, wrijven het op je lippen en een beetje rond je mond totdat je het niet kunt zien. Dan, nog wat meer en schar een dikke laag op je lippen zodat je lippen zien er wit (de kleur van de moisturizer). Laat het 's nachts en tijdens de nacht zal het dringen in je lippen en droog, waardoor ze glad, zacht en perfect.
 13. 13
  Gehydrateerd te blijven! Door het drinken van veel vocht het vocht zal gaan naar je lippen en maken ze weelderig en gehydrateerd. Het zal ook uw huid vol vocht!
 14. 14
  Niet lik je lippen. Weersta de drang om je lippen te likken, zelfs wanneer ze zijn droog en gebarsten. Wanneer speeksel verdampt, het maakt de huid op de lippen nog meer schrale. Speeksel bevat ook zuren die nuttig zijn voor de afbraak van de huid, maar die niet precies weet genezen schrale huid. Stok met een lippenbalsem plaats.

Tips

 • Naakt tinten zijn geweldig, maar het is niet waar dat huidkleurige lipstick / lipgloss zijn de beste. Licht (zeer licht) roze of rood eigenlijk er natuurlijker en kan brengen de kleur in je wangen.
 • Wanneer je je tanden poetst, poets je lippen voor 2 minuten dan van toepassing lippenbalsem.
 • Lip plumpers komen in elke vorm en vorm nu, van balsems tot hoogwaardige lipgloss. Dit kan je lippen voller, evenals geven je een beetje kleur, zonder plakkerigheid.

Waarschuwingen

 • Zorg ervoor dat je voorzichtig bent met de lipstick.You niet wilt dat uw tanden te bloederig rood zijn!
 • Niet schar de lipstick te veel of anders het zal helemaal uit komen!
 • Sommige mensen suggereren aardolie gebaseerde moisturizers zoals vaseline, maar ze kunnen je lippen chap meer als ze niet worden gebruikt voor een periode van tijd. Probeer in plaats daarvan een lippenbalsem die vitamine E. bevat
 • Zo heet als lip plumpers kan je lippen te maken, pas op! Veel mensen hebben aangetoond allergische reacties, of hebben genomen om de chemicaliën slecht gebruikt. Zorg ervoor dat aan het testen van uw glans een beetje voor de hand, zodat u er niet uit als een nest van bijen gestoken je lippen als je op een datum.
 • Als u van plan op het maken met iemand snel, ga dan voor meer subtiele lipgloss. Zo sexy als rode lippenstift is, zullen u en uw partner net uitzien als clowns als je klaar bent.

Dingen die je nodig hebt

 • Lippenstift
 • Lip Gloss
 • Chap vasthouden
 • Vaseline