Wkanl

Hoe populair is geworden op een nieuwe school

Dus jij bent de nieuwe jongen / meisje op school. Alle ogen zullen op jou, en iedereen wil meer weten over jou. Wilt u opnieuw beginnen en zijn populair, maar nog steeds leuk zijn? Nou, dit is voor jou!

Stappen

Hoe populair is geworden op een nieuwe school. Voldoen aan een persoon om u rond te leiden en u kennismaken met mensen.
Hoe populair is geworden op een nieuwe school. Voldoen aan een persoon om u rond te leiden en u kennismaken met mensen.
 1. 1
  Voldoen aan een persoon om u rond te leiden en u kennismaken met mensen.
 2. 2
  Draag kleding die zichzelf omschrijven, maar niet de school dress code schenden. Niemand wil een kind te zien met een shirt dat is beledigend.
 3. 3
  Kijken naar dit als een kans. Voor zover deze mensen kennen, je was de meest populaire persoon op je oude school (maar niet opscheppen over dit of je onzeker klinken. Wees aardig voor iedereen, en probeer niet om iemand bevriend te raken, alleen maar omdat ze er populair. Een echt populair is bevriend met veel mensen, niet alleen 'de populieren'. Stap uit je comfort zone, en ga staking van een gesprek met iemand die er niet uitziet als een type persoon. Ze kunnen worden je nieuwe beste vriend! Niet gebruiken mensen met alle middelen, en weet iemand een reden om je haat niet geven.
 4. 4
  Socialiseren, maar niet te veel praten. Maak je punt en stoppen, anders zullen de mensen verwijzen naar u als dat vervelende meisje in het Engels les. Kennis te nemen van hoe de persoon met wie je praat reageert. Als ze knikken, glimlachen, en het toevoegen van hun eigen commentaar, kunt u blijven praten, maar als ze weg zoekt of sms hun vrienden onder de tafel, afkoelen.
 5. 5
  Geef niet af van een wanhopige vibe. Als je mensen volgen rond, praat met ze non-stop, en zit naast hen in elke klasse, zult u bekend als een wannabe geworden. Echter, als u aangenaam praatje met hen, hoi zeggen kinderen dat je hebt ontmoet in de hal, en doen alsof je helemaal veilig in jezelf, zul je populair geworden.
 6. 6
  Doe mee! Word lid van clubs, maar lid worden van de juiste zijn. Dit betekent niet dat je een nep zou moeten zijn, maar als uncool koor op uw nieuwe school, maar iedereen houdt van de school speelt, uit te proberen voor een musical. Als je twijfelt, start je eigen club. Het kan alles zijn van een campagne voor Darfur tot een bioscoop club te zijn, zolang het maar leuk is. Dit zal je opgevallen.
 7. 7
  Eet groenten en fruit en in vorm te blijven. Geen dieet obsessief, maar proberen om gezond te blijven door te doen wat cardio en toning oefeningen om de paar dagen.
 8. 8
  Niet obsessief praten over je oude vrienden, maar noem ze. Zo kan je de follow-up van iemand anders is grappig verhaal met "Dat doet me denken aan wat mijn vriend Christine ooit deed op dit feest (gevolgd door een verhaal)..." maar je kunt niet zeggen: "Iedereen hier is zo lame! Ik mis mijn oude vrienden zo veel."
 9. 9
  Voeg de kinderen die je hebt gesproken op school op facebook, en bestuderen hun profiel een beetje. Revisie je eigen profiel: Maak je profiel foto een schot van je opknoping uit met een stel vrienden, en commentaar op muren je oude vrienden ', zodat ze een heleboel reacties achter te laten op uw pagina. Ook leren wie de populaire mensen zijn en probeer aan te sluiten bij hen!
 10. 10
  Als u weet over eventuele partijen of clubs gaande dat weekend of 's nachts hen vragen of ze over gehoord en dat het zal worden legit neem ze en laat ze een goede tijd!
 11. 11
  Lachen om jezelf! Als je iets doet gênant iets zeggen als, "Oh, crap. kan ik niet geloven dat ik deed precies dat." Schaam u niet! Lachen om jezelf in plaats van het gevoel verschrikkelijk. Iedereen messes up, maar mensen die de spot met zichzelf zijn zelfvertrouwen en meer plezier te worden rond.
 12. 12
  Wees actief! Word lid van een sport die je goed in bent. Niet zoiets als cheerleading sluiten alleen maar omdat het een 'populaire meisje' sport, want als je niet goed je wilt niet voor gek te maken van jezelf. Maak vrienden met de teamleden! Zelfs als je niet zeer atletisch, is er altijd individuele sporten. U kunt nog steeds vrienden die weg zonder uit te proberen voor een team.
 13. 13
  Wees zeker, vertrouwen is de sleutel! Lopen hoog en trots als je loopt voorovergebogen mensen zullen denken dat je onzeker en verlegen zijn. Zorg er ook voor om te glimlachen. Niemand houdt van iemand die onvriendelijk. Mensen zullen meer geneigd om naar je toe komen als je kijkt vriendelijk.
 14. 14
  Persoonlijkheid! Laat zien wie je werkelijk bent, wees niet bang om jezelf te zijn. Hoewel als je TOO eigenzinnige mensen zouden kunnen denken dat je raar en en geruchten verspreiden over jou. Gewoon niet overboord te gaan.
 15. 15
  Proberen te verhouden tot de mensen die je ontmoet en aan te passen aan hun geaccepteerd gedrag

Tips

 • Negeer betekenen opmerkingen. Als mensen zeggen gemene dingen, is de kans groot dat ze zijn gewoon jaloers. Je moet gevleid dat ze jaloers op je. Green-eyed monster alert!
 • Ook al wilt u misschien populair zijn NIET vergeet je schoolwerk, je bent er om te leren, niet alleen socialiseren. Uw toekomst is voor je.
 • Wees beleefd! Vergeet niet om te zeggen neem me niet kwalijk, ik dank u, alstublieft en u welkom bent of geen probleem. Als iemand zakt hun pen, pak het op! Wees beleefd tegen de leraren ook. Minacht hen, dat is gewoon gemeen! Altijd onthouden om recht te zitten.
 • Als u gevoelig bent voor slechte huid hebt, wees maar niet bang! Iedereen krijgt af en toe een plek of mee-eter. Maar als je een van die ongelukkige meisjes die echt slechte huid, zie uw arts, hij / zij zou in staat zijn om u medicijnen gebruikt die uw slechte huid kan verlichten geven. En geef niet op! Het zal uiteindelijk weg te gaan. Het duurt gewoon hard werken!
 • Als de dingen zijn verschrikkelijk, bedenk dan dat het leven zal gaan na je afstuderen. Het hele punt van de school is om te leren. Dus gebruik die kans en onthoud dat dit is zo'n klein deel van je leven. Gewoon omdat je niet schitteren op school betekent niet dat je niet zal schitteren in het leven.
 • Strek je haar, of scheiden van je krullen, zodat je haar ziet er gezond uit, maar niet te "doen".
 • In goede vorm. Vaker wel dan niet, de populaire meisjes zijn degenen die zorg dragen voor hun vorm. Maak jezelf niet verhongeren of ga dieet gek, gewoon je lichaam in beweging.
 • Vergeet niet populair zijn is niet om te doen wat iedereen doet, het is wat te doen wat je wilt of wat je denkt dat goed is.
 • Douche, was je gezicht, floss, je tanden poetsen, en de dagelijkse toepassing deodorant. Solliciteer acne medicatie als je het nodig hebt. Draag geen te veel parfum. Zorg ervoor dat u uw benen en oksels scheren.

Waarschuwingen

 • Probeer niet te hard! Populaire kinderen zijn moeiteloos cool.
 • Laat uw eigen stijl en iedereen niet kopiëren! Mensen zullen je een poser noemen.
 • Wees jezelf! Probeer niet om iemand u niet of mensen zullen denken dat je nep bent te zijn.
 • Liegen niet! Je kan en zal gepakt worden. Maar, ze hoeven niet alles te weten. Als je een verliezer op je oude school, hoeven ze niet te weten. Gewoon niets belachelijk te zeggen.
 • Komen niet overeen te veel! Uw kleding moet eerder coördineren dan match. Nogmaals, moeiteloos cool. Je bent niet vijf en je moeder is niet het uitkiezen van je outfits.
 • Niet ergeren je vrienden.

Dingen die je nodig hebt

 • Ambitie
 • Vertrouwen
 • Grace
 • A Smile
 • Zeden